Рибні котлети в мультиварці
Рибні котлети , приготовані в мультиварці, виходять неймовірно соковитими і дуже смачними. Таке блюдо чудово підійде до відвареної картоплі рісу або свіжим овочам.
Інгредієнти:
минтай - 700 г;
кабачки - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
цвітна капуста - 300 р;
зелень петрушки - 1 пучок;
яйце - 2 шт.;
спеції;
вода - 15 л.
Приготування
Тушку минтая заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо розморожуватися. Потім за допомогою кухонних ножиць акуратно обробити рибу, видаляємо кістки і шкіру. Далі готуємо овочі чистимо їх, миємо і ріжемо скибочками. Потім перекручуємо їх разом з рибним філе через м'ясорубку, додаємо у фарш, курячі яйця, спеції і солимо за смаком. Все ретельно перемішуємо руками і відставляємо поки в сторону.
У чашу мультиварки наливаємо півтора літра води і встановлюємо спеціальний контейнер для приготування страви на пару. З рибного фаршу формуємо невеликі котлети та викладаємо їх в пароварку. Далі включаємо режим «На пару», ставимо таймер на 30 хвилин, і готуємо до звукового сигналу. Такі котлети відмінно поєднуються з картопляним пюре або відварними макаронами.
Інгредієнти:
яйце - 1 шт.;
форель - 600 г;
молоко - 50 мл;
цибулина - 1 шт.;
хліб - 1 скибочка;
сметана для подачі;
спеції.
Приготування
Чистимо цибулину, промиваємо й розрізаємо на чотири частини. Рибу обробити від кісток, знімаємо шкіру і перекручуємо філе разом з цибулею через м'ясорубку. Потім додаємо у фарш батон, розмочений в молоці, солимо, перчимо за смаком і посипаємо масу улюбленими приправами. Після цього акуратні ліпимо невеликі котлетки, викладаємо їх на решітку для готування на пару, закриваємо кришку приладу, активуємо програму і готуємо 25-30 хвилин. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу з охолодженої сметаною або іншим соусом.
Інгредієнти:
морська риба - 1 кг;
рис - 05 склянки;
цибулина - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
яйце - 2 шт.;
спеції;
олія - для смаження.
Приготування
Перекручуємо через м'ясорубку рибне філе, очищений цибулю, часник і м'якуш білого хліба. Потім додаємо відварений рис, яйце і спеції за смаком. Гарненько вимішуємо фарш і формуємо з нього невеликі кульки. У чашу мультиварки кладемо трохи вершкового масла і, виставивши режим «Випічка» обсмажуємо наші котлети, до появи скоринки приблизно 30 хвилин.
Інгредієнти:
лавровий лист - 1 шт.;
масло вершкове - 20 г;
спеції;
яйце - 1 шт.;
цибулина - 30 г;
хек - 400 г;
морква - 1 шт.
Приготування
Рибу обробити, промиваємо, очищаємо від кісток і шкіри. Потім розбираємо її на філе і рубаємо ножем на дуже дрібні шматочки. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо кубиками, або подрібнюємо в кухонному комбайні. Моркву очищаємо і натираємо на дрібній терочке. Після цього беремо глибоку миску і з'єднуємо в ній рибний фарш, цибуля, морква і розбиваємо куряче яйце. Приправляємо масу сіллю і перцем за смаком, ретельно перемішуємо. Для додання котлеткам соковитості і ніжного вершкового смаку силіконові формочки для кексів злегка змащуємо вершковим маслом.
Потім викладаємо рибний фарш у кожну форму, розрівнюємо і відставляємо в сторону. У чашу мультиварки наливаємо приблизно 300 мл кип'яченої води, кидаємо лавровий листочок і перчик запашний.
Формочки встановлюємо у спеціальний кошик для варіння на пару, виставляємо на дисплеї режим «Варка на пару» і чекаємо приблизно 20 хвилин. Після звукового сигналу, акуратно відкриваємо кришку приладу, дістаємо форми і перевертаємо їх на плоску тарілку. Ось і все, смачні і ароматні рибні котлетки, приготовані на пару в мультиварці, готові.
