Рецепт Суп-пюре із зеленої квасолі
Інгредієнти:
Інструкції
1. Зелена квасоля нам потрібна прямо зі стручками, тому постарайтеся прибрати стручки, які вже почали грубіти. Помийте квасоля і зріжте з кожного стручка хвости. 2. Картоплю помити, почистити і порізати кубиками. 3. Цибулю і часник чистимо. Цибулю ріжемо на 4 або 8 частин. 4. всі складові складаємо в каструлю, заливаємо водою так, щоб вона ледь покривала овочі. Варимо до готовності картоплі (12-15 хвилин). 5. Овочевий бульйон зливаємо в окрему миску. Готові овочі подрібнюємо міксером, поступово додаючи молоко. 6. Вийде дуже густе пюре. Солимо його і перчимо за смаком. Беремо злитий бульйон і розбавляємо суп-пюре до найбільш влаштовує вас консистенції. 7. Блюдо готове. Подавати його потрібно майже гарячим. Якщо ваш суп охолов, обов'язково розігрійте його!
Кількість порцій: 3-4
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати квасолю на гарнір?
Квасоля є корисним і поживним продуктом. Її використовують у приготуванні багатьох страв, як супів, і других страв. Вона відмінно поєднується з
Квасоля в горщиках
Квасоля - дуже ситний і корисний продукт, який за вмістом білка може скласти конкуренцію м'яса. Її використовують у приготуванні супів і салатів. А
Пюре з квасолі - рецепти
Пюре з квасолі - корисне і поживне блюдо, відмінний варіант для прихильників здорового способу життя, а також тих, хто бажає урізноманітнити свій
Лобіо по-грузинськи
Якщо ви любите грузинську кухню, то варто спробувати приготувати лобіо. Це роблять страву з квасолі, причому як з стручкової, так і з білою,