Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Котлети з лосося

Котлети з лосося

22-03-2015, 08:55
1 972
Котлети з лосося
Пропонуємо вам приготувати казково соковиті і дивовижно смачні котлетки з лосося, які чудово підійдуть до картопляному пюре і відварною макаронів.

Рецепт котлет з лосося з імбиром


Інгредієнти:

  • філе лосося - 450 г;

  • білий винний оцет - 125 мл;

  • цибуля-порей - 1 стебло;

  • кунжут - 2 ст. ложки;

  • соус соєвий - 2 ст. ложки;

  • вода - 1 ст.;

  • цукровий пісок - 2 ст. ложки;

  • сухарі панірувальні - 05 ст. ложки;

  • спеції;

  • масло рослинне - 1 ст. ложка;

  • імбир свіжий - 100 р.


  • Приготування
    Імбир очищаємо, беремо невеликий шматочок 1 сантиметр і натираємо його на дрібній тертці, а решту шаткуємо тонкими скибочками. Потім наливаємо в ковшичек воду, доводимо до кипіння, додаємо винний оцет, цукор, кидаємо скибочки імбиру і варимо на слабенькому вогні хвилин 30. Далі обережно відкидаємо імбир на друшляк і залишаємо його остигати. Філе лосося і цибулю подрібнити кубиками, перемішуємо, вливаємо соєвий соус , кладемо тертий імбир і мелений перчик. Далі формуємо з фаршу невеликі котлетки, обвалюємо їх у суміші панірувальних сухарів і насіння кунжуту. Обсмажуємо в розігрітому маслечко приблизно по 5 хвилин з кожної сторони. Подаємо страву з приготованим раніше імбиром.

    Рецепт рибних котлет з лосося


    Інгредієнти:

  • консервований лосось - 450 г;

  • яєчний порошок - 05 ст.;

  • крекери - 8 шт.;

  • лимон - 1 шт.;

  • спеції;

  • червона ікра - за смаком;

  • олія оливкова.


  • Для соусу:

  • натуральний йогурт - 05 ст.;

  • лимонний сік - за смаком;

  • хрін - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Отже, з риби обережно зливаємо сік, перекладаємо лосося в миску і добре розминаємо виделкою. Додаємо подрібнені крекери і всипаємо яєчний порошок. Все ретельно перемішуємо і формуємо з фаршу 4 котлетки. Посипаємо їх меленим перцем і обсмажуємо на оливковій маслечко за 3 хвилинки з кожного боку. Для приготування соусу змішуємо йогурт, тертий хрін і лимонний сік. Викладаємо рибні котлети з лосося на тарілки, зверху поливаємо соусом і прикрашаємо ікрою і скибочками лимона.

    Котлети з рибного фаршу лосося


    Інгредієнти:

  • панірувальні сухарі - 1 ст.;

  • фарш лосося - 900 г;

  • кріп;

  • майонез - 1 ст. ложка;

  • Котлети з лосося

  • цибулина - 1 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Розглянемо ще один спосіб, як приготувати котлети з лосося. Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо, або натираємо на тертці, змішуємо з фаршем лосося, кладемо майонез, розбиваємо яйця, додаємо кріп і панірувальні сухарі. Солимо, перчимо фарш за смаком і все гарненько перемішуємо до отримання однорідної маси. Далі формуємо мокрими руками невеличкі котлетки. Ставимо на середній вогонь сковорідку, наливаємо в неї масло й обсмажуємо рибні котлетки до утворення апетитною скоринки з двох сторін.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Маринований лосось
    Маринований лосось
    Шведський маринований лосось (гравлакс) - екзотичне блюдо для нашої країни, адже за автентичним рецептом рибу прямо в буряковому маринаді закопують
    Стейк з лосося
    Стейк з лосося
    Лосось - дивно смачна і корисна риба. Її запікають у духовці, смажать на грилі і сковороді, використовують як начинку для пирогів. І сьогодні ми
    Лосось в кунжуті
    Лосось в кунжуті
    Японці давно оцінили чарівне поєднання кунжуту з лососем, а вже вони точно знають толк в рибних стравах! Ми пропонуємо вам спробувати приготувати
    Тартар з лосося
    Тартар з лосося
    Тартаром називається будь-яке блюдо, що складається з дрібно нашаткованих продуктів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька цікавих і водночас простих
    Террін з лосося
    Террін з лосося
    Террін - це смачна холодна закуска. Вона буває овочевий, м'ясної та рибної. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептів, як зробити террін з лосося.
    Лосось в пароварці
    Лосось в пароварці
    Багато любителів здорової їжі по достоїнству оцінять дану статтю. У ній ми обговоримо, як правильно і смачно приготувати лосося в пароварці. Страви,