Так важко в пост придумати собі смачний і живильний раціон харчування. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати пісні бурякові котлетки , які чудово прикрасять і доповнять будь-який ваш гарнір.
Пісні бурякові котлети з волоським горіхом
Інгредієнти: варена буряк - 250 г; манна крупа - 3 ст. ложки; горіхи волоські - 4 шт.; спеції; олія рослинна. Приготування Варену буряк очищаємо і перекручуємо через м'ясорубку. Волоські горіхи подрібнюємо в блендері і додаємо до овочевої маси. Потім кладемо за смаком сіль, всипаємо манну крупу і добре перемішуємо. Тепер ставимо на вогонь сковороду, наливаємо масло і підігріваємо. Викладаємо ложкою буряковий фарш і, як тільки котлетна маса загусне, акуратно прибираємо її з плити і охолодити. Далі формуємо котлетки, опускаємо їх у манку і обсмажуємо на рослинному маслі до появи хрусткої скоринки.
Рецепт пісних бурякових котлет
Інгредієнти: буряк - 2 шт.; яйце - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; борошно - 05 склянки; ізюм темний - 50 г; спеції; олія рослинна. Приготування Отже, спочатку моєму буряк і відварюємо до готовності в мундирі. Потім очищаємо її і натираємо на крупній тертці. Акуратно віджимаємо сік і відставляємо фарш в бік. Родзинки замочуємо на 20 хвилин у гарячій воді, а потім дістаємо і злегка обсушуємо на рушник. Змішуємо його з борошном, щоб він рівномірно розподілився до овочевої маси. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо до м'якості на маслечко. Далі змішуємо родзинки з буряком, розбиваємо яйце, кладемо цибулька і фарш солимо за смаком. Тепер формуємо невеликі котлетки і обсмажуємо їх на розпеченому маслі по 2 хвилини з кожного боку. Готову страву подаємо зі сметаною або йогуртом.
Пісні бурякові котлети без яєць
Інгредієнти: буряк - 2 шт.; картопля - 3 шт.; цибулина - 1 шт.; борошно - 1 ст. ложка; сухарі панірувальні - 2 ст. ложки; спеції; олія рослинна. Приготування Буряк і картоплю миємо щіткою і відварюємо в мундирі. Потім охолоджуємо, очищаємо і натираємо овочі на тертці. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо в невеликій кількості масла. Далі відправляємо обжарку до буряка з картоплею, всипаємо борошно, кладемо за смаком спеції і перемішуємо. Після цього формуємо з пісного фаршу котлети, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковорідці в рослинному маслі до готовності з усіх боків.