Котлети з квасолі
А чи знаєте ви, що кухня без м'яса може бути набагато смачніше і корисніше м'ясної? Пропонуємо вам оцінити і здивувати своїх близьких оригінальними рецептами приготування котлет з квасолі, які відмінно підійдуть до будь-якого гарніру і різноманітять ваш повсякденний раціон.
Інгредієнти:
банку консервованої квасолі - 450 г;
цибулина - 05 шт.;
часник - 3 зубчики;
болгарський перець - 1 шт.;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
кмин - 1 ч. ложка;
панірувальні сухарі - 100 г;
зелень петрушки;
гострий червоний перець - 1 ч. ложка.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати котлети з квасолі. В чашу кухонного комбайна кладемо розрізаний навпіл болгарський перчик без насіння, нашатковану цибулю і дрібно порубаний часник. Усе ретельно подрібнюють, додаємо до овочевої маси квасоля, свіжу зелень, і знову гарненько подрібнюють. Потім однорідну суміш перекладаємо в глибоку миску розбиваємо в неї яйце, кладемо приправи, гострий перчик і вливаємо соєвий соус .
Ретельно перемішуємо, додаємо панірувальні сухарі і злегка збиваємо масу виделкою. Далі формуємо котлетки невеликий форми, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо на рослинному маслі з двох боків до появи рум'яної скоринки. Ось і все, пісні котлети з квасолі готові!
Інгредієнти:
квасоля червона - 1 ст.;
картопля - 2 шт.;
сушені гриби - 50 г;
борошно - 3 ст. ложки;
сіль;
порошковий часник - щіпка;
коріандр - 05 ч. ложки;
молоко або вода - 70 мл
Приготування
Для приготування цих котлет, червону квасолю і гриби попередньо замочуємо в окропі. Години через два відварюємо боби до готовності. Картоплю миємо, заливаємо водою і варимо до розм'якшення, після чого очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. У чашу блендера кладемо варену квасоля з грибами і гарненько подрібнюємо.
Потім з'єднуємо квасоляний масу з картоплею, підсолюємо за смаком, додаємо спеції і всипаємо борошно. Замішуємо однорідний фарш, формуємо котлетки, викладаємо їх на розпечену сковороду з маслом і обсмажуємо з двох сторін по кілька хвилин. Готові котлети з квасолі з грибами подаємо зі сметаною і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
біла квасоля - 200 г;
рис - 80 г;
масло вершкове - 3 ст. ложки;
мелений імбир - 05 ч. ложки;
сушений кріп - 1 ч. ложка;
панірувальні сухарі;
спеції.
Приготування
Білу квасолю замочуємо з вечора, щоб до обіду наступного дня вона гарненько набухла. Потім відварюємо окремо боби і рис до готовності, після чого перекладаємо їх у чашу блендера і подрібнюємо начинку до однорідного стану. Додаємо у готовий фарш масло, приправляємо його спеціями і сіллю.
Гарненько вимішуємо масу, вологими руками формуємо котлети, обвалюємо їх ретельно в сухарях, викладаємо на деко і випікаємо при 180 градусах в духовці близько 20 хвилин. Подаємо готове блюдо з овочевим гарніром і різними соусами.
Інгредієнти:
картопля - 300 г;
консервована квасоля - 1 банка;
яйце - 1 шт.;
панірувальні сухарі - 100 г;
рослинна олія;
спеції.
Приготування
Картоплю ретельно миємо від забруднень і відварюємо в злегка підсоленій воді в мундирі. Потім зливаємо воду, чистимо, розминаємо в пюре і додаємо баночку консервованої квасолі. Усе ретельно подрібнюємо, розбиваємо яйце, кладемо за смаком спеції і дрібно нарізаний зелений лук. Отриману масу добре перемішуємо і вологими руками формуємо невеликі котлетки. Далі обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо до золотистого кольору на розпеченому маслі з двох сторін.
Котлети з консервованої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати котлети з квасолі. В чашу кухонного комбайна кладемо розрізаний навпіл болгарський перчик без насіння, нашатковану цибулю і дрібно порубаний часник. Усе ретельно подрібнюють, додаємо до овочевої маси квасоля, свіжу зелень, і знову гарненько подрібнюють. Потім однорідну суміш перекладаємо в глибоку миску розбиваємо в неї яйце, кладемо приправи, гострий перчик і вливаємо соєвий соус .
Ретельно перемішуємо, додаємо панірувальні сухарі і злегка збиваємо масу виделкою. Далі формуємо котлетки невеликий форми, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо на рослинному маслі з двох боків до появи рум'яної скоринки. Ось і все, пісні котлети з квасолі готові!
Вегетаріанські котлети з квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цих котлет, червону квасолю і гриби попередньо замочуємо в окропі. Години через два відварюємо боби до готовності. Картоплю миємо, заливаємо водою і варимо до розм'якшення, після чого очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. У чашу блендера кладемо варену квасоля з грибами і гарненько подрібнюємо.
Потім з'єднуємо квасоляний масу з картоплею, підсолюємо за смаком, додаємо спеції і всипаємо борошно. Замішуємо однорідний фарш, формуємо котлетки, викладаємо їх на розпечену сковороду з маслом і обсмажуємо з двох сторін по кілька хвилин. Готові котлети з квасолі з грибами подаємо зі сметаною і свіжою зеленню.
Котлети з білої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Білу квасолю замочуємо з вечора, щоб до обіду наступного дня вона гарненько набухла. Потім відварюємо окремо боби і рис до готовності, після чого перекладаємо їх у чашу блендера і подрібнюємо начинку до однорідного стану. Додаємо у готовий фарш масло, приправляємо його спеціями і сіллю.
Гарненько вимішуємо масу, вологими руками формуємо котлети, обвалюємо їх ретельно в сухарях, викладаємо на деко і випікаємо при 180 градусах в духовці близько 20 хвилин. Подаємо готове блюдо з овочевим гарніром і різними соусами.
Котлети з квасолі та картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю ретельно миємо від забруднень і відварюємо в злегка підсоленій воді в мундирі. Потім зливаємо воду, чистимо, розминаємо в пюре і додаємо баночку консервованої квасолі. Усе ретельно подрібнюємо, розбиваємо яйце, кладемо за смаком спеції і дрібно нарізаний зелений лук. Отриману масу добре перемішуємо і вологими руками формуємо невеликі котлетки. Далі обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо до золотистого кольору на розпеченому маслі з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на
Котлети з гречки - рецепт
Як правило, котлети - це м'ясне блюдо. Але виявляється, що можна їх зробити і з крупи. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети з
Пюре з квасолі - рецепти
Пюре з квасолі - корисне і поживне блюдо, відмінний варіант для прихильників здорового способу життя, а також тих, хто бажає урізноманітнити свій
Пісні бурякові котлети
Пропонуємо вам урізноманітнити меню посаду і приготувати пісні бурякові котлети. Вийде просте, смачне, а головне-корисне блюдо. До нього можна подати
Соєві котлети
Соєві котлети - це чудове ситне блюдо, для тих, хто тримає піст і для вегетаріанців. У нашій статті ми розповімо, як зробити котлетки з соєвого фаршу