Рибні котлети на пару

Рецепт рибних котлет на пару
Інгредієнти:
Для риби:
Для соусу:
Приготування
Рибне філе очищаємо від кісток, якщо такі ще залишилися в ньому і обробляємо на шматочки. Шматочки риби пропускаємо через м'ясорубку або збиваємо з допомогою блендера в однорідний фарш. Фарш приправляємо до смаку сіллю і перцем, додаємо порізану зелень, яйце і борошно, все ретельно перемішуємо.
З готового фаршу ліпимо котлети, попередньо змочивши руки в холодній воді або змастити їх маслом. Викладаємо котлети на решітку пароварки і готуємо 20-25 хвилин.
Для соусу всі інгредієнти змішуємо разом і розбавляємо 1/2 склянки води. Уварюємо суміш 5 хвилин і охолоджуємо перед подачею.
Якщо ви вирішили готувати рибні котлети на пару в мультиварці, то використовуйте режим Варіння на пару" і час - 20 хвилин.
Рибні котлети з минтая на пару
Інгредієнти:
Для котлет:
Для соусу:
Приготування
Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо кубиками. Варимо картоплю до повної готовності в підсоленій воді з лавровим листом. Варені бульби розминаємо толкушкой і змішуємо із зеленню, яйцем і лимонною цедрою. Рибне філе пропускаємо через м'ясорубку, отриману масу змішати з картоплею. Формуем із суміші котлетки і викладаємо їх на решітку пароварки. Готуємо рибні котлети 25-30 хвилин.
Поки котлети готуються на пару, займемося соусом. Цибулю і зелень подрібнюємо і змішуємо з домашнім майонезом і каперсами. Додаємо в соус тертий хрін і трохи гірчиці для гостроти. Перед подачею соус необхідно охолодити.
Рибні котлети з тріски на пару
Інгредієнти:
Для котлет:
Для соусу:
Приготування
Філе тріски перевіряємо на наявність кісток і при необхідності витягаємо їх. Ріпчасту цибулю пропускаємо через м'ясорубку, а слідом за ним подрібнюємо і шматочки тріски. В рибний фарш додаємо подрібнену зелень, сіль з перцем за смаком, трохи лимонного соку і яйце з борошном для зв'язки. Вологими руками формуємо з фаршу котлетки і кладемо їх

Якщо пароварки як окремого пристрою на вашій кухні немає, то замініть її простий каструлею. Доведіть воду в каструлі до кипіння і поставте на пором грати або друшляк. Викладіть на решітку сформовані котлети і накрийте саморобну пароварку кришкою. Готується в такому пристрої котлети будуть як завжди - 25-30 хвилин.
Тим часом займемося соусом. На сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому борошно. Постійно помішуючи борошняну суміш, вводимо молоко і варимо соус на малому вогні до загустіння. Солимо, перчимо до смаку, додаємо подрібнену петрушку і подаємо до котлет. Втім, до котлет з тріски прекрасно можуть підійти і соуси з двох попередніх рецептів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на

Рибні котлети з хека
Котлети - смачне блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Вони бувають м'ясні, овочеві та рибні. І зараз ми розповімо, як приготувати дивовижні

Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як

Котлети в пароварці
Котлети в пароварці готуються без зайвого жиру, що робить їх більш корисними, покращує їх смакові якості і засвоюваність. Парові котлети з риби і

Котлети в мікрохвильовці
У дитинстві мені здавалося, що найстрашніша кулінарна мудрість полягає в приготуванні котлет - адже потрібно виконати стільки різних операцій, які

Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити