Котлети з минтая
Котлети з минтая - досить смачне і просте блюдо, для приготування якого потрібні недорогі продукти. Вони виходять дуже ситними, ніжними і чудово підійдуть до будь-якого гарніру. Давайте дізнаємося з вами як приготувати котлети з минтая і нагодувати всю сім'ю.
Інгредієнти:
минтай - 700 г;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 1 шт.;
білий хліб - 3 скибочки;
молоко - 100 м;
яйце - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Рибу очищаємо, промиваємо і пропускаємо через м'ясорубку. Картоплю чистимо від шкірки і теж також подрібнюємо разом з цибулиною. Весь фарш ретельно перемішуємо і підсолюємо за смаком. Хліб замочуємо в теплому молоко до отримання однорідної кашки, змішуємо з рибної сумішшю, приправляємо спеціями і формуємо невеликі котлетки. Обвалюємо їх у паніровці і обсмажуємо на рослинному маслечко до готовності.
Інгредієнти:
філе минтая - 1 кг;
білий хліб - 2 скибочки;
цибулина - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
яйце - 2 шт.;
молоко;
спеції;
масло вершкове.
Приготування
Рибне філе пропускаємо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею, часником і м'якушкою білого хліба. Все перемішуємо, додаємо яйце і приправляємо фарш спеціями. Масу добре вимішуємо і формуємо з неї акуратні невеликі рибні котлети. У чашу мультиварки кладемо невеликий шматочок вершкового масла і, виставивши режим «Випічка» обсмажуємо котлетки по 10 хвилин з кожного боку, до появи хрусткої скоринки. Потім укладаємо все рибні котлети з філе минтая шарами, доливаємо трохи молока, підсолюємо за смаком, вибираємо програму «Випічка» і виставляємо таймер на 20 хвилин.
Інгредієнти:
філе минтая - 1 шт.;
твердий сир - 100 г;
часник - 3 зубчики;
майонез - 2 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
борошно;
черствий хліб;
спеції.
Приготування
Філе промиваємо, очищаємо від плівки, злегка відбиваємо молоточком, нарізаємо на тонкі смужки, обвалюють у солі та спеціях. Сир і часник подрібнюємо у блендері, додаємо домашній майонез і перемішуємо. Потім намазуємо смужки філе сирною сумішшю, загортаємо в рулетики. З хліба зрізаємо шкірку, натираємо його на тертці, збиваємо яйця з водою. Обвалюємо рибні заготовки у борошні, змочують в клярі, обвалюємо в борошні, знову занурюємо яйце і потім в крихти. Обсмажуємо котлети з минтая з майонезом на рослинному маслечко до готовності з двох сторін.
Інгредієнти:
тушка минтая - 600 г;
цибулина - 05 т.;
молоко - 100 мл;
кріп - 1 пучок;
батон - 3 скибочки;
яйце - 2 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Тушку минтая заздалегідь розморожуємо, акуратно знімаємо з тушки шкірку і відокремлюємо обережно філе від хребта. Кріп добре промиваємо і дрібно нашинковиваем. У двох скибочок батона виймаємо м'якоть, замочуємо в молоці. Скоринки батона використовуємо в якості панірувальних сухарів для майбутніх котлет. Для цього їх трохи підсушуємо в духовій шафі, загортаємо в чисту серветку і подрібнюємо за допомогою качалки в дрібну крихту.
Рибне філе дрібно рубаємо ножем до отримання великого фаршу. Цибулини чистимо, промиваємо і подрібнюємо кубиками. Потім беремо глибоку миску викладаємо рибний фарш, кріп, цибуля, віджатий хлібний м'якуш. Посипаємо все сіллю за смаком, розбиваємо яйця і додаємо кілька ложок борошна.
Далі вимішуємо в'язкий фарш, злегка відбиваємо його об стіл для надання більшої в'язкості. Тепер змочуємо руки водою і формуємо з рибної маси невеликі котлети. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях і поки відкладаємо в сторону.
