Овочевий паштет

Паштет з білої квасолі з грибами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля промиємо і заллємо водою мінімум години на 3-4 а краще на ніч. Зіллємо воду, промиємо, перекладемо в каструлю, додамо води і доведемо до кипіння. Зменшимо вогонь і проваримо протягом 10-15 хвилин. Сцедим воду і знову заллємо чистою. Відваримо до готовності. Відвар зіллємо в окрему ємність.
Як приготувати паштет з квасолі?
Лук очистимо й наріжемо півкільцями або чверть кільцями. Обсмажимо його в олії до злегка золотистого відтінку. Додамо дрібно нарізані гриби. Тушкуємо до готовності, помішуючи лопаткою (протягом 20 хвилин).
Квасоля, цибульно-грибну суміш, часник і горіхи - всі разом - пропустимо через м'ясорубку. Додамо коріандр, чорний і червоний перець, подрібнену зелень. Злегка присолим. Заправити рослинним маслом. Якщо пюре занадто густе, можна додати трохи квасоляного відвару. Ретельно перемішати. Такий квасолевий паштет можна намазувати на хліб.
Паштет з червоної квасолі - рецепт
Червона квасоля (а також чорна та кольорова) значно корисніше білої. Паштет з червоної квасолі готуємо приблизно так само, як і з білою.
Інгредієнти:

Квасоля замочимо в холодній воді і залишимо на ніч. Зіллємо воду, заллємо свіжою і доведемо до кипіння. Проваримо протягом 10 хвилин і сцедим рідина. Заллємо чистою водою і відваримо до готовності. Відвар зіллємо в окрему ємність. Квасоля истолчем товкачиком (можна, звичайно ж, використовувати м'ясорубку або блендер). Горіхи подрібнити будь-яким способом. Додамо в квасолеве пюре горіхи, часник, продавлений ручним пресом, мелений коріандр, червоний перець і подрібнену зелень. Злегка присолим і перемішаємо. Виходить смачне, корисне і поживне блюдо.
Якщо ви знаходитесь в пошуку вегетаріанських або постих страв, то спробуйте приготувати вегетаріанські голубці , або фаршировані печериці . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати квасолю на гарнір?
Квасоля є корисним і поживним продуктом. Її використовують у приготуванні багатьох страв, як супів, і других страв. Вона відмінно поєднується з

Паштет із квасолі
З такого простого продукту як квасоля можна приготувати величезну кількість страв. Супи, борщі, гарніри, закуски Різноманітність велике. Якраз

Пюре з квасолі - рецепти
Пюре з квасолі - корисне і поживне блюдо, відмінний варіант для прихильників здорового способу життя, а також тих, хто бажає урізноманітнити свій

Квасолевий цимес
Цимес - традиційне блюдо єврейської кухні, схоже на овочеве рагу. Існує декілька його різновидів: картопляний, морквяний, нутовий, квасолевий. Ось

Як приготувати лобіо з квасолі?
Лобіо - популярна страва грузинської кухні, яку можна приготувати із стручкової, білої або червоної квасолі. Давайте розберемо парочку корисних і