Пюре з квасолі - рецепти
Пюре з квасолі - відмінне і дуже поживна страва чудово підходить для прихильників здорового способу життя, а так само для всіх хто хоче трохи урізноманітнити свій раціон новим і оригінальним гарніром!
Інгредієнти:
консервована біла квасоля - 1 банка;
сухий базилік - 1 ч. ложка;
мелений кумін - 1 ч. ложка;
сіль;
сік лайма - 2 ч. ложки;
часник - 1 зубчик;
сир твердих сортів - 30 г;
оливкова олія - 3 ст. ложки.
Приготування
Отже, спочатку перекладаємо консервовану квасолю з рідиною в глибоку миску, додаємо спеції, приправляємо соком лайма, видавлюємо очищений зубчик часничку і натираємо сир. Все добре перемішуємо, а потім ретельно збиваємо блендером до однорідного стану. Якщо маса здасться вам густоватой, то додаємо трохи холодної кип'яченої води. Подаємо готове пюре з квасолі з солоними крекерами , хлібцями або тостами.
Інгредієнти:
червона квасоля - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
рослинне масло - 100 мл;
часник - 2 зубчики;
молоко - 100 мл;
спеції і зелень.
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати пюре з квасолі. Отже, квасолю заздалегідь замочуємо на кілька годин, а потім відварюємо до готовності. Далі обережно зливаємо воду в чашку, подрібнюємо боби в міксері, або пропускаємо через м'ясорубку. У сковороді добре нагріваємо масло й обсмажуємо до золотистого кольору дрібно нашатковану цибулю. Потім перекладаємо обжарку в квасолю і гарненько розмішуємо. Тепер поступово вливаємо гаряче молоко або воду, де варилася квасоля, кладемо за смаком сіль, видавлений через прес часник, перець і ретельно все перемішуємо. Ну, ось і все, пюре з червоної квасолі готово!
Інгредієнти:
червона або біла квасоля - 80 г;
морква - 80 г;
цибулина - 1 шт.;
молоко - 50 мл;
томатна паста - 1 ст. ложка;
масло вершкове - 10 р.
Приготування
Попередньо замочену квасолю перекладаємо в чашу мультиварки, виставляємо режим «Варка», заливаємо водою і готуємо приблизно 45 хвилин. За цей час обсмажуємо на сковороді подрібнену цибульку з морквою, а потім додаємо видавлений через прес часник, кладемо томатну пасту, сіль і перець. Коли квасоля буде готова, додаємо отриману обжарку, вливаємо трохи бульйону і тушкуємо ще 10 хвилин. Далі весь вміст перекладаємо в глибокий посуд і подрібнюємо товкачиком.
Пюре з білої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку перекладаємо консервовану квасолю з рідиною в глибоку миску, додаємо спеції, приправляємо соком лайма, видавлюємо очищений зубчик часничку і натираємо сир. Все добре перемішуємо, а потім ретельно збиваємо блендером до однорідного стану. Якщо маса здасться вам густоватой, то додаємо трохи холодної кип'яченої води. Подаємо готове пюре з квасолі з солоними крекерами , хлібцями або тостами.
Пюре з квасолі з часником
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати пюре з квасолі. Отже, квасолю заздалегідь замочуємо на кілька годин, а потім відварюємо до готовності. Далі обережно зливаємо воду в чашку, подрібнюємо боби в міксері, або пропускаємо через м'ясорубку. У сковороді добре нагріваємо масло й обсмажуємо до золотистого кольору дрібно нашатковану цибулю. Потім перекладаємо обжарку в квасолю і гарненько розмішуємо. Тепер поступово вливаємо гаряче молоко або воду, де варилася квасоля, кладемо за смаком сіль, видавлений через прес часник, перець і ретельно все перемішуємо. Ну, ось і все, пюре з червоної квасолі готово!
Пюре з квасолі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо замочену квасолю перекладаємо в чашу мультиварки, виставляємо режим «Варка», заливаємо водою і готуємо приблизно 45 хвилин. За цей час обсмажуємо на сковороді подрібнену цибульку з морквою, а потім додаємо видавлений через прес часник, кладемо томатну пасту, сіль і перець. Коли квасоля буде готова, додаємо отриману обжарку, вливаємо трохи бульйону і тушкуємо ще 10 хвилин. Далі весь вміст перекладаємо в глибокий посуд і подрібнюємо товкачиком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати квасолю на гарнір?
Квасоля є корисним і поживним продуктом. Її використовують у приготуванні багатьох страв, як супів, і других страв. Вона відмінно поєднується з
Котлети з квасолі
А чи знаєте ви, що кухня без м'яса також може бути дуже смачною та корисною? Пропонуємо вам здивувати близьких, і зробити дивовижні котлетки з
Паштет із квасолі
З такого простого продукту як квасоля можна приготувати величезну кількість страв. Супи, борщі, гарніри, закуски Різноманітність велике. Якраз
Овочевий паштет
Ситні закуски з фасолевим паштетом припадуть до смаку не тільки вегетаріанцям, але і м'ясоїдам. Готовий паштет можна використовувати як доповнення до
Запіканка з квасолі
Запіканка з квасолі - дуже корисною і смачне блюдо! Готувати таку запіканку можна як з м'ясом, так і виключно з овочами, що безсумнівно оцінять і