Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рибні котлети в мультиварці

Рибні котлети в мультиварці

19-01-2015, 10:59
1 885
Рибні котлети в мультиварці
Рибні котлети , приготовані в мультиварці, виходять неймовірно соковитими і дуже смачними. Таке блюдо чудово підійде до відвареної картоплі рісу або свіжим овочам.

Рибні котлети з минтая в мультиварці


Інгредієнти:

  • минтай - 700 г;

  • кабачки - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • цвітна капуста - 300 р;

  • зелень петрушки - 1 пучок;

  • яйце - 2 шт.;

  • спеції;

  • вода - 15 л.


  • Приготування
    Тушку минтая заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо розморожуватися. Потім за допомогою кухонних ножиць акуратно обробити рибу, видаляємо кістки і шкіру. Далі готуємо овочі чистимо їх, миємо і ріжемо скибочками. Потім перекручуємо їх разом з рибним філе через м'ясорубку, додаємо у фарш, курячі яйця, спеції і солимо за смаком. Все ретельно перемішуємо руками і відставляємо поки в сторону.
    У чашу мультиварки наливаємо півтора літра води і встановлюємо спеціальний контейнер для приготування страви на пару. З рибного фаршу формуємо невеликі котлети та викладаємо їх в пароварку. Далі включаємо режим «На пару», ставимо таймер на 30 хвилин, і готуємо до звукового сигналу. Такі котлети відмінно поєднуються з картопляним пюре або відварними макаронами.

    Як приготувати рибні котлети в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт.;

  • форель - 600 г;

  • молоко - 50 мл;

  • цибулина - 1 шт.;

  • хліб - 1 скибочка;

  • сметана для подачі;

  • спеції.


  • Приготування
    Чистимо цибулину, промиваємо й розрізаємо на чотири частини. Рибу обробити від кісток, знімаємо шкіру і перекручуємо філе разом з цибулею через м'ясорубку. Потім додаємо у фарш батон, розмочений в молоці, солимо, перчимо за смаком і посипаємо масу улюбленими приправами. Після цього акуратні ліпимо невеликі котлетки, викладаємо їх на решітку для готування на пару, закриваємо кришку приладу, активуємо програму і готуємо 25-30 хвилин. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу з охолодженої сметаною або іншим соусом.

    Рибні котлети з рисом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • морська риба - 1 кг;

  • рис - 05 склянки;

  • цибулина - 1 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • яйце - 2 шт.;

  • спеції;

  • олія - для смаження.


  • Приготування
    Перекручуємо через м'ясорубку рибне філе, очищений цибулю, часник і м'якуш білого хліба. Потім додаємо відварений рис, яйце і спеції за смаком. Гарненько вимішуємо фарш і формуємо з нього невеликі кульки. У чашу мультиварки кладемо трохи вершкового масла і, виставивши режим «Випічка» обсмажуємо наші котлети, до появи скоринки приблизно 30 хвилин.

    Рецепт рибних котлет в мультиварці


    Інгредієнти:

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • масло вершкове - 20 г;

  • спеції;

  • яйце - 1 шт.;

  • цибулина - 30 г;

  • хек - 400 г;

  • морква - 1 шт.


  • Приготування
    Рибу обробити, промиваємо, очищаємо від кісток і шкіри. Потім розбираємо її на філе і рубаємо ножем на дуже дрібні шматочки. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо кубиками, або подрібнюємо в кухонному комбайні. Моркву очищаємо і натираємо на дрібній терочке. Після цього беремо глибоку миску і з'єднуємо в ній рибний фарш, цибуля, морква і розбиваємо куряче яйце. Приправляємо масу сіллю і
    Рибні котлети в мультиварці
    перцем за смаком, ретельно перемішуємо. Для додання котлеткам соковитості і ніжного вершкового смаку силіконові формочки для кексів злегка змащуємо вершковим маслом.
    Потім викладаємо рибний фарш у кожну форму, розрівнюємо і відставляємо в сторону. У чашу мультиварки наливаємо приблизно 300 мл кип'яченої води, кидаємо лавровий листочок і перчик запашний.
    Формочки встановлюємо у спеціальний кошик для варіння на пару, виставляємо на дисплеї режим «Варка на пару» і чекаємо приблизно 20 хвилин. Після звукового сигналу, акуратно відкриваємо кришку приладу, дістаємо форми і перевертаємо їх на плоску тарілку. Ось і все, смачні і ароматні рибні котлетки, приготовані на пару в мультиварці, готові.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
    Котлети з минтая
    Котлети з минтая
    Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
    Рибні котлети з хека
    Рибні котлети з хека
    Котлети - смачне блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Вони бувають м'ясні, овочеві та рибні. І зараз ми розповімо, як приготувати дивовижні
    Рибні котлети на пару
    Рибні котлети на пару
    Рибні котлети - смачне і корисне блюдо, хоч для повсякденного, хоч святкового столу. А приготування на пару дозволити зробити їх менш жирними і
    Котлети з конини - рецепти
    Котлети з конини - рецепти
    Конина - корисне і досить калорійне м'ясо. З неї готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити котлети з цього смачного м'яса.
    Котлети в мультиварці - рецепти
    Котлети в мультиварці - рецепти
    Котлети - страва, улюблене багатьма. Вони можуть бути м'ясні, рибні, овочеві і т. д. І сьогодні ми розповімо вам, як швидко і смачно приготувати в