Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Минтай в клярі

Минтай в клярі

22-03-2015, 07:56
790
Минтай в клярі
Минтай в клярі - це чудова закуска, користується неймовірним попитом на будь-якому святі. Також вона ідеально підходить і для фуршетів. Давайте дізнаємося з вами, як смачно приготувати минтая в клярі.

Рецепт філе минтая в клярі


Інгредієнти:

  • філе минтая - 500 г;

  • борошно - 100 г;

  • спеції;

  • масло рослинне для обсмажування.


  • Для кляру:

  • яйце - 2 шт.;

  • молоко - 100 мл;

  • борошно - 100 р.


  • Приготування
    Беремо філе минтая, гарненько його миємо, обсушуємо на рушник, розрізаємо на шматочки, підсолюємо з усіх боків і прибираємо в холодильник. Цим часом поки давайте приготуємо тісто для риби. У мисці збиваємо за допомогою блендера яйця і, не зупиняючись, поступово вливаємо молоко, всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. Далі розігріваємо з рослинною олією сковорідку, кожен шматочок риби ретельно мачає в яєчну масу і обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін. Перекладаємо філе на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо смажений минтай в клярі до столу з різними соусами.

    Рецепт смаженого минтая в клярі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • філе минтая - 1 кг;

  • спеції;

  • борошно.


  • Для кляру:

  • майонез - 3 ст. ложки;

  • яйце - 2 шт.;

  • борошно - 60 г;

  • спеції.


  • Приготування
    У миску розбиваємо яйця, викладаємо майонез, солимо, добре розмішуємо і додаємо борошно до тих пір, поки наше тісто не стане густуватим. Філе риби промиваємо, обсушуємо серветками і нарізаємо невеликими скибочками. Трохи підсолюємо і перчимо. В окрему тарілочку просіваємо борошно. Тепер включаємо в мережу мультиварку, встановлюємо режим «Випічка», наливаємо в чашу масло і прогріваємо його кілька хвилин. Шматочки минтая вмочаємо спочатку в борошні, потім в клярі і смажимо в мультиварці по 15 хвилин з кожного боку на відповідному режимі.

    Рецепт минтая в пивному клярі


    Інгредієнти:

  • філе минтая - 400 р;

  • борошно - 100 г;

  • світле пиво - 05 ст.;

  • спеції;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • олія рослинна;

  • приправа для риби.


  • Приготування
    Борошно просіваємо з розпушувачем, робимо невелику виїмку і повільно вливаємо холодне пиво, постійно розмішуючи виделкою. Готовий кляр прибираємо на 20 хвилин у холодильник, а цим часом готуємо рибу. Нарізаємо філе на порційні шматочки і підсолюємо. У невелику сковороду наливаємо масло і ставимо його підігріватися на середній вогонь. Кожен рибний шматочок обвалюємо в борошні, а потім мачає філе минтая в холодному клярі і обсмажуємо у фритюрі з усіх боків до утворення скоринки. Викладаємо рибку на паперові рушники і залишаємо на пару хвилин, щоб позбутися від зайвої олії.

    Рецепт приготування минтая в клярі


    Інгредієнти:

  • філе минтая - 800 г;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Для кляру:

  • сир твердих сортів - 100 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • борошно;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця гарненько збиваємо виделкою, солимо за смаком, додаємо подрібнений на тертці твердий сир і перець мелений. Тепер все ретельно перемішуємо і поступово додаємо борошно, до отримання густоватой маси. Філе риби промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо кубиками. Далі опускаємо шматочки минтая в сирному клярі і смажимо на сковороді в маслі.

    Минтай в клярі в духовці


    Інгредієнти:

  • філе минтая - 500 г;

  • лимон - 1 шт.
  • Минтай в клярі


    Для кляру:

  • яйце - 3 шт.;

  • молоко - 200 мл;

  • борошно - 200 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Філе промиваємо, маринуємо в лимонному соці і натираємо спеціями. Залишаємо просочуватися на 20 хвилин. У миску розбиваємо яйця збиваємо їх з молочком і всипаємо борошно зі спеціями. Рибу занурюємо в кляр і акуратно опускаємо в гарячу олію. Обсмажуємо на сильному вогні, а потім перекладаємо шматочки у форму і запікаємо в духовій шафі при 180°С 20 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Котлети з минтая
    Котлети з минтая
    Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
    Смажений минтай
    Смажений минтай
    З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
    Хек в клярі
    Хек в клярі
    Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і
    Судак в клярі
    Судак в клярі
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для
    Минтай в сметані
    Минтай в сметані
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.
    Філе минтая в мультиварці
    Філе минтая в мультиварці
    Любите ніжну, нежирну рибку? Тоді вам сподобається цей матеріал. У статті ми розповімо, як приготувати філе минтая в мультиварці і на пару, щоб ви