Карпаччо з сьомги

Чудово смачне карпаччо можна приготувати з сьомги. Зрозуміло, краще, якщо рибу, з якої ви збираєтеся готувати, виловили в морі, а не виростили в ставку. Але це вже деталі.
Розповімо, як приготувати карпаччо з сьомги з червоним перцем, рецепт цієї страви нескладний, а результат чудовий. Таке блюдо можна порекомендувати для легкої трапези. Тільки тим, хто буде його вперше, слід бути обережним і не занадто захоплюватися, не перевіривши свій організм на реакцію в разі вживання майже сирої риби (ми її злегка все ж поверхнево подмаринуем).
Карпаччо з сьомги
Інгредієнти:
Приготування
Шматок рибного філе, з якого будемо готувати карпаччо, помістимо в морозильне відділення холодильника на деякий час (близько години) - нехай підмерзне, так буде зручніше різати.
Поки риба підморожувалася до потрібної кондиції, займемося маринующим соусом. Червоний гострий перець і часник истолчем в ступці з невеликою кількістю солі. Всиплемо спеції, переклавши все це в миску і додаємо суміш масла з оцтом в співвідношенні 3:1. Усе ретельно перемішаємо і дамо настоятися, поки риба твердне.
Дістаємо шматок риби і гострим ножем з тонким лезом нарізаємо тонкі, майже прозорі скибочки поперек волокон. Білу частину стебла цибулі-порею теж нарізаємо дуже тонкими кружечками.

Змащуємо верхні сторони кожного шматочки сьомги і кожного кружечка лука маринующим гострим соусом . Залишаємо хвилин хоча б на 10 (а можна і на 20). Оформляємо зеленню і подаємо до столу. Така закуска чудово підійде до горілки, джину, граппе, ракії та іншим міцним спиртним напоям, також карпаччо з сьомги можна подати до рожевого або білого вина, а також до темного пива.
Щоб не возитися з соусом, можна приготувати карпаччо з сьомги з готовим класичним італійським соусом «Песто».
Рекомендуємо добрі рецепти

Карпаччо з лосося
Карпаччо напевно припаде до смаку любителям сашимі. Тонкі скибочки сирої лососини, приправлені лимонним соком, оливковою олією, сіллю і перцем

Карпаччо з курки
Карпаччо - це популярна страва італійської кухні. У класичному варіанті його готують з м'яса яловичини, нарізаної тонкими скибочками з додаванням

Карпаччо з телятини
Карпаччо - це тонко нарізане сире м'ясо, яке зазвичай приправляють оливковою олією. Традиційно його готують з яловичини, але сьогодні ми поділимося з

Карпаччо з тунця
Карпаччо - це сире тонко нарізане м'ясо, риба або овочі, политі будь-яким соусом і змазані оливковою олією. І зараз ми розповімо, як правильно

Карпаччо з свинини
Карпаччо - це чудова холодна закуска до основної страви, що готується вона з сирого тонко нарізаного м'яса або овочів, политих оливковим маслом.

Карпаччо з восьминога
Карпаччо - це тонко нарізані сирі овочі, м'ясо, риба або морепродукти і политі соусом. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудову закуску -