Після цього беремо невелике деко з кришкою, змащуємо її рослинним маслом, викладаємо котлети на невеликій відстані один від одного, накриваємо зверху кришкою і відправляємо запікатися в гарячу духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо рибні котлети близько півгодини, а потім знімаємо кришку і даємо їм трохи підрум'янитися ще хвилин 10.
Рецепт котлет з фаршу минтая
Інгредієнти:
Приготування
Рибу очищаємо, промиваємо і пропускаємо через м'ясорубку. Картоплю чистимо від шкірки і теж також подрібнюємо разом з цибулиною. Весь фарш ретельно перемішуємо і підсолюємо за смаком. Хліб замочуємо в теплому молоко до отримання однорідної кашки, змішуємо з рибної сумішшю, приправляємо спеціями і формуємо невеликі котлетки. Обвалюємо їх у паніровці і обсмажуємо на рослинному маслечко до готовності.
Котлети з минтая в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе пропускаємо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею, часником і м'якушкою білого хліба. Все перемішуємо, додаємо яйце і приправляємо фарш спеціями. Масу добре вимішуємо і формуємо з неї акуратні невеликі рибні котлети. У чашу мультиварки кладемо невеликий шматочок вершкового масла і, виставивши режим «Випічка» обсмажуємо котлетки по 10 хвилин з кожного боку, до появи хрусткої скоринки. Потім укладаємо все рибні котлети з філе минтая шарами, доливаємо трохи молока, підсолюємо за смаком, вибираємо програму «Випічка» і виставляємо таймер на 20 хвилин.
Котлети з минтая з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Філе промиваємо, очищаємо від плівки, злегка відбиваємо молоточком, нарізаємо на тонкі смужки, обвалюють у солі та спеціях. Сир і часник подрібнюємо у блендері, додаємо домашній майонез і перемішуємо. Потім намазуємо смужки філе сирною сумішшю, загортаємо в рулетики. З хліба зрізаємо шкірку, натираємо його на тертці, збиваємо яйця з водою. Обвалюємо рибні заготовки у борошні, змочують в клярі, обвалюємо в борошні, знову занурюємо яйце і потім в крихти. Обсмажуємо котлети з минтая з майонезом на рослинному маслечко до готовності з двох сторін.
Котлети з минтая в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Тушку минтая заздалегідь розморожуємо, акуратно знімаємо з тушки шкірку і відокремлюємо обережно філе від хребта. Кріп добре промиваємо і дрібно нашинковиваем. У двох скибочок батона виймаємо м'якоть, замочуємо в молоці. Скоринки батона використовуємо в якості панірувальних сухарів для майбутніх котлет. Для цього їх трохи підсушуємо в духовій шафі, загортаємо в чисту серветку і подрібнюємо за допомогою качалки в дрібну крихту.
Рибне філе дрібно рубаємо ножем до отримання великого фаршу. Цибулини чистимо, промиваємо і подрібнюємо кубиками. Потім беремо глибоку миску викладаємо рибний фарш, кріп, цибуля, віджатий хлібний м'якуш. Посипаємо все сіллю за смаком, розбиваємо яйця і додаємо кілька ложок борошна.
Далі вимішуємо в'язкий фарш, злегка відбиваємо його об стіл для надання більшої в'язкості. Тепер змочуємо руки водою і формуємо з рибної маси невеликі котлети. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях і поки відкладаємо в сторону.
Після цього беремо невелике деко з кришкою, змащуємо її рослинним маслом, викладаємо котлети на невеликій відстані один від одного, накриваємо зверху кришкою і відправляємо запікатися в гарячу духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо рибні котлети близько півгодини, а потім знімаємо кришку і даємо їм трохи підрум'янитися ще хвилин 10.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Рибні котлети з хека
Котлети - смачне блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Вони бувають м'ясні, овочеві та рибні. І зараз ми розповімо, як приготувати дивовижні
Рибні котлети на пару
Рибні котлети - смачне і корисне блюдо, хоч для повсякденного, хоч святкового столу. А приготування на пару дозволити зробити їх менш жирними і
Смажений минтай
З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити