Інгредієнти: квасоля зелена - 05 Кілограма картопля - 05 Кілограма цибуля - 1 Штука (великий) часник - 2-3 Зубчики сіль, перець - 1 За смаком молоко - 200 Мілілітрів Інструкції 1. Зелена квасоля нам потрібна прямо зі стручками, тому постарайтеся прибрати стручки, які вже почали грубіти. Помийте квасоля і зріжте з кожного стручка хвости. 2. Картоплю помити, почистити і порізати кубиками. 3. Цибулю і часник чистимо. Цибулю ріжемо на 4 або 8 частин. 4. всі складові складаємо в каструлю, заливаємо водою так, щоб вона ледь покривала овочі. Варимо до готовності картоплі (12-15 хвилин). 5. Овочевий бульйон зливаємо в окрему миску. Готові овочі подрібнюємо міксером, поступово додаючи молоко. 6. Вийде дуже густе пюре. Солимо його і перчимо за смаком. Беремо злитий бульйон і розбавляємо суп-пюре до найбільш влаштовує вас консистенції. 7. Блюдо готове. Подавати його потрібно майже гарячим. Якщо ваш суп охолов, обов'язково розігрійте його!
Кількість порцій: 3-4