М'ясо по-французьки з ананасами

Однією з таких варіацій на тему і є м'ясо по-французьки з ананасами. Готується воно зазвичай з свинини, оскільки та краще поєднується з солодкувато-нудотним смаком екзотичного фрукта. Але, як ми вже говорили, строгих правил для цієї страви не існує. Можете сміливо експериментувати!
М'ясо по-французьки з ананасами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо, витираємо і нарізаємо порційними шматочками упоперек волокон. Кожен загортаємо в харчову плівку і злегка відбиваємо. Посипаємо сіллю і спеціями. У мисці змішуємо молоко з пропущеним через прес часником і занурюємо в цей маринад шматочки свинини. Залишаємо на пару годин у холодильнику.
Після на змащений маслом деко викладаємо півкільця цибулі, а зверху - промаринованную свинину. Рясно поливаємо її майонезом, накриваємо кружечками ананаса і посипаємо тертим сиром. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько півгодини.
Рецепт м'ясо по-французьки з ананасами в сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Телятину нарізаємо невеликими брусочками, як на гуляш. На сковороду наливаємо трохи олії і викладаємо шар цибулі, півкільцями. Потім м'ясо. Його солимо, перчимо і заливаємо майонезом щедро. Завершує все шар консервованих ананасів, посипаних тертим сиром. Сковороду накриваємо кришкою і тушкуємо страву 2 години на повільному вогні.
М'ясо по-французьки з ананасами і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо на відбивні. Солимо, перчимо, обмазуємо майонезом і викладаємо в чашу мультиварки. На півгодини включаємо режим «Випічка». Потім м'ясо перевертаємо, покриваємо шаром грибів, порізаних пластинками. Зверху кружечки ананаса і присипаємо тертим сиром. Готуємо на колишньому режимі ще півгодини.
Як приготувати м'ясо по-французьки з ананасами з фаршу?
Інгредієнти:

Приготування
Фарш приправляємо спеціями і з пропущеним через прес часником, солимо, перемішуємо і залишаємо на півгодини. Після формуємо невеликі плоскі котлетки-коржі, обвалюємо їх у панірувальних сухарях . Викладаємо на деко, змащене маслом і покритий шаром дрібно покришеної цибулі. Покриваємо котлетки майонезом, зверху викладаємо по кружечки ананаса і, звичайно ж, посипаємо тертим сиром. Запікається таке м'ясо по-французьки близько півгодини при 190-200 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з ананасами і м'ясом
Солодкі ананаси чудово поєднуються з м'ясом, причому не тільки курячим. І сьогодні, спеціально для любителів подібної екзотики, ми підібрали кілька

Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання

М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте

Курячі відбивні - рецепт
Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам

М'ясо з ананасом - рецепт
М'ясо з ананасами - це незвичайне блюдо, незважаючи на простоту його створення, воно виходить дивовижно смачним і соковитим, і чудово прикрасить ваш