Пісні котлети з капусти
Піст - не єдиний час, що можна вживати страви без продуктів тваринного походження. Одним з блюд пісного меню можуть стати капустяні котлети , які припадуть до смаку не тільки шанувальникам веганизма, але і тим, хто просто стежить за своїм здоров'ям.
Інгредієнти:
цвітна капуста - 1/4 головки;
болгарський перець - 1 шт.;
зелена цибуля;
сіль, перець;
сушений орегано - 1 /2 ч. ложки;
кумин - 1/4 ч. ложки;
гірчиця - 2 ч. ложки;
оливкова олія;
борошно - 3/4 ст.;
вода.
Приготування
За допомогою блендера подрібнюємо капустяні суцвіття і болгарський перець. Додаємо до овочів нарізану зелену цибулю, прянощі і сіль з перцем. Слідом кладемо гірчицю . Перемішуємо овочі з борошном і парою столових ложок води. Якщо суміш виявиться суховата - додайте ще трохи води. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому сформовані котлети з обох боків до золотистого кольору.
Якщо ви хочете урізноманітнити страву, то приготуйте котлети з брокколі та цвітної капусти, пісні, само собою. Суцвіття обох сортів капусти беріть у співвідношенні 1:1.
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 1/2 шт.;
картопля - 4-5 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
зелена цибуля;
печериці - 200 г;
часник - 2 зубчики;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Листя капусти бланшеруем і подрібнюємо за допомогою блендера. Картоплю відварюємо в мундирах, в підсоленій воді, після чого розминаємо в пюре з невеликою кількістю води. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізані шампіньйони з тонкими кільцями ріпчастої цибулі. За 30-40 секунд до кінця обсмажування грибів, кладемо на сковороду подрібнений часник. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти разом, додаємо нарізаний зелений лук, сіль і перець за смаком. Формуем з отриманої маси котлетки і обсмажуємо їх на розігрітій олії з обох сторін.
Подавати таку страву можна з салатом і соєвим йогуртом або сметаною.
Інгредієнти:
квашена капуста - 1 кг;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 1-2 зубчики;
манна крупа - 100 г;
борошно - 100 г;
рослинне масло - для смаження;
зелень - за смаком;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Манну крупу заливаємо водою і залишаємо набрякнути 30 хвилин. Капусту віджимаємо від надлишків вологи і пропускаємо через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею і часником. Отримане овочеве пюре доповнюємо борошном і манкою, приправляємо сіллю і перцем, а також при бажанні додаємо зелень. Замішуємо основу для наших котлет і формуем її порційно. За бажанням сформовані котлетки можна обваляти в панірувальних сухарях.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому пісні котлети з капусти з манкою з обох боків до золотистого кольору.
Інгредієнти:
картопляне пюре - 4 ст. ложки;
червонокачанна капуста - 1/4 шт.;
білокачанна капуста - 1/4 шт.;
морква - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
маргарин - 1 ст. ложка;
борошно - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості. Червонокачанну і білокачанну капусту шаткуємо й закладаємо разом з натертою морквою на сковороду до цибулі. Приправляємо все сіллю і перцем і тушкуємо овочі до м'якості. Змішуємо овочеву засмажку з картопляним пюре, додаємо борошно і формуємо з отриманої маси котлети. Обсмажуємо пісні котлети з капусти і картоплі до золотистого кольору на маргарині.
Пісні котлети з цвітної капусти
Інгредієнти:
Приготування
За допомогою блендера подрібнюємо капустяні суцвіття і болгарський перець. Додаємо до овочів нарізану зелену цибулю, прянощі і сіль з перцем. Слідом кладемо гірчицю . Перемішуємо овочі з борошном і парою столових ложок води. Якщо суміш виявиться суховата - додайте ще трохи води. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому сформовані котлети з обох боків до золотистого кольору.
Якщо ви хочете урізноманітнити страву, то приготуйте котлети з брокколі та цвітної капусти, пісні, само собою. Суцвіття обох сортів капусти беріть у співвідношенні 1:1.
Пісні котлети з капусти з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Листя капусти бланшеруем і подрібнюємо за допомогою блендера. Картоплю відварюємо в мундирах, в підсоленій воді, після чого розминаємо в пюре з невеликою кількістю води. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізані шампіньйони з тонкими кільцями ріпчастої цибулі. За 30-40 секунд до кінця обсмажування грибів, кладемо на сковороду подрібнений часник. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти разом, додаємо нарізаний зелений лук, сіль і перець за смаком. Формуем з отриманої маси котлетки і обсмажуємо їх на розігрітій олії з обох сторін.
Подавати таку страву можна з салатом і соєвим йогуртом або сметаною.
Як приготувати пісні котлети з квашеної капусти?
Інгредієнти:
Приготування
Манну крупу заливаємо водою і залишаємо набрякнути 30 хвилин. Капусту віджимаємо від надлишків вологи і пропускаємо через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею і часником. Отримане овочеве пюре доповнюємо борошном і манкою, приправляємо сіллю і перцем, а також при бажанні додаємо зелень. Замішуємо основу для наших котлет і формуем її порційно. За бажанням сформовані котлетки можна обваляти в панірувальних сухарях.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому пісні котлети з капусти з манкою з обох боків до золотистого кольору.
Пісні картопляні котлети з капустою
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості. Червонокачанну і білокачанну капусту шаткуємо й закладаємо разом з натертою морквою на сковороду до цибулі. Приправляємо все сіллю і перцем і тушкуємо овочі до м'якості. Змішуємо овочеву засмажку з картопляним пюре, додаємо борошно і формуємо з отриманої маси котлети. Обсмажуємо пісні котлети з капусти і картоплі до золотистого кольору на маргарині.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як
Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших
Грибні котлети з манкою
Котлети - смачне і соковите блюдо, яке люблять багато. Їх можна готувати не тільки з м'ясного фаршу, але з будь-яких овочів. І сьогодні ми розповімо,
Котлети з глив - рецепти
Котлети - смачне блюдо, яке обожнюють багато. Вони можуть бути не тільки м'ясні, але й рибними, овочевими, грибними. І зараз ми розповімо, як
Пісні бурякові котлети
Пропонуємо вам урізноманітнити меню посаду і приготувати пісні бурякові котлети. Вийде просте, смачне, а головне-корисне блюдо. До нього можна подати
Котлети з брокколі
Овочеві котлетки - прекрасне блюдо для шанувальників здорового способу життя і вегетаріанців. Їх можна готувати з додаванням різних овочів, і кожен