Котлети з брокколі

Рецепт котлет з брокколі
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо, чистимо й нарізаємо невеликими кубиками. Відварюємо або готуємо нарізані бульби на пару протягом 10 хвилин, після чого розминаємо їх в пюре.
Суцвіття брокколі ошпарюємо і готуємо на пару протягом 4-5 хвилин, а потім розминаємо. Додаємо до брокколі картоплю, тертий твердий сир, 1/4 склянки хлібної панірування, яйця, сушений часник і цибулю, а також сіль з перцем.
Склянку панірування висипаємо в окрему миску. Вологими руками формуем котлети і обвалюють їх в паніровці. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо котлети з обох боків до золотистої скоринки. Для тих, хто дотримується дієти, рекомендуємо запекти котлетки в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
Подавати котлети з брокколі і картоплі рекомендуємо з соусом із суміші кетчупу і грецького йогурту .
Курячі котлети з брокколі
Інгредієнти:
Приготування
Суцвіття брокколі подрібнюємо вручну або за допомогою блендера. Додаємо в суміш хлібну панірування для зв'язки, солимо, перчимо і ліпимо котлети. Обсмажуємо котлетки на розігрітому рослинному маслі до золотистої скоринки з обох сторін.
Пісні котлети з капусти броколі
Інгредієнти:
Приготування
Заливаємо кускус окропом і даємо йому настоятися під кришкою 10 хвилин. Тим часом поділяємо головку брокколі на суцвіття і обварюють їх на пару протягом 5-7 хвилин. Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими шматочками.
Змішуємо кускус, брокколі, цибуля, нут, насіння соняшника, кумін, пасту тахін і добру пучку солі з перцем в чаші блендера. Готова маса повинна бути абсолютно однорідною, так що не шкодуйте часу на збивання.
Тепер приступаємо до ліплення котлет. Для рум'яної і хрусткої скориночки їх слід обваляти в хлібній паніровці. Далі котлети можна обсмажити на рослинному маслі, або ж запекти в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 50 хвилин.
Подавати котлети слід ще теплими, з соусом дзадзікі або сметаною з зеленню.
Овочеві котлети з брокколі
Інгредієнти:
Приготування

На сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізану ріпчасту цибулю, моркву і пастернак до золотистого кольору і м'якості. Прибираємо засмажку з вогню і змішуємо її з зеленим горошком і кукурудзою.
Змішуємо всі овочеві інгредієнти разом, додаємо в суміш тертий сир і яйце. Ліпимо котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти

Запіканка з брокколі
Корисну і смачну капусту брокколі можна не тільки варити і обсмажувати з овочами, але і запікати. Такі англійські запіканки улюблені багатьма по

Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як

Броколі в духовці
Брокколі - одна з різновидів цвітної капусти, яку використовують у приготуванні багатьох дієтичних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як її

Брокколі з сиром
Брокколі, завдяки нейтральному смаком, чудово поєднується з будь-якими сирами. Її можна запекти з сиром, або приготувати на цій основі суп або

Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.

Овочеві котлети - рецепт
Овочеві котлети - просте і смачне блюдо, відмінно підійде для тих, хто не вживає м'ясо з різних причин або дотримується посту. У даній статті ми