Котлети з лосося
Пропонуємо вам приготувати казково соковиті і дивовижно смачні котлетки з лосося, які чудово підійдуть до картопляному пюре і відварною макаронів.
Інгредієнти:
філе лосося - 450 г;
білий винний оцет - 125 мл;
цибуля-порей - 1 стебло;
кунжут - 2 ст. ложки;
соус соєвий - 2 ст. ложки;
вода - 1 ст.;
цукровий пісок - 2 ст. ложки;
сухарі панірувальні - 05 ст. ложки;
спеції;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
імбир свіжий - 100 р.
Приготування
Імбир очищаємо, беремо невеликий шматочок 1 сантиметр і натираємо його на дрібній тертці, а решту шаткуємо тонкими скибочками. Потім наливаємо в ковшичек воду, доводимо до кипіння, додаємо винний оцет, цукор, кидаємо скибочки імбиру і варимо на слабенькому вогні хвилин 30. Далі обережно відкидаємо імбир на друшляк і залишаємо його остигати. Філе лосося і цибулю подрібнити кубиками, перемішуємо, вливаємо соєвий соус , кладемо тертий імбир і мелений перчик. Далі формуємо з фаршу невеликі котлетки, обвалюємо їх у суміші панірувальних сухарів і насіння кунжуту. Обсмажуємо в розігрітому маслечко приблизно по 5 хвилин з кожної сторони. Подаємо страву з приготованим раніше імбиром.
Інгредієнти:
консервований лосось - 450 г;
яєчний порошок - 05 ст.;
крекери - 8 шт.;
лимон - 1 шт.;
спеції;
червона ікра - за смаком;
олія оливкова.
Для соусу:
натуральний йогурт - 05 ст.;
лимонний сік - за смаком;
хрін - 1 ст. ложка.
Приготування
Отже, з риби обережно зливаємо сік, перекладаємо лосося в миску і добре розминаємо виделкою. Додаємо подрібнені крекери і всипаємо яєчний порошок. Все ретельно перемішуємо і формуємо з фаршу 4 котлетки. Посипаємо їх меленим перцем і обсмажуємо на оливковій маслечко за 3 хвилинки з кожного боку. Для приготування соусу змішуємо йогурт, тертий хрін і лимонний сік. Викладаємо рибні котлети з лосося на тарілки, зверху поливаємо соусом і прикрашаємо ікрою і скибочками лимона.
Інгредієнти:
панірувальні сухарі - 1 ст.;
фарш лосося - 900 г;
кріп;
майонез - 1 ст. ложка;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 2 шт.;
спеції.
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати котлети з лосося. Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо, або натираємо на тертці, змішуємо з фаршем лосося, кладемо майонез, розбиваємо яйця, додаємо кріп і панірувальні сухарі. Солимо, перчимо фарш за смаком і все гарненько перемішуємо до отримання однорідної маси. Далі формуємо мокрими руками невеличкі котлетки. Ставимо на середній вогонь сковорідку, наливаємо в неї масло й обсмажуємо рибні котлетки до утворення апетитною скоринки з двох сторін.
Рецепт котлет з лосося з імбиром
Інгредієнти:
Приготування
Імбир очищаємо, беремо невеликий шматочок 1 сантиметр і натираємо його на дрібній тертці, а решту шаткуємо тонкими скибочками. Потім наливаємо в ковшичек воду, доводимо до кипіння, додаємо винний оцет, цукор, кидаємо скибочки імбиру і варимо на слабенькому вогні хвилин 30. Далі обережно відкидаємо імбир на друшляк і залишаємо його остигати. Філе лосося і цибулю подрібнити кубиками, перемішуємо, вливаємо соєвий соус , кладемо тертий імбир і мелений перчик. Далі формуємо з фаршу невеликі котлетки, обвалюємо їх у суміші панірувальних сухарів і насіння кунжуту. Обсмажуємо в розігрітому маслечко приблизно по 5 хвилин з кожної сторони. Подаємо страву з приготованим раніше імбиром.
Рецепт рибних котлет з лосося
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, з риби обережно зливаємо сік, перекладаємо лосося в миску і добре розминаємо виделкою. Додаємо подрібнені крекери і всипаємо яєчний порошок. Все ретельно перемішуємо і формуємо з фаршу 4 котлетки. Посипаємо їх меленим перцем і обсмажуємо на оливковій маслечко за 3 хвилинки з кожного боку. Для приготування соусу змішуємо йогурт, тертий хрін і лимонний сік. Викладаємо рибні котлети з лосося на тарілки, зверху поливаємо соусом і прикрашаємо ікрою і скибочками лимона.
Котлети з рибного фаршу лосося
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати котлети з лосося. Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо, або натираємо на тертці, змішуємо з фаршем лосося, кладемо майонез, розбиваємо яйця, додаємо кріп і панірувальні сухарі. Солимо, перчимо фарш за смаком і все гарненько перемішуємо до отримання однорідної маси. Далі формуємо мокрими руками невеличкі котлетки. Ставимо на середній вогонь сковорідку, наливаємо в неї масло й обсмажуємо рибні котлетки до утворення апетитною скоринки з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринований лосось
Шведський маринований лосось (гравлакс) - екзотичне блюдо для нашої країни, адже за автентичним рецептом рибу прямо в буряковому маринаді закопують
Стейк з лосося
Лосось - дивно смачна і корисна риба. Її запікають у духовці, смажать на грилі і сковороді, використовують як начинку для пирогів. І сьогодні ми
Лосось в кунжуті
Японці давно оцінили чарівне поєднання кунжуту з лососем, а вже вони точно знають толк в рибних стравах! Ми пропонуємо вам спробувати приготувати
Тартар з лосося
Тартаром називається будь-яке блюдо, що складається з дрібно нашаткованих продуктів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька цікавих і водночас простих
Террін з лосося
Террін - це смачна холодна закуска. Вона буває овочевий, м'ясної та рибної. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептів, як зробити террін з лосося.
Лосось в пароварці
Багато любителів здорової їжі по достоїнству оцінять дану статтю. У ній ми обговоримо, як правильно і смачно приготувати лосося в пароварці. Страви,