Медальйони з телятини
Медальйони з телятини - це чудове і оригінальне святкове м'ясне блюдо. Тому при його приготуванні вам потрібно обов'язково постаратися, щоб воно вийшло не тільки смачним, але і естетично красивим.
Інгредієнти:
телятина - 1 кг;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
біле вино - 2 ст.;
свіжі печериці - 500 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сир - 300 г;
сіль, перець - за смаком;
зелень петрушки.
Приготування
Телятину промиваємо, нарізаємо приблизно на 12 шматочків, солимо, перчимо, заливаємо вином і поставити маринуватися приблизно на 6 годин в холодильник. Потім краї м'яса перев'язуємо ниткою, надаючи їм круглу форму, і обсмажуємо на рослинному маслі до утворення рум'яної скоринки. Цибулю дрібно рубаємо, пасеруємо на маслі, додаємо подрібнені скибочками гриби і смажимо все разом до готовності. Перед самою подачею, видаляємо нитки, укладаємо медальйони на деко, зверху кладемо смажені гриби, посипаємо тертим сиром і запікаємо страву в духовці, поки сир не розплавиться.
Інгредієнти:
телятина - 400 г;
м'який сир - 200 г;
молоко - 50 мл;
вершкове масло - 20 г;
шинка - 50 г;
коньяк - 1 ст. ложка;
яйце - 3 шт.;
трюфельна паста - 10 мл;
борошно;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Як приготувати медальйони з телятини? М'який сир нарізаємо невеликими кубиками, кладемо в миску, заливаємо холодним молоком і ставимо на кілька годин в холодильник. Тим часом дрібно ріжемо шинку і заздалегідь відварені круто і обчищені яйця. Дані інгредієнти змішуємо з трюфельною пастою, солимо, перчимо за смаком і ретельно перемішуємо начинку.
Філе телятини промиваємо в холодній воді, злегка обсушуємо, видаляємо з м'яса плівку і нарізаємо м'ясо впоперек на 4 медальйона товщиною приблизно 15 см. У кожному робимо невеликий кишеньку і наповнюємо їх начинкою.
Тепер давайте приготуємо соус: беремо миску з молоком і сиром, ставимо в каструлю з гарячою водою, а потім на слабкий вогонь. Сирну масу постійно заважаємо до повного розчинення сиру, а потім збільшуємо вогонь. Додаємо яєчні жовтки, ретельно перемішуємо і готуємо ще 5-7 хвилин. Соус повинен придбати кремоподібну однорідну консистенцію.
Медальйони солимо, перчимо, обвалюємо в борошні й обсмажуємо з двох сторін у маслі. Потім поливаємо м'ясо коньяком, накриваємо кришкою і збільшуємо вогонь.
Готові котлетки викладаємо на блюдо разом з овочами, окремо подаємо соус.
Якщо ви любите ніжні страви з м'яса, то неодмінно спробуйте рецепти яловичини в горщиках , або яловичини під сиром.
Приємного вам апетиту!
Медальйони з телятини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Телятину промиваємо, нарізаємо приблизно на 12 шматочків, солимо, перчимо, заливаємо вином і поставити маринуватися приблизно на 6 годин в холодильник. Потім краї м'яса перев'язуємо ниткою, надаючи їм круглу форму, і обсмажуємо на рослинному маслі до утворення рум'яної скоринки. Цибулю дрібно рубаємо, пасеруємо на маслі, додаємо подрібнені скибочками гриби і смажимо все разом до готовності. Перед самою подачею, видаляємо нитки, укладаємо медальйони на деко, зверху кладемо смажені гриби, посипаємо тертим сиром і запікаємо страву в духовці, поки сир не розплавиться.
Медальйони з телятини - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати медальйони з телятини? М'який сир нарізаємо невеликими кубиками, кладемо в миску, заливаємо холодним молоком і ставимо на кілька годин в холодильник. Тим часом дрібно ріжемо шинку і заздалегідь відварені круто і обчищені яйця. Дані інгредієнти змішуємо з трюфельною пастою, солимо, перчимо за смаком і ретельно перемішуємо начинку.
Філе телятини промиваємо в холодній воді, злегка обсушуємо, видаляємо з м'яса плівку і нарізаємо м'ясо впоперек на 4 медальйона товщиною приблизно 15 см. У кожному робимо невеликий кишеньку і наповнюємо їх начинкою.
Тепер давайте приготуємо соус: беремо миску з молоком і сиром, ставимо в каструлю з гарячою водою, а потім на слабкий вогонь. Сирну масу постійно заважаємо до повного розчинення сиру, а потім збільшуємо вогонь. Додаємо яєчні жовтки, ретельно перемішуємо і готуємо ще 5-7 хвилин. Соус повинен придбати кремоподібну однорідну консистенцію.
Медальйони солимо, перчимо, обвалюємо в борошні й обсмажуємо з двох сторін у маслі. Потім поливаємо м'ясо коньяком, накриваємо кришкою і збільшуємо вогонь.
Готові котлетки викладаємо на блюдо разом з овочами, окремо подаємо соус.
Якщо ви любите ніжні страви з м'яса, то неодмінно спробуйте рецепти яловичини в горщиках , або яловичини під сиром.
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Бефстроганов з свинини
Бефстроганов - це популярне блюдо російської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Зазвичай його готують з телятини чи яловичини. Але сьогодні ми
Стейк з телятини
Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний
Медальйони з яловичини
Медальйони з яловичини - оригінальне і вишукане французьке блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш святковий або фуршетний стіл. А приготувати таку
Телятина з грибами
Телятина з грибами - соковите і ароматне блюдо, яке чудово підійде до недільного обіду або вечері в колі родини. Його можна подати з будь-яким
Медальйони з індички - рецепти
М'ясо індички - дієтичний і корисний продукт, що дуже нагадує куряче м'ясо. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення медальйонів з
Карпаччо з телятини
Карпаччо - це тонко нарізане сире м'ясо, яке зазвичай приправляють оливковою олією. Традиційно його готують з яловичини, але сьогодні ми поділимося з