Котлети в панірувальних сухарях
Котлети стають куди смачніше, якщо зовні їх покриває хрустка хлібна паніровка. Блюдо, приготоване таким способом, залишається соковитим всередині і набуває приємну золотисту скоринку зовні. Їсти такі котлети окремо, з соусом або у складі бургера.
Інгредієнти:
куряче філе - 400 г;
картопля - 3 шт.;
курячий бульйон - 3/4 ст.;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
часник - 3 зубчики;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
петрушка - 1/2 пучка;
сіль, перець - за смаком;
панірувальні сухарі - 1/2 ст.;
яйце - 1 шт.
Приготування
Картоплю чистимо, миємо, нарізаємо і відварюємо до повної готовності. Розминаємо його в пюре, з додаванням курячого бульйону , солі і перцю.
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо до смаженій цибулі дрібно нарізаний часник, подрібнену петрушку, фарш з курячого філе , а також сіль з перцем. Фарш змішуємо з картопляним пюре і формуем з нього котлетки. Кожну котлету занурюємо у збите яйце, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Викладаємо котлети на деко, покрите папером для випікання і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин або до тих пір, поки котлети не покриються золотистою скоринкою.
Інгредієнти:
картопля - 3-4 шт.;
морква - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
кабачок - 1 шт.;
перець чилі - 1 шт.;
тертий імбир - 1 ч. ложка;
часник - 2-3 зубчики;
куркума - 1 /2 ч. ложки;
каррі - 2 ч. ложки;
сік лайма - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком;
яйце - 1 шт.;
хлібна паніровка.
Приготування
Картоплю відварюємо в мундирах і пюрируем. Моркву натираємо на крупній тертці разом із кабачком, додаємо до овочів нарізану цибулю і болгарський перець. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому всі овочі до м'якості. В кінці обсмажування, за 30-40 секунд, додаємо імбир і часник.
Змішуємо пасеровку з картопляним пюре, приправляємо все сіллю, перцем, куркумою і карі, присмачую соком лайма. З готової суміші формуем котлети і занурюємо їх у збите яйце, після чого посипаємо паніровкою. Обсмажуємо котлети до золотистого кольору з обох сторін, подаємо зі сметанним соусом або кетчупом.
Інгредієнти:
рибне філе - 4 шт.;
картопля - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
листя коріандру;
часник - 1 зубчик;
тертий імбир - 1 ч. ложка;
кумін - 1 ч. ложка;
яйце - 1 шт.;
хлібна паніровка;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Рибне філе очищаємо від шкіри і кісток, якщо вони є, після чого готуємо рибу на пару до повної готовності. Паралельно відварюємо картоплю в мундирах, після чого шкірку зчищаємо, а бульби розминаємо в пюре, додавши сіль і перець. Готове рибне філе пропускаємо через м'ясорубку, подрібнюємо у фарш у блендері або просто розминаємо виделкою. Змішуємо рибне філе з пюре.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. За 30-40 секунд до закінчення готування додаємо до цибулі подрібнений часник і імбир. Пасерування змішуємо з рибою, додаємо подрібнений коріандр, сіль, перець і куркуму. Змішуємо все з картопляним пюре. З отриманої суміші формуем котлети, занурюємо їх у збите яйце і обвалюємо в паніровці. Смажимо котлети з панірувальними сухарями до золотистого кольору з обох сторін.
Рум'яні котлети викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир, а потім подаємо з кетчупом або соусом тартар.
Курячі котлети в панірувальних сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, миємо, нарізаємо і відварюємо до повної готовності. Розминаємо його в пюре, з додаванням курячого бульйону , солі і перцю.
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо до смаженій цибулі дрібно нарізаний часник, подрібнену петрушку, фарш з курячого філе , а також сіль з перцем. Фарш змішуємо з картопляним пюре і формуем з нього котлетки. Кожну котлету занурюємо у збите яйце, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Викладаємо котлети на деко, покрите папером для випікання і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин або до тих пір, поки котлети не покриються золотистою скоринкою.
Рецепт картопляних котлет в панірувальних сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо в мундирах і пюрируем. Моркву натираємо на крупній тертці разом із кабачком, додаємо до овочів нарізану цибулю і болгарський перець. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому всі овочі до м'якості. В кінці обсмажування, за 30-40 секунд, додаємо імбир і часник.
Змішуємо пасеровку з картопляним пюре, приправляємо все сіллю, перцем, куркумою і карі, присмачую соком лайма. З готової суміші формуем котлети і занурюємо їх у збите яйце, після чого посипаємо паніровкою. Обсмажуємо котлети до золотистого кольору з обох сторін, подаємо зі сметанним соусом або кетчупом.
Рецепт рибних котлет в панірувальних сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе очищаємо від шкіри і кісток, якщо вони є, після чого готуємо рибу на пару до повної готовності. Паралельно відварюємо картоплю в мундирах, після чого шкірку зчищаємо, а бульби розминаємо в пюре, додавши сіль і перець. Готове рибне філе пропускаємо через м'ясорубку, подрібнюємо у фарш у блендері або просто розминаємо виделкою. Змішуємо рибне філе з пюре.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. За 30-40 секунд до закінчення готування додаємо до цибулі подрібнений часник і імбир. Пасерування змішуємо з рибою, додаємо подрібнений коріандр, сіль, перець і куркуму. Змішуємо все з картопляним пюре. З отриманої суміші формуем котлети, занурюємо їх у збите яйце і обвалюємо в паніровці. Смажимо котлети з панірувальними сухарями до золотистого кольору з обох сторін.
Рум'яні котлети викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир, а потім подаємо з кетчупом або соусом тартар.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших
Грибні котлети з манкою
Котлети - смачне і соковите блюдо, яке люблять багато. Їх можна готувати не тільки з м'ясного фаршу, але з будь-яких овочів. І сьогодні ми розповімо,
Котлети з глив - рецепти
Котлети - смачне блюдо, яке обожнюють багато. Вони можуть бути не тільки м'ясні, але й рибними, овочевими, грибними. І зараз ми розповімо, як
Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.
Овочеві котлети - рецепт
Овочеві котлети - просте і смачне блюдо, відмінно підійде для тих, хто не вживає м'ясо з різних причин або дотримується посту. У даній статті ми
Котлети з брокколі
Овочеві котлетки - прекрасне блюдо для шанувальників здорового способу життя і вегетаріанців. Їх можна готувати з додаванням різних овочів, і кожен