Котлети в панірувальних сухарях

Курячі котлети в панірувальних сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, миємо, нарізаємо і відварюємо до повної готовності. Розминаємо його в пюре, з додаванням курячого бульйону , солі і перцю.
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо до смаженій цибулі дрібно нарізаний часник, подрібнену петрушку, фарш з курячого філе , а також сіль з перцем. Фарш змішуємо з картопляним пюре і формуем з нього котлетки. Кожну котлету занурюємо у збите яйце, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Викладаємо котлети на деко, покрите папером для випікання і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин або до тих пір, поки котлети не покриються золотистою скоринкою.
Рецепт картопляних котлет в панірувальних сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо в мундирах і пюрируем. Моркву натираємо на крупній тертці разом із кабачком, додаємо до овочів нарізану цибулю і болгарський перець. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому всі овочі до м'якості. В кінці обсмажування, за 30-40 секунд, додаємо імбир і часник.
Змішуємо пасеровку з картопляним пюре, приправляємо все сіллю, перцем, куркумою і карі, присмачую соком лайма. З готової суміші формуем котлети і занурюємо їх у збите яйце, після чого посипаємо паніровкою. Обсмажуємо котлети до золотистого кольору з обох сторін, подаємо зі сметанним соусом або кетчупом.
Рецепт рибних котлет в панірувальних сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе очищаємо від шкіри і кісток, якщо вони є, після чого готуємо рибу на пару до повної готовності. Паралельно відварюємо картоплю в мундирах, після чого шкірку зчищаємо, а бульби розминаємо в пюре, додавши сіль і перець.

На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. За 30-40 секунд до закінчення готування додаємо до цибулі подрібнений часник і імбир. Пасерування змішуємо з рибою, додаємо подрібнений коріандр, сіль, перець і куркуму. Змішуємо все з картопляним пюре. З отриманої суміші формуем котлети, занурюємо їх у збите яйце і обвалюємо в паніровці. Смажимо котлети з панірувальними сухарями до золотистого кольору з обох сторін.
Рум'яні котлети викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир, а потім подаємо з кетчупом або соусом тартар.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших

Грибні котлети з манкою
Котлети - смачне і соковите блюдо, яке люблять багато. Їх можна готувати не тільки з м'ясного фаршу, але з будь-яких овочів. І сьогодні ми розповімо,

Котлети з глив - рецепти
Котлети - смачне блюдо, яке обожнюють багато. Вони можуть бути не тільки м'ясні, але й рибними, овочевими, грибними. І зараз ми розповімо, як

Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.

Овочеві котлети - рецепт
Овочеві котлети - просте і смачне блюдо, відмінно підійде для тих, хто не вживає м'ясо з різних причин або дотримується посту. У даній статті ми

Котлети з брокколі
Овочеві котлетки - прекрасне блюдо для шанувальників здорового способу життя і вегетаріанців. Їх можна готувати з додаванням різних овочів, і кожен