Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Котлети з фаршу свинини - рецепт

Котлети з фаршу свинини - рецепт

19-03-2015, 11:17
1 766
Котлети з фаршу свинини - рецепт
Напевно, у кожної господині є свій перевірений рецепт приготування котлет. Блюдо це широко поширене і багатьма любимо. До них підійде будь-який гарнір. Нижче вас чекають цікаві рецепти приготування котлет із свинини. Сподіваємося, ви відкриєте для себе щось цікаве і поповните свою кулінарну колекцію новим смачним блюдом.
Рецепт котлет з фаршу свинини
Інгредієнти:

  • свинячий фарш - 05 кг;

  • м'якоть батона - 150 г;

  • яйця - 1 шт.;

  • молоко - 200 мл;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • панірувальні сухарі;

  • соняшникова олія для смаження;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Батон замочуємо в молоці і залишаємо на 10 хвилин, потім віджимаємо. Цибулю дрібно кришимо. З'єднуємо в глибокій мисці свинячий фарш, цибулю, розм'яклий батон, яйце, часник, пропущений через прес, сіль і перець. Гарненько вимішуємо отриману масу, формуємо з неї котлети, які потім обвалюємо в панірувальних сухарях або борошні. На сковороду наливаємо олію, і як тільки воно прогріється, викладаємо наші заготовки і обсмажуємо на невеликому вогні до готовності. В самому кінці вогонь можна збільшити, якщо хочете отримати рум'яну скоринку.
    Рецепт рубаних котлет із свинини
    Інгредієнти:

  • свинина - 500 г;

  • майонез - 2 ст. ложка;

  • цибуля - 1 шт.;

  • борошно для панірування;

  • рослинна олія;

  • зелень, сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Свинину нарізаємо маленькими кубиками. Зручніше це зробити, якщо м'ясо злегка заморожено. Цибулю дрібно кришимо, подрібнюємо зелень і додаємо до м'яса, солимо, перчимо, викладаємо майонез і добре перемішуємо. Формуємо з отриманої маси котлети, обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на олії до готовності.
    Рибні котлети зі свининою
    Інгредієнти:

  • рибний фарш - 1 кг;

  • свинина жирна - 200 г;

  • картопля - 2 шт.;

  • яйця - 1 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • борошно для панірування;

  • рослинна олія для смаження;

  • перець, сіль.


  • Приготування
    Свинину, цибулю і картоплю пропускаємо через м'ясорубку двічі. З'єднуємо з рибним фаршем, вбиваємо яйце, додаємо сіль, перець, соду і добре це все розмішуємо. Змочуємо Руки в холодній воді і формуємо котлети. Далі потрібно обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях. Викладаємо котлети на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо з двох сторін, доки не з'явиться рум'яна кірочка. Далі можна влити трохи води і протушкувати котлети 10 хвилин під закритою кришкою - так вони будуть ніжніше. Ось і все, наші рибні котлети готові!
    Рецепт соковитих котлет із свинини
    Інгредієнти:

  • свинина - 05 кг;

  • холодна вода - 70 мл;

  • цибуля (великий) - 2 шт.;

  • панірувальні сухарі;

  • рослинна олія;

  • сіль.


  • Приготування
    М'ясо разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою. Додаємо холодну воду, сіль і добре все це перемішуємо. Вологими руками набираємо трохи фаршу, відбиваємо його, перекидаючи з руки в руку, потім обвалюють у панірувальних сухарях і на середньому вогні обсмажуємо в рослинному маслі з обох боків до готовності.
    Саме за рахунок води котлети виходять надзвичайно соковитими і ніжними.
    Рецепт котлет із свинини з кукурудзою
    Інгредієнти:

  • свинячий фарш - 700 г;

  • консервована кукурудза - 1 банка;

  • чіпси - 50 г;

  • кетчуп - 2 ст. ложки;

  • яйця - 1 шт.;

  • Котлети з фаршу свинини - рецепт

  • майонез - 1 ст. ложка;

  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.


  • Приготування
    З'єднуємо свинячий фарш з консервованою кукурудзою, додаємо чіпси (попередньо покришивши їх), половину кетчупу, яйце, сіль, перець і все це добре перемішуємо. Формуємо котлети і викладаємо їх на деко, попередньо змащений рослинним маслом. Змішуємо майонез і залишився кетчуп, вливаємо близько 50 мл води. Якщо потрібно, то досолює за смаком. Заливаємо отриманим соусом наші котлетки і відправляємо їх у духовку. При температурі 200 градусів запікаємо близько 40 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Котлети з горбуші - рецепт
    Котлети з горбуші - рецепт
    Іноді так хочеться приготувати рибні котлети, але під рукою, як на зло немає нічого підходящого? Тоді вам допоможуть наші рецепти котлет з горбуші,
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
    Котлети з гречки - рецепт
    Котлети з гречки - рецепт
    Як правило, котлети - це м'ясне блюдо. Але виявляється, що можна їх зробити і з крупи. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети з
    Котлети без яєць
    Котлети без яєць
    В котлетах в класичному рецепті завжди присутній яйце. Але в силу різних обставин не всі люди вживають цей продукт в їжу. І сьогодні ми розповімо, як
    Як приготувати котлети по-київськи?
    Як приготувати котлети по-київськи?
    Котлети по-київськи - дуже незвичайне блюдо, на приготування якого вам знадобиться час. Але підсумок праць вам сподобається, так що сміливо читайте
    Котлети з баранини
    Котлети з баранини
    Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з