Минтай в клярі
Минтай в клярі - це чудова закуска, користується неймовірним попитом на будь-якому святі. Також вона ідеально підходить і для фуршетів. Давайте дізнаємося з вами, як смачно приготувати минтая в клярі.
Інгредієнти:
філе минтая - 500 г;
борошно - 100 г;
спеції;
масло рослинне для обсмажування.
Для кляру:
яйце - 2 шт.;
молоко - 100 мл;
борошно - 100 р.
Приготування
Беремо філе минтая, гарненько його миємо, обсушуємо на рушник, розрізаємо на шматочки, підсолюємо з усіх боків і прибираємо в холодильник. Цим часом поки давайте приготуємо тісто для риби. У мисці збиваємо за допомогою блендера яйця і, не зупиняючись, поступово вливаємо молоко, всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. Далі розігріваємо з рослинною олією сковорідку, кожен шматочок риби ретельно мачає в яєчну масу і обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін. Перекладаємо філе на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо смажений минтай в клярі до столу з різними соусами.
Інгредієнти:
філе минтая - 1 кг;
спеції;
борошно.
Для кляру:
майонез - 3 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
борошно - 60 г;
спеції.
Приготування
У миску розбиваємо яйця, викладаємо майонез, солимо, добре розмішуємо і додаємо борошно до тих пір, поки наше тісто не стане густуватим. Філе риби промиваємо, обсушуємо серветками і нарізаємо невеликими скибочками. Трохи підсолюємо і перчимо. В окрему тарілочку просіваємо борошно. Тепер включаємо в мережу мультиварку, встановлюємо режим «Випічка», наливаємо в чашу масло і прогріваємо його кілька хвилин. Шматочки минтая вмочаємо спочатку в борошні, потім в клярі і смажимо в мультиварці по 15 хвилин з кожного боку на відповідному режимі.
Інгредієнти:
філе минтая - 400 р;
борошно - 100 г;
світле пиво - 05 ст.;
спеції;
розпушувач - 1 ч. ложка;
олія рослинна;
приправа для риби.
Приготування
Борошно просіваємо з розпушувачем, робимо невелику виїмку і повільно вливаємо холодне пиво, постійно розмішуючи виделкою. Готовий кляр прибираємо на 20 хвилин у холодильник, а цим часом готуємо рибу. Нарізаємо філе на порційні шматочки і підсолюємо. У невелику сковороду наливаємо масло і ставимо його підігріватися на середній вогонь. Кожен рибний шматочок обвалюємо в борошні, а потім мачає філе минтая в холодному клярі і обсмажуємо у фритюрі з усіх боків до утворення скоринки. Викладаємо рибку на паперові рушники і залишаємо на пару хвилин, щоб позбутися від зайвої олії.
Інгредієнти:
філе минтая - 800 г;
олія рослинна;
спеції.
Для кляру:
сир твердих сортів - 100 г;
яйце - 2 шт.;
борошно;
спеції.
Приготування
Яйця гарненько збиваємо виделкою, солимо за смаком, додаємо подрібнений на тертці твердий сир і перець мелений. Тепер все ретельно перемішуємо і поступово додаємо борошно, до отримання густоватой маси. Філе риби промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо кубиками. Далі опускаємо шматочки минтая в сирному клярі і смажимо на сковороді в маслі.
Інгредієнти:
філе минтая - 500 г;
лимон - 1 шт.
Для кляру:
яйце - 3 шт.;
молоко - 200 мл;
борошно - 200 г;
спеції.
Приготування
Філе промиваємо, маринуємо в лимонному соці і натираємо спеціями. Залишаємо просочуватися на 20 хвилин. У миску розбиваємо яйця збиваємо їх з молочком і всипаємо борошно зі спеціями. Рибу занурюємо в кляр і акуратно опускаємо в гарячу олію. Обсмажуємо на сильному вогні, а потім перекладаємо шматочки у форму і запікаємо в духовій шафі при 180°С 20 хвилин.
Рецепт філе минтая в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Беремо філе минтая, гарненько його миємо, обсушуємо на рушник, розрізаємо на шматочки, підсолюємо з усіх боків і прибираємо в холодильник. Цим часом поки давайте приготуємо тісто для риби. У мисці збиваємо за допомогою блендера яйця і, не зупиняючись, поступово вливаємо молоко, всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. Далі розігріваємо з рослинною олією сковорідку, кожен шматочок риби ретельно мачає в яєчну масу і обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін. Перекладаємо філе на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо смажений минтай в клярі до столу з різними соусами.
Рецепт смаженого минтая в клярі в мультиварці
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
У миску розбиваємо яйця, викладаємо майонез, солимо, добре розмішуємо і додаємо борошно до тих пір, поки наше тісто не стане густуватим. Філе риби промиваємо, обсушуємо серветками і нарізаємо невеликими скибочками. Трохи підсолюємо і перчимо. В окрему тарілочку просіваємо борошно. Тепер включаємо в мережу мультиварку, встановлюємо режим «Випічка», наливаємо в чашу масло і прогріваємо його кілька хвилин. Шматочки минтая вмочаємо спочатку в борошні, потім в клярі і смажимо в мультиварці по 15 хвилин з кожного боку на відповідному режимі.
Рецепт минтая в пивному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо з розпушувачем, робимо невелику виїмку і повільно вливаємо холодне пиво, постійно розмішуючи виделкою. Готовий кляр прибираємо на 20 хвилин у холодильник, а цим часом готуємо рибу. Нарізаємо філе на порційні шматочки і підсолюємо. У невелику сковороду наливаємо масло і ставимо його підігріватися на середній вогонь. Кожен рибний шматочок обвалюємо в борошні, а потім мачає філе минтая в холодному клярі і обсмажуємо у фритюрі з усіх боків до утворення скоринки. Викладаємо рибку на паперові рушники і залишаємо на пару хвилин, щоб позбутися від зайвої олії.
Рецепт приготування минтая в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Яйця гарненько збиваємо виделкою, солимо за смаком, додаємо подрібнений на тертці твердий сир і перець мелений. Тепер все ретельно перемішуємо і поступово додаємо борошно, до отримання густоватой маси. Філе риби промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо кубиками. Далі опускаємо шматочки минтая в сирному клярі і смажимо на сковороді в маслі.
Минтай в клярі в духовці
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Філе промиваємо, маринуємо в лимонному соці і натираємо спеціями. Залишаємо просочуватися на 20 хвилин. У миску розбиваємо яйця збиваємо їх з молочком і всипаємо борошно зі спеціями. Рибу занурюємо в кляр і акуратно опускаємо в гарячу олію. Обсмажуємо на сильному вогні, а потім перекладаємо шматочки у форму і запікаємо в духовій шафі при 180°С 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з минтая
Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
Смажений минтай
З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
Хек в клярі
Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і
Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для
Минтай в сметані
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.
Філе минтая в мультиварці
Любите ніжну, нежирну рибку? Тоді вам сподобається цей матеріал. У статті ми розповімо, як приготувати філе минтая в мультиварці і на пару, щоб ви