Ескалоп з індички - рецепт
Ескалоп в перекладі з французької означає круглий плоский шматок м'яса, зроблений з вирізки. Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати ескалоп з індички.
Інгредієнти:
філе індички - 1 кг;
вершкове масло - 70 г;
лимон - 1 шт.;
рафінована соняшникова олія - 100 мл;
петрушка - 80 г;
сіль, чорний мелений перець, спеції.
Приготування
Філе індички нарізаємо порційними шматочками товщиною 10-15 мм. Трохи їх відбиваємо, посипаємо сіллю, перцем і спеціями (можете взяти приправу для курки). На сковороді розігріваємо олію, додаємо до нього вершкове масло й обсмажуємо наші ескалопи, поки вони не зарум'яняться з двох сторін. М'ясо до готовності доводити не потрібно, нам потрібна тільки рум'яна кірочка. Тепер у каструлю або сотейник виливаємо 130 мл окропу, туди ж додаємо масло, в якому смажилося м'ясо, сік половинки лимона і подрібнену зелень петрушки. Кладемо в цей соус ескалопи і тушкуємо пару хвилин, перевертаючи їх. До столу подаємо, прикрасивши кружечками лимона і зеленню.
Інгредієнти:
ескалопи - 5 шт.;
соняшникова олія - 70 мл;
жовток - 1 шт.;
панірувальні сухарі - 80 г;
твердий сир - 100 г;
часник - 3 зубчики;
зелень кропу і петрушки;
сіль, перець, спеції.
Приготування
Ескалопи натираємо сіллю, перцем і спеціями. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому эскалопов, приблизно по одній хвилині з кожної сторони. Нам потрібно, щоб була рум'яна кірочка, до готовності ми їх доведемо в духовці. Твердий сир натираємо на тертці, додаємо до нього панірувальні сухарі, пропущений через прес часник, зелень і трохи рослинного масла, жовток. Ескалопи викладаємо на деко, кожен прикрашаємо отриманою сумішшю. Запікаємо в духовці приблизно 15 хвилин. Подаємо до столу з салатом і свіжими овочами.
Ескалоп з індички - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички нарізаємо порційними шматочками товщиною 10-15 мм. Трохи їх відбиваємо, посипаємо сіллю, перцем і спеціями (можете взяти приправу для курки). На сковороді розігріваємо олію, додаємо до нього вершкове масло й обсмажуємо наші ескалопи, поки вони не зарум'яняться з двох сторін. М'ясо до готовності доводити не потрібно, нам потрібна тільки рум'яна кірочка. Тепер у каструлю або сотейник виливаємо 130 мл окропу, туди ж додаємо масло, в якому смажилося м'ясо, сік половинки лимона і подрібнену зелень петрушки. Кладемо в цей соус ескалопи і тушкуємо пару хвилин, перевертаючи їх. До столу подаємо, прикрасивши кружечками лимона і зеленню.
Ескалоп з індички в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Ескалопи натираємо сіллю, перцем і спеціями. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому эскалопов, приблизно по одній хвилині з кожної сторони. Нам потрібно, щоб була рум'яна кірочка, до готовності ми їх доведемо в духовці. Твердий сир натираємо на тертці, додаємо до нього панірувальні сухарі, пропущений через прес часник, зелень і трохи рослинного масла, жовток. Ескалопи викладаємо на деко, кожен прикрашаємо отриманою сумішшю. Запікаємо в духовці приблизно 15 хвилин. Подаємо до столу з салатом і свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в
Як приготувати ескалоп з свинини?
Якщо ви шукайте хороший рецепт ескалопи з свинини, то ви на правильному шляху. Готувати це блюдо зовсім нескладно, однак є свої нюанси. Хочете
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його
Фрікасе з курки з грибами
Фрікасе - це французька страва, яке увійшло в ужиток при Наполеоні. Саме після схвалення страви імператором і стали з'являтися різні рецепти страви.
Ескалоп з свинини в духовці
Ескалоп - це ніжне блюдо з вирізки. Сьогодні ми поговоримо про способи приготування свинячого ескалопи в духовці, щоб м'ясо вийшло не тільки смачним
Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами