Як приготувати ескалоп з свинини?

Ескалоп з свинини - простий рецепт
Нарешті, ви купили шматочки апетитною вирізки і, навіть, вся сім'я попереджена, що ввечері їх чекає нове блюдо на вечерю. Як же приготувати свинячий ескалоп? Дуже просто: враховуючи, що кожен порційний шматочок м'яса відбивається до товщини 05 см, не більше, значить, смажиться м'ясо досить швидко - близько 4-5 хвилин з кожного боку. Так що, давайте візьмемо сапу, нагріємо сковорідку і приготуємо соковитий свинячий ескалоп.
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки свинини добре відбиваємо, щоб їх товщина стала близько 05 см, солимо і перчимо з обох сторін. Видавлюємо часник в піалу, змішуємо його з лимонним соком, потім змащуємо отриманою сумішшю м'ясо і залишаємо його промаринуватися хвилин 30. Перед смаженням знімаємо серветкою залишки часнику, щоб він не пригорів, і викладаємо свинячий ескалоп на добре розігріту сковорідку. З кожної сторони обсмажуємо 3-4 хвилини до утворення скоринки. Сервірувати можете з тушкованими або відварними овочами, рисом, смаженою картоплею.
Ескалоп з грибами
Не обов'язково готувати м'ясо в чистому вигляді, ви можете внести трохи різноманітності в блюдо. У цьому рецепті ми розповімо вам, як посмажити ескалоп з свинини з грибами. Краще всього підійдуть білі гриби, але, через брак їх можна використовувати печериці.
Інгредієнти:
Приготування
Відбиваємо шматочки свинини сапкою, солимо і перчимо з обох сторін, потім обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією до утворення рум'яної скоринки. Гриби відварюємо в підсоленій воді. Потім викладаємо ескалопи на тарілку, а на сковороду вливаємо грибного бульйону (жир не зливаємо) і кип'ятимо близько 5-7 хвилин. Після цього, додаємо розведену водою томатну пасту, очищені від шкірки і нарізані помідори, свинячі ескалопи, всі разом тушкуємо 5 хвилин. При подачі на стіл, на кожен ескалоп викладаємо прогріті гриби.
Ескалоп з свинини з помідорами
Будь-яке м'ясне блюдо просить того, щоб подавати до нього побільше овочів. Ви можете спробувати приготувати ескалоп з помідорами. До нього чудово як гарнір підійдуть відварну або смажену картоплю, рис, макарони.
Інгредієнти:

Приготування
Для приготування ескалопи спочатку добре відіб'ємо м'ясо, посолити і поперчити. Помідори нарізаємо тоненькими кільцями. На сковороді нагріваємо олію, кожен шматочок м'яса обсмажуємо з двох сторін, потім викладаємо зверху шматочки помідорів і присипаємо натертим сиром. Накриваємо сковорідку кришкою і 2-3 хвилини витримуємо - сир повинен розплавитися. Подавати на стіл гарячим.
Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте

Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до

Свинина - рецепти на сковороді
Свинина, приготована на сковороді - це, без перебільшення, чудове блюдо. Зараз розповімо кілька рецептів, як оригінально і смачно посмажити свиняче

Фрікасе з курки з грибами
Фрікасе - це французька страва, яке увійшло в ужиток при Наполеоні. Саме після схвалення страви імператором і стали з'являтися різні рецепти страви.

Ескалоп з індички - рецепт
Стежите за своєю фігурою? Тоді ви точно знаєте багато страв з індички. Ми пропонуємо вам вивчити ще одне - ескалоп. Це ніжне м'ясо готується дуже

Ескалоп з свинини в духовці
Ескалоп - це ніжне блюдо з вирізки. Сьогодні ми поговоримо про способи приготування свинячого ескалопи в духовці, щоб м'ясо вийшло не тільки смачним