Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Камбала в мультиварці

Камбала в мультиварці

19-01-2015, 11:25
1 091
Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати камбалу в мультиварці ще простіше і ми доведемо вам це у нижченаведених рецептах.

Рецепт смаженої камбали в мультиварці


Інгредієнти:

  • філе камбали - 1 шт.;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • чорний перець - 1/4 ч. ложки;

  • борошно - 1 ч. ложка;

  • вершкове масло - 3 ст. ложки;

  • сік 1 лимона;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Обидві сторони рибного філе обсушуємо за допомогою паперового рушника і посипаємо сіллю і перцем. У чашу мультиварки розігріваємо рослинне масло режимі "Випічка", або "Смаження". Обвалюємо рибне філе в борошні і кладемо в каструлю. Обсмажуємо камбалу з обох боків по 2 хвилини, після чого кладемо в чашу невеликий шматочок вершкового масла і тримаємо рибу в мультиварці ще 2 хвилини. Викладаємо камбалу на тарілку і поливаємо сумішшю розтопленого вершкового масла, лимонного соку і подрібненої зелені.

    Камбала, запечена в мультиварці


    Інгредієнти:

  • філе камбали - 500-750 м;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • перець - 1/2 ч. ложки;

  • вершкове масло (розтоплене) - 1/4 ст.;

  • сік 1 лимона;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • свіжа петрушка;

  • паприка - за смаком.


  • Приготування
    Філе камбали перевіряємо на наявність кісток і при необхідності видаляємо їх. Обсушуємо філе паперовими рушниками і заправляємо сумішшю солі і перцю. Кладемо камбалу в чашу мультиварки.
    Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і змішати з розтопленим вершковим маслом, лимонним соком і зеленню. Поливаємо отриманою сумішшю рибне філе і посипаємо його паприкою. Включаємо мультиварку в режим "Випічка" і закриваємо кришку. Приготування камбали в мультиварці займе 10-15 хвилин.

    Як приготувати камбалу на пару в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • кунжутна олія;

  • філе камбали - 2-3 шт.;

  • рисовий оцет - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець;

  • подрібнений часник - 2 ст. ложки;

  • подрібнений імбир - 1 1/2 ст. ложки;

  • подрібнену цибулю - 1/4 ст.


  • Приготування
    Змащуємо фольгу кунжутним маслом. Рибне філе обсушуємо паперовим рушником, солимо, перчимо і поливаємо рисовим оцтом. Викладаємо камбалу на лист фольги і розподіляємо по поверхні риби тертий імбир, часник і цибулю. Зверху поливаємо рибу кунжутним маслом і загортаємо фольгу. Кладемо рибу в чашу мультиварки і включаємо режим "Варка на пару" на 20-25 хвилин.

    Фарширований філе камбали в мультиварці "Редмонд"


    Інгредієнти:
    Для начинки:

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • ріпчаста цибуля (подрібнений) - 2 ст. ложки;

  • селера - 1 стебло;

  • болгарський перець - 1/2 шт.;

  • креветки - 200 г;

  • яловичий бульйон - 2 ст. ложки;

  • вустерширський соус - 1/2 ч. ложки;

  • зелена цибуля, кріп - за смаком;

  • сіль, перець;

  • хлібний м'якуш - 1/2 ст.


  • Для риби:

  • філе камбали - 2 шт.;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • лимонний сік - 2 ч. ложки;

  • петрушка.


  • Приготування
    У чашу мультиварки розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю, болгарський перець, селера. Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо до них креветки і продовжуємо готування до тих пір, поки вони
    Камбала в мультиварці
    не стануть рожевими. Заливаємо все яловичим бульйоном , заправляємо соусом, сіллю і перцем, додаємо зелень. Як тільки рідина практично повністю випарується, викладаємо начинку на тарілку і змішуємо з хлібної паніровкою.
    Очищене від шкіри і кісток філе камбали кладемо на робочу поверхню, а зверху розподіляємо нашу креветочную начинку, звертаємо філе в рулет і обертаємо фольгою. Кладемо філе на решітку для варіння на пару і вмикаємо відповідний режим. Через 25-30 хвилин рулети буде готові.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Камбала смажена - рецепти
    Камбала смажена - рецепти
    Камбала - риба особлива, а тому приготувати її не надто просто. Полегшити це завдання допоможуть наші поради та маленькі секрети по створенню страв з
    Як посмажити камбалу на сковороді?
    Як посмажити камбалу на сковороді?
    М'ясо камбали відрізняється солодкуватим присмаком і годиться навіть для приготування різних страв. Вона смачна і прекрасна у всіх видах теплової
    Як приготувати камбалу в духовці?
    Як приготувати камбалу в духовці?
    Камбала - з вигляду незвичайна риба, що має дуже плоске тіло з оригінальним розташуванням очей тільки на одній стороні. Готувати її можна різними
    Камбала у фользі в духовці
    Камбала у фользі в духовці
    Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє
    Як чистити камбалу?
    Як чистити камбалу?
    Камбала не самий частий гість на нашому столі, тому деякі господині жодного разу в житті не стикалися з проблемою очищення риби від луски і кісток.
    Як правильно чистити камбалу?
    Як правильно чистити камбалу?
    Камбала - риба не жирна, при цьому надзвичайно ніжна зважаючи своєї соковитості. Готувати камбалу можна як завгодно, вона відмінно запікається і