Рибні котлети з пікші
Рибні котлети, приготовані з пікші, виходять дуже пікантними і ніжними. Адже цей сорт риби не тільки дуже смачний, але і багатий мінералами і вітамінами, необхідними для нашого організму.
Інгредієнти:
риба пікша - 800 г;
білий хліб - 100 г;
молоко - 100 мл;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
куряче яйце - 1 шт.;
рослинне масло - для смаження;
сіль і чорний мелений перець - за смаком;
панірувальні сухарі - 50 р.
Приготування
Для початку гарненько промиваємо рибу, потім відрізаємо хвіст, плавники і голову. Позбавляємося від нутрощів. Відокремлюємо філе риби від кісток. Потім м'ясо розрізаємо на невеликі шматочки і пропускаємо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею. Замочуємо в молоці шматочки білого хліба, віджимаємо і теж перекручуємо через м'ясорубку. До отриманої маси додаємо куряче яйце, потім солимо, перчимо за смаком додаємо трохи розмарину. Всі інгредієнти добре перемішуємо. З отриманого фаршу формуємо котлети і обвалюємо їх з усіх сторін в панірувальних сухарях. Далі розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо туди котлети. Обсмажуємо їх з кожної сторони на невеликому вогні до золотистого кольору. Котлети з пікші готові! Подаємо їх на стіл з картопляним гратеном або відварним рисом. А ще можна підібрати підходящий соус до риби , тоді вечерю взагалі вдасться на славу!
Інгредієнти:
філе риби - 400 г;
білий хліб - 40 г;
вершки - 125 мл;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
сіль - за смаком.
Приготування
Рибу пропускаємо через м'ясорубку. В отриманий фарш додаємо замочений у вершках і віджатий білий хліб. Знову все перекручуємо, потім додаємо яйце, кладемо сіль за смаком і вершки. Ретельно вимішуємо фарш до повітряного однорідного стану. Далі формуємо з маси невеликі котлетки і викладаємо їх у пароварку. Готуємо протягом 10 хвилин. По закінченню часу котлети з пікші на пару готові!
Рецепт рибних котлет з пікші
Інгредієнти:
Приготування
Для початку гарненько промиваємо рибу, потім відрізаємо хвіст, плавники і голову. Позбавляємося від нутрощів. Відокремлюємо філе риби від кісток. Потім м'ясо розрізаємо на невеликі шматочки і пропускаємо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею. Замочуємо в молоці шматочки білого хліба, віджимаємо і теж перекручуємо через м'ясорубку. До отриманої маси додаємо куряче яйце, потім солимо, перчимо за смаком додаємо трохи розмарину. Всі інгредієнти добре перемішуємо. З отриманого фаршу формуємо котлети і обвалюємо їх з усіх сторін в панірувальних сухарях. Далі розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо туди котлети. Обсмажуємо їх з кожної сторони на невеликому вогні до золотистого кольору. Котлети з пікші готові! Подаємо їх на стіл з картопляним гратеном або відварним рисом. А ще можна підібрати підходящий соус до риби , тоді вечерю взагалі вдасться на славу!
Котлети з пікші на пару
Інгредієнти:
Приготування
Рибу пропускаємо через м'ясорубку. В отриманий фарш додаємо замочений у вершках і віджатий білий хліб. Знову все перекручуємо, потім додаємо яйце, кладемо сіль за смаком і вершки. Ретельно вимішуємо фарш до повітряного однорідного стану. Далі формуємо з маси невеликі котлетки і викладаємо їх у пароварку. Готуємо протягом 10 хвилин. По закінченню часу котлети з пікші на пару готові!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з хека
Котлети - смачне блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Вони бувають м'ясні, овочеві та рибні. І зараз ми розповімо, як приготувати дивовижні
Котлети з щуки з салом
Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
Котлети з курячого філе
З курки можна приготувати багато чудових і смачних страв. І сьогодні ми з вами поділимося оригінальними і водночас простими рецептами створення
Котлети в пароварці
Котлети в пароварці готуються без зайвого жиру, що робить їх більш корисними, покращує їх смакові якості і засвоюваність. Парові котлети з риби і
Котлети в мікрохвильовці
У дитинстві мені здавалося, що найстрашніша кулінарна мудрість полягає в приготуванні котлет - адже потрібно виконати стільки різних операцій, які
Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити