Грибні котлети з манкою
Для вегетаріанців, веганів, або просто людей які вирішили на час відязикатися від вживання м'яса, немає причин відмовляти собі й у вживанні котлет. Раніше ми вже розглядали деякі рецепти приготування котлет з круп і овочів, а на цей раз зупинимося на блюді грибів. Котлети з грибів з манкою - справжня смакота, спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.
Інгредієнти:
гриби - 250 г;
відварний картопля -1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
тертий імбир - 1/2 ч. ложки;
чилі - 2-3 шт.;
каррі - 1 ч. ложка;
куркума - 1 /2 ч. ложки;
сіль, перець;
манна крупа - 1 ст. ложка;
хлібна паніровка;
рослинне масло.
Приготування
2-3 склянки води, доводимо до кипіння, підсолюємо і обварюють в ній гриби 2-3 хвилини. Відкидаємо гриби на друшляк, щоб позбутися від надлишків вологи, і подрібнюємо їх за допомогою блендера.
Ріпчасту цибулю нарізаємо і пасеруємо до прозорості. Додаємо до цибулі суміш часнику і імбир, каррі, куркуму і нарізаний чилі. Додаємо на сковороду гриби і обсмажуємо їх до випаровування вологи.
Манну крупу заливаємо водою і залишаємо набухати 20 хвилин. Змішуємо манку з пюрированним картоплею і додаємо в суміш цибульно-грибну пасеровку. З отриманої маси формуємо котлетки і обвалюють їх в панірувальних сухарях . Смажимо пісні грибні котлети з манкою до золотистої скоринки з обох сторін.
Інгредієнти:
гриби - 500 г;
манна крупа - 2 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
зелень;
сіль, перець - за смаком;
рослинна олія;
панірувальні сухарі.
Приготування
Гриби промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо за допомогою блендера не дуже дрібними шматочками. Готову грибну масу обсмажуємо на рослинному маслі до виділення вологи, після чого відразу ж висипаємо на сковороду манну крупу, додаємо сіль з перцем, і тушкуємо все разом кілька хвилин. Як тільки манка почне розбухати, накриваємо сковороду кришкою і прибираємо з вогню.
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і смажимо до золотистого кольору на рослинній олії. Отриману пасеровку змішуємо з грибами і додаємо в суміш яйце і подрібнену зелень. Вологими руками формуємо котлети і обвалюють їх в паніровці. Смажимо грибні котлети на олії до золотистого кольору.
Котлети по вищеописаному рецептом можна готувати як з сушених, так і з заморожених або свіжих грибів.
Як приготувати грибні котлети з манкою?
Інгредієнти:
Приготування
2-3 склянки води, доводимо до кипіння, підсолюємо і обварюють в ній гриби 2-3 хвилини. Відкидаємо гриби на друшляк, щоб позбутися від надлишків вологи, і подрібнюємо їх за допомогою блендера.
Ріпчасту цибулю нарізаємо і пасеруємо до прозорості. Додаємо до цибулі суміш часнику і імбир, каррі, куркуму і нарізаний чилі. Додаємо на сковороду гриби і обсмажуємо їх до випаровування вологи.
Манну крупу заливаємо водою і залишаємо набухати 20 хвилин. Змішуємо манку з пюрированним картоплею і додаємо в суміш цибульно-грибну пасеровку. З отриманої маси формуємо котлетки і обвалюють їх в панірувальних сухарях . Смажимо пісні грибні котлети з манкою до золотистої скоринки з обох сторін.
Рецепт грибних котлет з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Гриби промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо за допомогою блендера не дуже дрібними шматочками. Готову грибну масу обсмажуємо на рослинному маслі до виділення вологи, після чого відразу ж висипаємо на сковороду манну крупу, додаємо сіль з перцем, і тушкуємо все разом кілька хвилин. Як тільки манка почне розбухати, накриваємо сковороду кришкою і прибираємо з вогню.
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і смажимо до золотистого кольору на рослинній олії. Отриману пасеровку змішуємо з грибами і додаємо в суміш яйце і подрібнену зелень. Вологими руками формуємо котлети і обвалюють їх в паніровці. Смажимо грибні котлети на олії до золотистого кольору.
Котлети по вищеописаному рецептом можна готувати як з сушених, так і з заморожених або свіжих грибів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з манкою
М'ясні, рибні, овочеві, грибні або змішані котлети можна готувати з додаванням манної крупи. До того ж до такої страви не обов'язково подавати
Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як
Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших
Котлети з глив - рецепти
Котлети - смачне блюдо, яке обожнюють багато. Вони можуть бути не тільки м'ясні, але й рибними, овочевими, грибними. І зараз ми розповімо, як
Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.
Котлети з брокколі
Овочеві котлетки - прекрасне блюдо для шанувальників здорового способу життя і вегетаріанців. Їх можна готувати з додаванням різних овочів, і кожен