Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісні бурякові котлети

Пісні бурякові котлети

17-03-2015, 21:21
1 711
Пісні бурякові котлети
Так важко в пост придумати собі смачний і живильний раціон харчування. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати пісні бурякові котлетки , які чудово прикрасять і доповнять будь-який ваш гарнір.

Пісні бурякові котлети з волоським горіхом


Інгредієнти:

  • варена буряк - 250 г;

  • манна крупа - 3 ст. ложки;

  • горіхи волоські - 4 шт.;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Варену буряк очищаємо і перекручуємо через м'ясорубку. Волоські горіхи подрібнюємо в блендері і додаємо до овочевої маси. Потім кладемо за смаком сіль, всипаємо манну крупу і добре перемішуємо. Тепер ставимо на вогонь сковороду, наливаємо масло і підігріваємо. Викладаємо ложкою буряковий фарш і, як тільки котлетна маса загусне, акуратно прибираємо її з плити і охолодити. Далі формуємо котлетки, опускаємо їх у манку і обсмажуємо на рослинному маслі до появи хрусткої скоринки.

    Рецепт пісних бурякових котлет


    Інгредієнти:

  • буряк - 2 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • борошно - 05 склянки;

  • ізюм темний - 50 г;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Отже, спочатку моєму буряк і відварюємо до готовності в мундирі. Потім очищаємо її і натираємо на крупній тертці. Акуратно віджимаємо сік і відставляємо фарш в бік. Родзинки замочуємо на 20 хвилин у гарячій воді, а потім дістаємо і злегка обсушуємо на рушник. Змішуємо його з борошном, щоб він рівномірно розподілився до овочевої маси. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо до м'якості на маслечко. Далі змішуємо родзинки з буряком, розбиваємо яйце, кладемо цибулька і фарш солимо за смаком. Тепер формуємо невеликі котлетки і обсмажуємо їх на розпеченому маслі по 2 хвилини з кожного боку. Готову страву подаємо зі сметаною або йогуртом.

    Пісні бурякові котлети без яєць


    Інгредієнти:

  • буряк - 2 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • сухарі панірувальні - 2 ст. ложки;

  • спеції;

  • Пісні бурякові котлети

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Буряк і картоплю миємо щіткою і відварюємо в мундирі. Потім охолоджуємо, очищаємо і натираємо овочі на тертці. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо в невеликій кількості масла. Далі відправляємо обжарку до буряка з картоплею, всипаємо борошно, кладемо за смаком спеції і перемішуємо. Після цього формуємо з пісного фаршу котлети, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковорідці в рослинному маслі до готовності з усіх боків.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Котлети з квасолі
    Котлети з квасолі
    А чи знаєте ви, що кухня без м'яса також може бути дуже смачною та корисною? Пропонуємо вам здивувати близьких, і зробити дивовижні котлетки з
    Котлети з сосисок
    Котлети з сосисок
    Якщо ви хочете приготувати що-небудь ситне, оригінальне і на швидку руку - спробуйте зробити котлети з сосисок. Таке блюдо можна подати з будь-яким
    Котлети з рису і грибів
    Котлети з рису і грибів
    Котлети з рису з грибами - приголомшливо смачне блюдо, яке, без сумніву, сподобається вашим рідним і гостям. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих
    Пісні котлети з капусти
    Пісні котлети з капусти
    Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.
    Сочевичні котлети
    Сочевичні котлети
    Сочевиця - корисна крупа, з якої можна зробити безліч цікавих страв. І сьогодні поговоримо про вегетаріанських чечевичних котлетки з додаванням
    Страви з буряка для дітей
    Страви з буряка для дітей
    В дитячий раціон буряк зазвичай починають вводити по досягненні дитиною однорічного віку. А щоб зберегти всю користь цього овоча, його краще