Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина - рецепти на сковороді

Свинина - рецепти на сковороді

19-03-2015, 11:17
931
Свинина - рецепти на сковороді
Наші нові рецепти приготування свинини на сковороді завжди допоможуть господиням подати м'ясо в найкращому світлі. Додаючи щоразу новий гарнір, ви завжди будете приємно дивувати гостей своєю кулінарною майстерністю. Тому готуйтеся заздалегідь відповідати на питання про диво - рецепт тушкованої свинини на сковороді. Також це гаряче м'ясне блюдо чудово поєднується з різноманітними салатами і гострими закусками.

Смажена свинина на сковороді


Інгредієнти:

  • філе свинини - 500 г;

  • яйце куряче - 1 шт.;

  • сухарі панірувальні;

  • масло рослинне - 2 ст. л.;

  • сіль, спеції і зелень - за смаком.


  • Приготування
    М'ясо розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і нарізаємо пластинами. Потім шматочки свинини можна відбити для того щоб стейки вийшли м'якими і соковитими. У глибокій мисці змішуємо яйце з чвертю склянки води і чорним меленим перцем, ретельно перемішуємо. Після чого кожен шматочок м'яса занурюємо в отриману масу і обвалюємо в панірувальних сухарях . Потім кожен стейк обсмажуємо на сковороді, змазаній рослинною олією на середньому вогні. Готове м'ясо можна подавати з гарніром, так і без, попередньо посипавши мелкорубленной свіжою зеленню. В якості прикраси і доповнення чудово підійде найпростіша овочева нарізка з соковитих плодів.
    Наступний рецепт докладно описує приготування свинини шматочками на сковороді з грибами.

    Свинина з грибами на сковорідці


    Інгредієнти:

  • свинина - 500 г;

  • печериці - 200 г;

  • часник - 5 зубчиків;

  • масло вершкове - 30 г;

  • сіль, спеції і зелень - за смаком.


  • Приготування
    Гриби розморожуємо і заливаємо гарячою водою, залишаємо в мисці на годину. Часник не очищаємо, а варимо протягом 10 хвилин, потім обсушуємо.
    Свинина - рецепти на сковороді
    М'ясо розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і нарізаємо порційними шматочками, після чого натираємо улюбленими спеціями, сіллю і чорним меленим перцем, при бажанні можна задіяти оцет.
    Далі розігріваємо олію на сковороді, використовуючи середній вогонь і обсмажуємо на ньому м'ясо з обох сторін. Потім у сковорідку додаємо підсушені печериці, часник і трохи води, в якій ми залишали настоюватися наші гриби. Після чого зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою і залишаємо м'ясо гаситися на 20 хвилин. Перед подачею очищаємо часник, прикрашаємо блюдо промитої мелкорубленной зеленню. При бажанні можна додати будь-вершковий соус або трохи сиру.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крученики з грибами
    Крученики з грибами
    Крученики з грибами - це дивовижно апетитне блюдо, які сподобається вашим домашнім і гостям. А як їх приготувати, ми вам зараз розповімо. Читайте
    Свинина з грибами в духовці
    Свинина з грибами в духовці
    Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
    Як приготувати ескалоп з свинини?
    Як приготувати ескалоп з свинини?
    Якщо ви шукайте хороший рецепт ескалопи з свинини, то ви на правильному шляху. Готувати це блюдо зовсім нескладно, однак є свої нюанси. Хочете
    Котлети з фаршу свинини - рецепт
    Котлети з фаршу свинини - рецепт
    Напевно у кожної господині є свій рецепт приготування котлет. Це блюдо багатьом знайоме і улюблене. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові
    Печериці в мультиварці
    Печериці в мультиварці
    Печериці - це смачні гриби, з яких можна приготувати величезну кількість цікавих і оригінальних страв. І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати в
    Ескалоп з свинини в духовці
    Ескалоп з свинини в духовці
    Ескалоп - це ніжне блюдо з вирізки. Сьогодні ми поговоримо про способи приготування свинячого ескалопи в духовці, щоб м'ясо вийшло не тільки смачним