Котлети з квасолі

Котлети з консервованої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати котлети з квасолі. В чашу кухонного комбайна кладемо розрізаний навпіл болгарський перчик без насіння, нашатковану цибулю і дрібно порубаний часник. Усе ретельно подрібнюють, додаємо до овочевої маси квасоля, свіжу зелень, і знову гарненько подрібнюють. Потім однорідну суміш перекладаємо в глибоку миску розбиваємо в неї яйце, кладемо приправи, гострий перчик і вливаємо соєвий соус .
Ретельно перемішуємо, додаємо панірувальні сухарі і злегка збиваємо масу виделкою. Далі формуємо котлетки невеликий форми, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо на рослинному маслі з двох боків до появи рум'яної скоринки. Ось і все, пісні котлети з квасолі готові!
Вегетаріанські котлети з квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цих котлет, червону квасолю і гриби попередньо замочуємо в окропі. Години через два відварюємо боби до готовності. Картоплю миємо, заливаємо водою і варимо до розм'якшення, після чого очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. У чашу блендера кладемо варену квасоля з грибами і гарненько подрібнюємо.
Потім з'єднуємо квасоляний масу з картоплею, підсолюємо за смаком, додаємо спеції і всипаємо борошно. Замішуємо однорідний фарш, формуємо котлетки, викладаємо їх на розпечену сковороду з маслом і обсмажуємо з двох сторін по кілька хвилин. Готові котлети з квасолі з грибами подаємо зі сметаною і свіжою зеленню.
Котлети з білої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Білу квасолю замочуємо з вечора, щоб до обіду наступного дня вона гарненько набухла. Потім відварюємо окремо боби і рис до готовності, після чого перекладаємо їх у чашу блендера і подрібнюємо начинку до однорідного стану. Додаємо у готовий фарш масло, приправляємо його спеціями і сіллю.
Гарненько вимішуємо масу, вологими руками формуємо котлети, обвалюємо їх ретельно в сухарях, викладаємо на деко і випікаємо при 180 градусах в духовці близько 20 хвилин. Подаємо готове блюдо з овочевим гарніром і різними соусами.
Котлети з квасолі та картоплі
Інгредієнти:

Приготування
Картоплю ретельно миємо від забруднень і відварюємо в злегка підсоленій воді в мундирі. Потім зливаємо воду, чистимо, розминаємо в пюре і додаємо баночку консервованої квасолі. Усе ретельно подрібнюємо, розбиваємо яйце, кладемо за смаком спеції і дрібно нарізаний зелений лук. Отриману масу добре перемішуємо і вологими руками формуємо невеликі котлетки. Далі обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо до золотистого кольору на розпеченому маслі з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на

Котлети з гречки - рецепт
Як правило, котлети - це м'ясне блюдо. Але виявляється, що можна їх зробити і з крупи. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети з

Пюре з квасолі - рецепти
Пюре з квасолі - корисне і поживне блюдо, відмінний варіант для прихильників здорового способу життя, а також тих, хто бажає урізноманітнити свій

Пісні бурякові котлети
Пропонуємо вам урізноманітнити меню посаду і приготувати пісні бурякові котлети. Вийде просте, смачне, а головне-корисне блюдо. До нього можна подати

Соєві котлети
Соєві котлети - це чудове ситне блюдо, для тих, хто тримає піст і для вегетаріанців. У нашій статті ми розповімо, як зробити котлетки з соєвого фаршу