Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пюре з квасолі - рецепти

Пюре з квасолі - рецепти

18-03-2015, 08:40
4 117
Пюре з квасолі - рецепти
Пюре з квасолі - відмінне і дуже поживна страва чудово підходить для прихильників здорового способу життя, а так само для всіх хто хоче трохи урізноманітнити свій раціон новим і оригінальним гарніром!

Пюре з білої квасолі


Інгредієнти:

  • консервована біла квасоля - 1 банка;

  • сухий базилік - 1 ч. ложка;

  • мелений кумін - 1 ч. ложка;

  • сіль;

  • сік лайма - 2 ч. ложки;

  • часник - 1 зубчик;

  • сир твердих сортів - 30 г;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Отже, спочатку перекладаємо консервовану квасолю з рідиною в глибоку миску, додаємо спеції, приправляємо соком лайма, видавлюємо очищений зубчик часничку і натираємо сир. Все добре перемішуємо, а потім ретельно збиваємо блендером до однорідного стану. Якщо маса здасться вам густоватой, то додаємо трохи холодної кип'яченої води. Подаємо готове пюре з квасолі з солоними крекерами , хлібцями або тостами.

    Пюре з квасолі з часником


    Інгредієнти:

  • червона квасоля - 200 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • рослинне масло - 100 мл;

  • часник - 2 зубчики;

  • молоко - 100 мл;

  • спеції і зелень.


  • Приготування
    Пропонуємо ще один варіант, як приготувати пюре з квасолі. Отже, квасолю заздалегідь замочуємо на кілька годин, а потім відварюємо до готовності. Далі обережно зливаємо воду в чашку, подрібнюємо боби в міксері, або пропускаємо через м'ясорубку. У сковороді добре нагріваємо масло й обсмажуємо до золотистого кольору дрібно нашатковану цибулю. Потім перекладаємо обжарку в квасолю і гарненько розмішуємо. Тепер поступово вливаємо гаряче молоко або воду, де варилася квасоля, кладемо за смаком сіль, видавлений через прес часник, перець і ретельно все перемішуємо. Ну, ось і все, пюре з червоної квасолі готово!

    Пюре з квасолі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • червона або біла квасоля - 80 г;

  • морква - 80 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • Пюре з квасолі - рецепти

  • молоко - 50 мл;

  • томатна паста - 1 ст. ложка;

  • масло вершкове - 10 р.


  • Приготування
    Попередньо замочену квасолю перекладаємо в чашу мультиварки, виставляємо режим «Варка», заливаємо водою і готуємо приблизно 45 хвилин. За цей час обсмажуємо на сковороді подрібнену цибульку з морквою, а потім додаємо видавлений через прес часник, кладемо томатну пасту, сіль і перець. Коли квасоля буде готова, додаємо отриману обжарку, вливаємо трохи бульйону і тушкуємо ще 10 хвилин. Далі весь вміст перекладаємо в глибокий посуд і подрібнюємо товкачиком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати квасолю на гарнір?
    Як приготувати квасолю на гарнір?
    Квасоля є корисним і поживним продуктом. Її використовують у приготуванні багатьох страв, як супів, і других страв. Вона відмінно поєднується з
    Котлети з квасолі
    Котлети з квасолі
    А чи знаєте ви, що кухня без м'яса також може бути дуже смачною та корисною? Пропонуємо вам здивувати близьких, і зробити дивовижні котлетки з
    Паштет із квасолі
    Паштет із квасолі
    З такого простого продукту як квасоля можна приготувати величезну кількість страв. Супи, борщі, гарніри, закуски Різноманітність велике. Якраз
    Овочевий паштет
    Овочевий паштет
    Ситні закуски з фасолевим паштетом припадуть до смаку не тільки вегетаріанцям, але і м'ясоїдам. Готовий паштет можна використовувати як доповнення до
    Запіканка з квасолі
    Запіканка з квасолі
    Запіканка з квасолі - дуже корисною і смачне блюдо! Готувати таку запіканку можна як з м'ясом, так і виключно з овочами, що безсумнівно оцінять і