Медальйони з індички - рецепти
М'ясо індички - дуже смачний і корисний продукт, та до того ж ще і дієтичний. За смаком це щось середнє між м'ясом телятини і куркою. Давайте сьогодні, разом приготуємо медальйони з індички, рецепти яких ми підкажемо нижче.
Інгредієнти:
філе індички - 1 кг
Для маринаду:
біле сухе вино - 250 мл;
лимонний сік - 50 мл;
свіжий імбир - за смаком;
цибуля порей.
Для гарніру:
болгарський перець - 2 шт.;
ананас - 1 шт.;
спеції;
кешью - 30 р.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати медальйони з індички. Філе гарненько промиваємо теплою водою, обробити від кісток, жилок, плівочок і нарізаємо на невеликі шматочки округлої форми. Тепер окремо з'єднуємо біле вино з лимонним соком, додаємо трохи тертого імбиру і заливаємо приготовленим маринадом медальйони з індички приблизно на 30 хвилин.
Цибулю шаткуємо довгими смужками, кожен шматочок м'яса обгортаємо смужкою цибулі, закріплюємо зубочисткою, підсолюємо і посипаємо чорним перцем. Потім обсмажуємо медальйони на сковороді з маслом з кожного боку до рум'яності і перекладаємо на тарілку. У сік, що виділився з м'яса, додаємо маринад, ананасовий сік , кладемо нарізану великими шматочками болгарський перчик і шматочки ананаса. Протушиваем все на сильному вогні 5 хвилин і викладаємо на гарнір страва до медальйонів, посипаємо підсмаженою кешью і прикрашаємо скибочками лайма.
Інгредієнти:
філе індички - 700 г;
зелений соус песто - 150 мл;
олія рослинна;
брокколі - для гарніру;
спеції.
Приготування
Пропонуємо ще один спосіб, як приготувати медальйони з індички. Першим ділом включаємо духовку спочатку і розігріваємо її приблизно до 220 градусів. А цим часом, промиваємо поки гарненько філе індички, обсушуємо рушником і нарізаємо невеликими шматочками. М'ясо індички дуже легко пересушити в духовці і тоді воно втратить частину свого неповторного смаку. Щоб цього не сталося, ми з вами «запечатуємо» медальйони на сковороді і тільки потім відправляємо їх у духовку.
Для цього беремо сковороду, наливаємо в неї кілька ложок рослинного масла і дуже сильно розігріваємо його. Як тільки побачите, що пішов легкий димок від олії, викладаємо наші медальйони і обсмажуємо їх приблизно по 2 хвилини з кожного боку до утворення рум'яної приємною скоринки. Тепер акуратно викладаємо м'ясо на тарілку, підсолюємо трохи за смаком і перчимо. Після цього обмазуємо медальйони зі всіх сторін зеленим соусом песто і укладаємо на деко, застелений папером для випічки, щоб нічого не пригоріло.
Далі відправляємо деко з індичкою в духовку, розігріту до 220 градусів, і засікаємо приблизно 15 хвилин. Поки медальйони випікаються, відварюємо в підсоленій воді брокколі, розділену на суцвіття, протягом 6 хвилин. Потім відкидаємо на друшляк, після чого подаємо наше блюдо.
Інгредієнти:
філе індички - 1 кг;
бекон - 500 г;
сметана - 300 мл;
приправа для птиці - за смаком.
Приготування
Для приготування медальйонів з індички на сковороді, філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, перчимо за смаком і акуратно загортаємо кожен скибочку бекону. Закріплюємо все ретельно зубочисткою і викладаємо м'ясо в сковороду з високими бортиками. Після цього заливаємо кип'яченою водою так, щоб медальйони повністю вкриті рідиною, і як тільки бульйон закипить, додаємо за смаком сметану і тушкуємо хвилин 30 на слабенькому вогні, до готовності. Потім акуратно перекладаємо страву на тарілку і подаємо на стіл з будь-яким гарніром, прикрасивши все свіжою зеленню.
Рецепт приготування медальйонів з індички
Інгредієнти:
філе індички - 1 кг
Для маринаду:
Для гарніру:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати медальйони з індички. Філе гарненько промиваємо теплою водою, обробити від кісток, жилок, плівочок і нарізаємо на невеликі шматочки округлої форми. Тепер окремо з'єднуємо біле вино з лимонним соком, додаємо трохи тертого імбиру і заливаємо приготовленим маринадом медальйони з індички приблизно на 30 хвилин.
Цибулю шаткуємо довгими смужками, кожен шматочок м'яса обгортаємо смужкою цибулі, закріплюємо зубочисткою, підсолюємо і посипаємо чорним перцем. Потім обсмажуємо медальйони на сковороді з маслом з кожного боку до рум'яності і перекладаємо на тарілку. У сік, що виділився з м'яса, додаємо маринад, ананасовий сік , кладемо нарізану великими шматочками болгарський перчик і шматочки ананаса. Протушиваем все на сильному вогні 5 хвилин і викладаємо на гарнір страва до медальйонів, посипаємо підсмаженою кешью і прикрашаємо скибочками лайма.
Медальйони з індички в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один спосіб, як приготувати медальйони з індички. Першим ділом включаємо духовку спочатку і розігріваємо її приблизно до 220 градусів. А цим часом, промиваємо поки гарненько філе індички, обсушуємо рушником і нарізаємо невеликими шматочками. М'ясо індички дуже легко пересушити в духовці і тоді воно втратить частину свого неповторного смаку. Щоб цього не сталося, ми з вами «запечатуємо» медальйони на сковороді і тільки потім відправляємо їх у духовку.
Для цього беремо сковороду, наливаємо в неї кілька ложок рослинного масла і дуже сильно розігріваємо його. Як тільки побачите, що пішов легкий димок від олії, викладаємо наші медальйони і обсмажуємо їх приблизно по 2 хвилини з кожного боку до утворення рум'яної приємною скоринки. Тепер акуратно викладаємо м'ясо на тарілку, підсолюємо трохи за смаком і перчимо. Після цього обмазуємо медальйони зі всіх сторін зеленим соусом песто і укладаємо на деко, застелений папером для випічки, щоб нічого не пригоріло.
Далі відправляємо деко з індичкою в духовку, розігріту до 220 градусів, і засікаємо приблизно 15 хвилин. Поки медальйони випікаються, відварюємо в підсоленій воді брокколі, розділену на суцвіття, протягом 6 хвилин. Потім відкидаємо на друшляк, після чого подаємо наше блюдо.
Медальйони з індички в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування медальйонів з індички на сковороді, філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, перчимо за смаком і акуратно загортаємо кожен скибочку бекону. Закріплюємо все ретельно зубочисткою і викладаємо м'ясо в сковороду з високими бортиками. Після цього заливаємо кип'яченою водою так, щоб медальйони повністю вкриті рідиною, і як тільки бульйон закипить, додаємо за смаком сметану і тушкуємо хвилин 30 на слабенькому вогні, до готовності. Потім акуратно перекладаємо страву на тарілку і подаємо на стіл з будь-яким гарніром, прикрасивши все свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Буженина з індички
Буженина - це смачне запечене м'ясо роблять в духовці, аерогрилі, мультиварки. По більшій частині її готують із свинини або яловичини. Але ми
Медальйони з телятини
Медальйони з телятини - це страва ресторанного рівня, адже таке ніжне м'ясо дуже легко пересмажити і тим самим зіпсувати страву. Якщо ви впевнені в
Медальйони зі свинини
Медальйони зі свинини - чудове блюдо для недільного вечері або посиденьок з друзями. При правильному приготуванні страва вийде ніжним і соковитим.
Медальйони з яловичини
Медальйони з яловичини - оригінальне і вишукане французьке блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш святковий або фуршетний стіл. А приготувати таку
Ескалоп з індички - рецепт
Стежите за своєю фігурою? Тоді ви точно знаєте багато страв з індички. Ми пропонуємо вам вивчити ще одне - ескалоп. Це ніжне м'ясо готується дуже
Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами