Картопля по-французьки - рецепт

Картопля по-французьки, рецепт основний
Для цього рецепта використовується свинина реберна частина або корейка, також можна використовувати вирізку.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиємо, наріжемо тонкими скибочками упоперек волокон, як на відбивні, злегка відіб'ємо, посолимо. Картоплю очистимо й наріжемо тонкими кружечками. Цибуля нашинкуем кільцями або півкільцями. Форму для запікання змастимо рослинним маслом. Викладемо шарами половину м'яса, половину цибулі, половину картоплі. Повторимо шари. Сметану змішаємо з травами і розподілимо по всьому картоплі. Приготування картоплі по-французьки займе близько години. За 10 хвилин до готовності натремо сир на крупній тертці і посиплемо їм запіканку.
Картопля по-французьки, вегетаріанський рецепт
Смачна картопля по-французьки вийде, якщо додати стиглі помідори, а м'ясо виключити. Цю страву можна готувати у піст, воно сподобається і тим, хто вирішив просто відпочити від м'ясної їжі.
Інгредієнти:

Приготування
Відразу розігріємо духовку до 180 градусів. Вогнетривку Форму змажемо половиною олії, чистимо картоплю і цибулю. Наріжемо всі овочі кільцями. У форму викладаємо шарами: половину картоплі, цибулю, томати, залишився картоплю. Приправимо чорним перцем, поллємо залишилися рослинним маслом і будемо запікати приблизно півгодини. Готовність картоплі перевіримо виделкою. Соєвий сир наріжемо тонкими скибочками, розкладемо їх поверх запіканки і приберемо в духовку ще на 5-7 хвилин. Готову страву посиплемо подрібненою петрушкою і подамо гарячим.
Картопля по-французьки з куркою
Рецепт цієї страви відрізняється певною вишуканістю, наведемо кілька порад, як зробити картоплю по-французьки незвичайно ніжною і ароматною.
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати картоплю по-французьки в духовці з курячим м'ясом знадобиться трохи більше часу, ніж в попередніх варіантах. Замаринуем м'ясо. Для цього куряче філе промиємо, обсушим і наріжемо тонкими смужками поперек волокон, злегка присолим, додамо спеції і заллємо білим вином.

Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте

М'ясо по-французьки з ананасами
М'ясо по-французьки - це споконвічно російська страва, що нагадує запіканку. Варіацій його створення досить багато. І сьогодні ми розповімо, як його

Рецепт картопляної запіканки
Здавалося б, картопляна запіканка - саме звичайне, всім знайоме блюдо. Тим не менш, смачно готувати її вміють не всі господині. Ми навчимо вас не

Рецепт приготування м'яса по-французьки
М'ясо по-французьки в Парижі вважають страву російської кухні. Цьому є історичне пояснення - вперше його приготували при дворі для графа Орлова,

Картопля по-французьки - рецепт
Багато люблять картоплю і знають десятки різних способів його приготування. Ми хочемо розповісти вам, як приготувати картоплю по-французьки.

М'ясо по-французьки з грибами
М'ясо по-французьки - ситне і смачне блюдо, яке знайоме багатьом. Варіацій його створення в даний час дуже багато. І сьогодні ми розберемося, як його