Риба, тушкована в мультиварці

Рецепт риби, тушкованої в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо мультиварку в режим "Смаження" або "Випічка" і розігріваємо в чаші оливкова масло. На розігрітій олії смажимо нарізану часник з кумином і паприкою близько хвилини. Далі заливаємо часник водою і додаємо попередньо очищені від шкірки і насіння помідори.
Закладаємо в чашу нарізаний болгарський перець і шматки рибного філе. Риба, тушкована в мультиварці "Редмонд" готується в режимі "Гасіння", аналогічний спосіб готування використовується і при гасінні риби в мультиварці "Поларіс", при цьому час приготування становить 30 хвилин. Готову рибу подаємо з скибочкою лимона, посипавши подрібненою коріандром.
Риба, тушкована в мультиварці
Минтай - не дорога риба, яку можна знайти всюди. Готувати минтая можна по-різному, але самим смачним способом заслужено вважається гасіння. Перевірте це на власному досвіді, приготувавши страву за рецептом нижче.
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці змішуємо подрібнену петрушку з половиною часнику і лимонною цедрою. У чашу мультиварки розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану кубиками картоплю і великі кільця цибулі. Як тільки овочі стануть рум'яними, додаємо часник і спеції, лимонний сік, нарізані томати у власному соку , склянку води і бульйонний кубик.
Як тільки рідина закипить, закладаємо в чашу нут і рибу, накриваємо пристрій кришкою і готуємо при Гасінні" 20 хвилин. Після закінчення часу до решти інгредієнтів додаємо креветки і продовжуємо готування ще 10 хвилин. Готову рибу посипаємо сумішшю часнику і петрушки.
Червона риба, тушкована в мультиварці
Тушкована червона риба - страва не на кожен день, але це те, що треба в холодну пору року. Ситне і ароматна страва у вершковому соусі, миттєво вгамує голод і чудово зігріє.
Інгредієнти:

Петрушку грубо нарізаємо і кладемо в чашу блендера. Додаємо лимонний сік, масло, трохи води, а також сіль з перцем за смаком і збиваємо все до отримання однорідної пасти.
У чашу мультиварки розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю до прозорості. Слідом додаємо нарізану моркву, селеру і картоплю. Обсмажуємо овочі разом 5 хвилин. Тепер заливаємо в чашу бульйон і вино, вершки, з розведеною в них борошном, і викладаємо рибу. Перемикаємо мультиварку в режим "Гасіння". Приготування тушкованої риби в мультиварці займе 20-25 хвилин. Готову страву приправляємо за смаком, присмачую лимонним соком і соусом песто з петрушки, який ми приготували раніше.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба з морквою
Рибне філе можна приготувати різними способами. Але найпростішим і дешевим є приготування риби з морквою і цибулею. Давайте розглянемо декілька

Риба, тушкована з овочами
Риба - смачний і корисний продукт, необхідний нашому організму. І сьогодні мова піде про досить простому - рибі, тушкованої з овочами. Пропонуємо

Тушкована пікша
Пікша - морська риба, недорога і корисна, придбати її не складе праці. Якщо ви не знаєте, що приготувати з пикши, ми пропонуємо вам її згасити з

Рибний суп в мультиварці
Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька

Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще

Хек в мультиварці
Хек - смачна і корисна рибка. Її можна тушкувати, запікати, смажити, варити. В нашій сьогоднішній статті ми розберемо кілька універсальних і швидких