Рибні котлети з минтая в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Тушку минтая заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо розморожуватися. Потім за допомогою кухонних ножиць акуратно обробити рибу, видаляємо кістки і шкіру. Далі готуємо овочі чистимо їх, миємо і ріжемо скибочками. Потім перекручуємо їх разом з рибним філе через м'ясорубку, додаємо у фарш, курячі яйця, спеції і солимо за смаком. Все ретельно перемішуємо руками і відставляємо поки в сторону.
У чашу мультиварки наливаємо півтора літра води і встановлюємо спеціальний контейнер для приготування страви на пару. З рибного фаршу формуємо невеликі котлети та викладаємо їх в пароварку. Далі включаємо режим «На пару», ставимо таймер на 30 хвилин, і готуємо до звукового сигналу. Такі котлети відмінно поєднуються з картопляним пюре або відварними макаронами.
Як приготувати рибні котлети в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, промиваємо й розрізаємо на чотири частини. Рибу обробити від кісток, знімаємо шкіру і перекручуємо філе разом з цибулею через м'ясорубку. Потім додаємо у фарш батон, розмочений в молоці, солимо, перчимо за смаком і посипаємо масу улюбленими приправами. Після цього акуратні ліпимо невеликі котлетки, викладаємо їх на решітку для готування на пару, закриваємо кришку приладу, активуємо програму і готуємо 25-30 хвилин. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу з охолодженої сметаною або іншим соусом.
Рибні котлети з рисом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перекручуємо через м'ясорубку рибне філе, очищений цибулю, часник і м'якуш білого хліба. Потім додаємо відварений рис, яйце і спеції за смаком. Гарненько вимішуємо фарш і формуємо з нього невеликі кульки. У чашу мультиварки кладемо трохи вершкового масла і, виставивши режим «Випічка» обсмажуємо наші котлети, до появи скоринки приблизно 30 хвилин.
Рецепт рибних котлет в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рибу обробити, промиваємо, очищаємо від кісток і шкіри. Потім розбираємо її на філе і рубаємо ножем на дуже дрібні шматочки. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо кубиками, або подрібнюємо в кухонному комбайні. Моркву очищаємо і натираємо на дрібній терочке. Після цього беремо глибоку миску і з'єднуємо в ній рибний фарш, цибуля, морква і розбиваємо куряче яйце. Приправляємо масу сіллю і перцем за смаком, ретельно перемішуємо. Для додання котлеткам соковитості і ніжного вершкового смаку силіконові формочки для кексів злегка змащуємо вершковим маслом.
Потім викладаємо рибний фарш у кожну форму, розрівнюємо і відставляємо в сторону. У чашу мультиварки наливаємо приблизно 300 мл кип'яченої води, кидаємо лавровий листочок і перчик запашний.
Формочки встановлюємо у спеціальний кошик для варіння на пару, виставляємо на дисплеї режим «Варка на пару» і чекаємо приблизно 20 хвилин. Після звукового сигналу, акуратно відкриваємо кришку приладу, дістаємо форми і перевертаємо їх на плоску тарілку. Ось і все, смачні і ароматні рибні котлетки, приготовані на пару в мультиварці, готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Котлети з минтая
Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
Рибні котлети з хека
Котлети - смачне блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Вони бувають м'ясні, овочеві та рибні. І зараз ми розповімо, як приготувати дивовижні
Рибні котлети на пару
Рибні котлети - смачне і корисне блюдо, хоч для повсякденного, хоч святкового столу. А приготування на пару дозволити зробити їх менш жирними і
Котлети з конини - рецепти
Конина - корисне і досить калорійне м'ясо. З неї готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити котлети з цього смачного м'яса.
Котлети в мультиварці - рецепти
Котлети - страва, улюблене багатьма. Вони можуть бути м'ясні, рибні, овочеві і т. д. І сьогодні ми розповімо вам, як швидко і смачно приготувати в