Ескалоп з індички - рецепт

Ескалоп з індички - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички нарізаємо порційними шматочками товщиною 10-15 мм. Трохи їх відбиваємо, посипаємо сіллю, перцем і спеціями (можете взяти приправу для курки). На сковороді розігріваємо олію, додаємо до нього вершкове масло й обсмажуємо наші ескалопи, поки вони не зарум'яняться з двох сторін. М'ясо до готовності доводити не потрібно, нам потрібна тільки рум'яна кірочка. Тепер у каструлю або сотейник виливаємо 130 мл окропу, туди ж додаємо масло, в якому смажилося м'ясо, сік половинки лимона і подрібнену зелень петрушки. Кладемо в цей соус ескалопи і тушкуємо пару хвилин, перевертаючи їх. До столу подаємо, прикрасивши кружечками лимона і зеленню.
Ескалоп з індички в духовці
Інгредієнти:

Приготування
Ескалопи натираємо сіллю, перцем і спеціями. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому эскалопов, приблизно по одній хвилині з кожної сторони. Нам потрібно, щоб була рум'яна кірочка, до готовності ми їх доведемо в духовці. Твердий сир натираємо на тертці, додаємо до нього панірувальні сухарі, пропущений через прес часник, зелень і трохи рослинного масла, жовток. Ескалопи викладаємо на деко, кожен прикрашаємо отриманою сумішшю. Запікаємо в духовці приблизно 15 хвилин. Подаємо до столу з салатом і свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в

Як приготувати ескалоп з свинини?
Якщо ви шукайте хороший рецепт ескалопи з свинини, то ви на правильному шляху. Готувати це блюдо зовсім нескладно, однак є свої нюанси. Хочете

Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його

Фрікасе з курки з грибами
Фрікасе - це французька страва, яке увійшло в ужиток при Наполеоні. Саме після схвалення страви імператором і стали з'являтися різні рецепти страви.

Ескалоп з свинини в духовці
Ескалоп - це ніжне блюдо з вирізки. Сьогодні ми поговоримо про способи приготування свинячого ескалопи в духовці, щоб м'ясо вийшло не тільки смачним

Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами