М'ясо по-французьки з свинини
М'ясо по-французьки готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину. Це блюдо виходить надзвичайно соковитим і смачним. Зараз ми вам розповімо кілька рецептів приготування м'яса по-французьки зі свининою.
Інгредієнти:
філе свинини - 1 кг;
картопля - 500 г;
цибуля - 4 шт.;
помідори - 300 г;
сир - 200 г;
майонез, сіль, чорний мелений перець, рослинне масло.
Приготування
Ріжемо м'ясо порційними шматочками, відбиваємо, солимо з 2 сторін і викладаємо на деко, попередньо змащений маслом, на деякій відстані один від одного. Ріжемо цибулю кільцями або півкільцями, викладаємо його на м'ясо і змащуємо майонезом. Далі кладемо помідори, нарізані кружечками. Перчимо за смаком і посипаємо зверху половиною тертого сиру. Картопля очищаємо, нарізаємо шматочками, солимо і викладаємо на деко між м'ясом.
В духовці, розігрітій до 200 градусів, готуємо м'ясо по-французьки близько 15 годин, періодично поливаючи соком, який виділяється в процесі приготування. Якщо ж його замало, то влийте трохи окропу. Приблизно за 20-30 хвилин до готовності посипаємо м'ясо з картоплею залишилися сиром.
Інгредієнти:
свинина - 800 г;
цибуля - 2 шт.;
твердий сир - 200 г;
печериці консервовані - 300 г;
сметана - 2 ст. ложки;
майонез - 2 ст. ложки;
вершковий сир із зеленню - 50 г;
сіль, перець, спеції - за смаком.
Приготування
М'ясо ріжемо шматочками близько 15 см, потім гарненько відбиваємо з обох сторін і натираємо сіллю і перцем. Викладаємо на деко. З'єднуємо сметану, майонез і вершковий сир із зеленню, добре перемішуємо. Рясно змащуємо отриманою сумішшю м'ясо. Цибулю ріжемо півкільцями і укладаємо його на м'ясо. Зверху кладемо гриби, нарізані пластинами. Зверху ще промазуємо приготованою сумішшю. Посипаємо м'ясо тертим сиром і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 50.
Інгредієнти:
свиняча корейка - 400 г;
цибуля - 2 шт.;
сир - 250 г;
помідори - 3 шт.;
зелень петрушки - 20 г;
часник - 2 зубчики;
майонез - 200 г;
сіль, перець, рослинна олія.
Приготування
Свинину миємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками товщиною 8-10 мм. Кожен шматочок накриваємо плівкою і відбиваємо. Викладаємо відбивні на деко, змащене рослинним маслом. Присипаємо їх сіллю і перцем. Часник пропускаємо через прес. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Зелень подрібнюємо, помідори ріжемо кільцями. На відбивні кладемо цибулю, зверху робимо сіточку з майонезу. Потім розміщуємо помідори, злегка їх додаємо сіль і посипаємо перцем, а потім посипаємо подрібненою зеленню і часником. Знову робимо сіточку з майонезу. Густо посипаємо відбивні тертим сиром. Запікаємо м'ясо в духовці при температурі 180 градусів хвилин 40. Ну, ось і готово «м'ясо по-французьки» з помідорами .
Інгредієнти:
свинина - 05 кг;
сир твердий - 400 г;
консервовані ананаси - 1 банка;
цибуля ріпчаста - 3 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
майонез;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками бажаної величини і відбиваємо їх. Потім солимо і перчимо, змащуємо рослинним маслом, поливаємо соком лимона. Посуд з накриваємо кришкою і ставимо на холод, щоб м'ясо добре просочилося. На дно форми викладаємо шар цибулі, нарізаного півкільцями або кільцями, зверху поміщаємо м'ясо, змащуємо його майонезом. Викладаємо шматочки ананасів, знову змащуємо майонезом і посипаємо сиром, натертим на тертці. Запікаємо м'ясо з ананасами при температурі 180-190 градусів хвилин 40.
Рецепт м'яса «Свинина по-французьки»
Інгредієнти:
Приготування
Ріжемо м'ясо порційними шматочками, відбиваємо, солимо з 2 сторін і викладаємо на деко, попередньо змащений маслом, на деякій відстані один від одного. Ріжемо цибулю кільцями або півкільцями, викладаємо його на м'ясо і змащуємо майонезом. Далі кладемо помідори, нарізані кружечками. Перчимо за смаком і посипаємо зверху половиною тертого сиру. Картопля очищаємо, нарізаємо шматочками, солимо і викладаємо на деко між м'ясом.
В духовці, розігрітій до 200 градусів, готуємо м'ясо по-французьки близько 15 годин, періодично поливаючи соком, який виділяється в процесі приготування. Якщо ж його замало, то влийте трохи окропу. Приблизно за 20-30 хвилин до готовності посипаємо м'ясо з картоплею залишилися сиром.
«М'ясо по-французьки» зі свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо ріжемо шматочками близько 15 см, потім гарненько відбиваємо з обох сторін і натираємо сіллю і перцем. Викладаємо на деко. З'єднуємо сметану, майонез і вершковий сир із зеленню, добре перемішуємо. Рясно змащуємо отриманою сумішшю м'ясо. Цибулю ріжемо півкільцями і укладаємо його на м'ясо. Зверху кладемо гриби, нарізані пластинами. Зверху ще промазуємо приготованою сумішшю. Посипаємо м'ясо тертим сиром і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 50.
«М'ясо по-французьки» зі свинини з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Свинину миємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками товщиною 8-10 мм. Кожен шматочок накриваємо плівкою і відбиваємо. Викладаємо відбивні на деко, змащене рослинним маслом. Присипаємо їх сіллю і перцем. Часник пропускаємо через прес. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Зелень подрібнюємо, помідори ріжемо кільцями. На відбивні кладемо цибулю, зверху робимо сіточку з майонезу. Потім розміщуємо помідори, злегка їх додаємо сіль і посипаємо перцем, а потім посипаємо подрібненою зеленню і часником. Знову робимо сіточку з майонезу. Густо посипаємо відбивні тертим сиром. Запікаємо м'ясо в духовці при температурі 180 градусів хвилин 40. Ну, ось і готово «м'ясо по-французьки» з помідорами .
«М'ясо по-французьки» зі свинини з ананасами
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками бажаної величини і відбиваємо їх. Потім солимо і перчимо, змащуємо рослинним маслом, поливаємо соком лимона. Посуд з накриваємо кришкою і ставимо на холод, щоб м'ясо добре просочилося. На дно форми викладаємо шар цибулі, нарізаного півкільцями або кільцями, зверху поміщаємо м'ясо, змащуємо його майонезом. Викладаємо шматочки ананасів, знову змащуємо майонезом і посипаємо сиром, натертим на тертці. Запікаємо м'ясо з ананасами при температурі 180-190 градусів хвилин 40.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо по-французьки з ананасами
М'ясо по-французьки - це споконвічно російська страва, що нагадує запіканку. Варіацій його створення досить багато. І сьогодні ми розповімо, як його
М'ясо з помідорами в духовці
М'ясо з помідорами, запечене в духовці - чудове блюдо як для недільного вечері, так і святкового торжества. Давайте з вами розглянемо декілька
Свинина з помідорами і сиром
Свинина - м'ясо досить жирне, і для кращої засвоюваності її краще всього готувати зі свіжими овочами або фруктами. Давайте поговоримо про те, як
М'ясо з грибами і сиром
М'ясо з грибами і сиром відмінно поєднується, як в гарячих стравах, так і в різних закусках. У нашій статті пропонуємо вам ознайомитися з деякими
Картопля по-французьки - рецепт
Багато люблять картоплю і знають десятки різних способів його приготування. Ми хочемо розповісти вам, як приготувати картоплю по-французьки.
Картопля по-французьки - рецепт
Багато люблять картоплю і знають десятки різних способів його приготування. Ми хочемо розповісти вам, як приготувати картоплю по-французьки.