Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Філе минтая в мультиварці

Філе минтая в мультиварці

19-01-2015, 12:11
770
Філе минтая в мультиварці
Всім відомо, що риба - продукт корисний, вона і засвоюється швидше і легше, ніж м'ясо, і вітамінів, мікроелементів містить величезну кількість. А минтай відноситься ще і до дієтичних сортів, так як містить мало жиру. Крім того, ця рибка цілком доступна, тому може бути на нашому столі досить часто. Ми вам сьогодні розповімо рецепт приготування філе минтая в мультиварці. При наявності у вас такий кухонних помічниці приготування їжі перетвориться на свято, адже поки готується страва, ви можете відпочивати, не турбуючись про те, що воно може пригоріти.

Філе минтая в мультиварці - рецепт


Приготування цієї страви займе у вас зовсім небагато часу, а от смак приємно порадує.
Інгредієнти:

  • філе минтая - 1 кг;

  • сметана 20% жирності - 450 г;

  • вершкове масло - 20 г;

  • салатний цибулю - 1 шт.;

  • соняшникова олія - 30 мл;

  • вода - 100 мл;

  • зелень кропу і петрушки - 50 г;

  • тертий сир - 100 г;

  • сіль, спеції - за смаком.


  • Приготування
    Філе минтая попередньо розморожуємо, миємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо шматочками шириною приблизно 3-4 див. Цибулю ріжемо півкільцями. У каструлю мультиварки виливаємо олію, викладаємо підготовлене філе, зверху цибулю і все це злегка додаємо сіль. Тепер готуємо соус, в якому і буде тушкуватися наш минтай. Для цього в глибокій ємності змішуємо сметану з водою, додаємо подрібнену зелень кропу і петрушки, сіль і свої улюблені спеції за смаком, добре все перемішуємо. Заливаємо отриманою масою рибу. У режимі «Гасіння» готуємо 40 хвилин. По закінченню готування додаємо вершкове масло і тертий сир. На гарнір можна подати картопляне пюре, відварений рис і будь-які овочі. Якщо ж ваша мультиварка зайнята приготуванням іншої страви, то можна приготувати філе минтая в духовці .

    Філе минтая в пароварці


    Інгредієнти:

  • філе минтая - 500 г;

  • вода - 500 мл;

  • сіль, спеції, лимонний сік.


  • Приготування
    Попередньо промите і обсушенное філе натираємо сіллю і спеціями (можна взяти готові спеції для риби), трохи збризкуємо лимонним соком. Лишаємо в такому вигляді філе хвилин на 15-20 щоб воно встигло промаринуватися.
    Філе минтая в мультиварці
    У каструлю мультиварки наливаємо 500 мл гарячої води (можна вливати і холодну, але у такому разі процес приготування кілька подовжиться). На решітку, яка призначена для приготування на пару, викладаємо філе, порізане на шматочки. Встановлюємо режим «Приготування на пару» і час 15 хвилин. Як бачите, філе минтая на пару готується дуже швидко і просто, але, тим не менш, виходить смачним і легким. Щоб зробити таку страву більш дієтичним, можна обійтися без приправ, достатньо буде тільки солі і лимонного соку. Подавати таку рибку можна з картоплею та салатом із свіжих овочів. Хочете знати ще кілька рецептів рибки? Будь ласка: короп в мультиварці , тріска в мультиварці .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Філе минтая в духовці
    Філе минтая в духовці
    Любите рибу? Хочете навчитися готувати з неї багато корисних, апетитних і смачних страв? Тоді ви потрапили за адресою. У цій статті ми розповімо, як
    Смажений минтай
    Смажений минтай
    З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
    Минтай, тушкований з морквою
    Минтай, тушкований з морквою
    Минтай, тушкований з морквою - смачне і ситне блюдо для повсякденного столу. Давайте детально розберемося, як його зробити в сметані, майонезі, а
    Минтай в клярі
    Минтай в клярі
    Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
    Минтай в сметані
    Минтай в сметані
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.
    Риба, тушкована в мультиварці
    Риба, тушкована в мультиварці
    Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно