Риба, тушкована в мультиварці
Під час гасіння, їжа здатна не тільки розкрити свій смак, але і зберегти всі найважливіші поживні властивості. Простіше і зручніше за все тушкувати рибу в мультиварці, саме цьому способу готування ми і вирішили присвятити цю статтю.
Інгредієнти:
оливкова олія - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
кумін - 1 ч. ложка;
паприка - 1/2 ч. ложки;
томати - 200 г;
болгарський перець - 1 шт.;
філе риби - 500 г;
коріандр - 1 жменя;
лимон - 1 шт.
Приготування
Включаємо мультиварку в режим "Смаження" або "Випічка" і розігріваємо в чаші оливкова масло. На розігрітій олії смажимо нарізану часник з кумином і паприкою близько хвилини. Далі заливаємо часник водою і додаємо попередньо очищені від шкірки і насіння помідори.
Закладаємо в чашу нарізаний болгарський перець і шматки рибного філе. Риба, тушкована в мультиварці "Редмонд" готується в режимі "Гасіння", аналогічний спосіб готування використовується і при гасінні риби в мультиварці "Поларіс", при цьому час приготування становить 30 хвилин. Готову рибу подаємо з скибочкою лимона, посипавши подрібненою коріандром.
Минтай - не дорога риба, яку можна знайти всюди. Готувати минтая можна по-різному, але самим смачним способом заслужено вважається гасіння. Перевірте це на власному досвіді, приготувавши страву за рецептом нижче.
Інгредієнти:
часник - 2 зубчики;
сік і цедра 1 лимона;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
картопля - 500 г;
паприка - 1 ч. ложка;
кайенский перець - щіпка;
томати у власному соку - 400 г;
кубик рибного бульйону;
креветки - 200 г;
відварений нут - 1 ст.;
філе минтая - 500 р.
Приготування
У невеликій мисці змішуємо подрібнену петрушку з половиною часнику і лимонною цедрою. У чашу мультиварки розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану кубиками картоплю і великі кільця цибулі. Як тільки овочі стануть рум'яними, додаємо часник і спеції, лимонний сік, нарізані томати у власному соку , склянку води і бульйонний кубик.
Як тільки рідина закипить, закладаємо в чашу нут і рибу, накриваємо пристрій кришкою і готуємо при Гасінні" 20 хвилин. Після закінчення часу до решти інгредієнтів додаємо креветки і продовжуємо готування ще 10 хвилин. Готову рибу посипаємо сумішшю часнику і петрушки.
Тушкована червона риба - страва не на кожен день, але це те, що треба в холодну пору року. Ситне і ароматна страва у вершковому соусі, миттєво вгамує голод і чудово зігріє.
Інгредієнти:
петрушка - 2 пучка;
сік лимона - 2 ст. ложки;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
вода - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква -1 шт;
селера - 1 стебло;
картопля - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
рибний бульйон - 2 ст.;
сухе біле вино - 2/3 ст.;
вершки - 1 ст.;
сьомга - 750 г;
борошно - 1 ст. ложка;
лимонний сік - за смаком.
Приготування
Петрушку грубо нарізаємо і кладемо в чашу блендера. Додаємо лимонний сік, масло, трохи води, а також сіль з перцем за смаком і збиваємо все до отримання однорідної пасти.
У чашу мультиварки розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю до прозорості. Слідом додаємо нарізану моркву, селеру і картоплю. Обсмажуємо овочі разом 5 хвилин. Тепер заливаємо в чашу бульйон і вино, вершки, з розведеною в них борошном, і викладаємо рибу. Перемикаємо мультиварку в режим "Гасіння". Приготування тушкованої риби в мультиварці займе 20-25 хвилин. Готову страву приправляємо за смаком, присмачую лимонним соком і соусом песто з петрушки, який ми приготували раніше.
Рецепт риби, тушкованої в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо мультиварку в режим "Смаження" або "Випічка" і розігріваємо в чаші оливкова масло. На розігрітій олії смажимо нарізану часник з кумином і паприкою близько хвилини. Далі заливаємо часник водою і додаємо попередньо очищені від шкірки і насіння помідори.
Закладаємо в чашу нарізаний болгарський перець і шматки рибного філе. Риба, тушкована в мультиварці "Редмонд" готується в режимі "Гасіння", аналогічний спосіб готування використовується і при гасінні риби в мультиварці "Поларіс", при цьому час приготування становить 30 хвилин. Готову рибу подаємо з скибочкою лимона, посипавши подрібненою коріандром.
Риба, тушкована в мультиварці
Минтай - не дорога риба, яку можна знайти всюди. Готувати минтая можна по-різному, але самим смачним способом заслужено вважається гасіння. Перевірте це на власному досвіді, приготувавши страву за рецептом нижче.
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці змішуємо подрібнену петрушку з половиною часнику і лимонною цедрою. У чашу мультиварки розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану кубиками картоплю і великі кільця цибулі. Як тільки овочі стануть рум'яними, додаємо часник і спеції, лимонний сік, нарізані томати у власному соку , склянку води і бульйонний кубик.
Як тільки рідина закипить, закладаємо в чашу нут і рибу, накриваємо пристрій кришкою і готуємо при Гасінні" 20 хвилин. Після закінчення часу до решти інгредієнтів додаємо креветки і продовжуємо готування ще 10 хвилин. Готову рибу посипаємо сумішшю часнику і петрушки.
Червона риба, тушкована в мультиварці
Тушкована червона риба - страва не на кожен день, але це те, що треба в холодну пору року. Ситне і ароматна страва у вершковому соусі, миттєво вгамує голод і чудово зігріє.
Інгредієнти:
Приготування
Петрушку грубо нарізаємо і кладемо в чашу блендера. Додаємо лимонний сік, масло, трохи води, а також сіль з перцем за смаком і збиваємо все до отримання однорідної пасти.
У чашу мультиварки розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю до прозорості. Слідом додаємо нарізану моркву, селеру і картоплю. Обсмажуємо овочі разом 5 хвилин. Тепер заливаємо в чашу бульйон і вино, вершки, з розведеною в них борошном, і викладаємо рибу. Перемикаємо мультиварку в режим "Гасіння". Приготування тушкованої риби в мультиварці займе 20-25 хвилин. Готову страву приправляємо за смаком, присмачую лимонним соком і соусом песто з петрушки, який ми приготували раніше.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба з морквою
Рибне філе можна приготувати різними способами. Але найпростішим і дешевим є приготування риби з морквою і цибулею. Давайте розглянемо декілька
Риба, тушкована з овочами
Риба - смачний і корисний продукт, необхідний нашому організму. І сьогодні мова піде про досить простому - рибі, тушкованої з овочами. Пропонуємо
Тушкована пікша
Пікша - морська риба, недорога і корисна, придбати її не складе праці. Якщо ви не знаєте, що приготувати з пикши, ми пропонуємо вам її згасити з
Рибний суп в мультиварці
Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька
Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще
Хек в мультиварці
Хек - смачна і корисна рибка. Її можна тушкувати, запікати, смажити, варити. В нашій сьогоднішній статті ми розберемо кілька універсальних і швидких