Тартар з лосося

Тартар з лосося
Тартар з лосося готують, як правило, з сирої риби, якщо у вас це викликає побоювання, можна поекспериментувати з копченою рибою.
Інгредієнти:
Приготування
Філе нарізаємо дрібними кубиками. Імбир натираємо на дрібній тертці, цибулю дрібно шаткуємо. У чашці змішати рибу, цибулю, імбир, лимонний сік, солимо, перчимо і додаємо оливкову олію. Все добре перемішуємо. Складаємо фольгу у кілька шарів і звертаємо з нього кільце, ставимо на тарілку. Викладаємо тартар в кільце, добре притискаючи, щоб він зберіг форму. Потім кільце знімаємо і подаємо на стіл, прикрасивши зеленню.
Тартар з лосося з авокадо
Інгредієнти:
Приготування
Лосось і цибулю дрібно ріжемо, авокадо акуратно поділяємо на половинки і виймаємо кісточку. Змішати рибу і цибулю, збризкуємо лимонним соком і оливковою олією. Викладаємо салат на половинки авокадо і посипаємо чорним перцем крупного помелу. Подаємо, прикрасивши кропом.
Рецепт тартар з лосося
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо 10 хвилин після закипання води і відразу зливаємо. Натираємо на тертці окремо білки і жовтки. Рибу акуратно, намагаючись не перетворити її на безформну масу, нарізаємо кубиками. Дрібно шаткуємо цибулю і базилік. Змішуємо рибу з овочами, додаємо оливкову олію і лимонний сік. Викладаємо тартар в кулінарному кільці на тарілці. По периметру кільця викладаємо натерту жовток, наступне кільце - білок, потім зелень. Дрібно шаткуємо четвертинку червоної цибулини і посипаємо поверх петрушки. Художньо викладаємо каперси і знімаємо кільце. Зверху викладаємо сметану і злегка перчимо.
Лосось з соусом тартар
Інгредієнти:
Приготування
Каперси і мариновані корнішони дрібно рубаємо. Рибу солимо, перчимо і запікаємо в духовці при температурі 250 градусів 15 хвилин. Змішуємо йогурт, каперси і корнішони, солимо і перчимо соус. Подаємо рибу з соусом тартар і прикрасивши кропом. Гарнируем овочами, ідеально підходить бланшована стручкова квасоля.
Тартар з лосося з огірком
Інгредієнти:

Приготування
Філе лосося посипаємо сумішшю солі, цукру, цедри і кропу, замотуємо в плівку і прибираємо в холодильник. Після закінчення двох годин дістаємо рибу і ріжемо дрібними кубиками. Огірок очистити від шкірки і кісточок і нарізаємо кубиками. Червоний цибулю дуже дрібно шаткуємо, зелений лук теж дрібно рубаємо. Змішуємо хрін з маслом, додаємо цибулю, огірки, ікру і лосось, білий перець. Подаємо з житніми сухариками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Маринований лосось
Шведський маринований лосось (гравлакс) - екзотичне блюдо для нашої країни, адже за автентичним рецептом рибу прямо в буряковому маринаді закопують

Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на

Лосось в кунжуті
Японці давно оцінили чарівне поєднання кунжуту з лососем, а вже вони точно знають толк в рибних стравах! Ми пропонуємо вам спробувати приготувати

Тартар з тунця
Тартар - це французька страва, так званий своєрідний спосіб подачі сирого м'яса та риби. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення

Лосось із сиром
Лосось із сиром - це чудове поєднання інгредієнтів, з яких можна приготувати безліч різноманітних страв. У цій статті ми поділимося з вами цікавими

Лосось в пароварці
Багато любителів здорової їжі по достоїнству оцінять дану статтю. У ній ми обговоримо, як правильно і смачно приготувати лосося в пароварці. Страви,