Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати камбалу в мультиварці ще простіше і ми доведемо вам це у нижченаведених рецептах.
Інгредієнти:
філе камбали - 1 шт.;
сіль - 1/2 ч. ложки;
чорний перець - 1/4 ч. ложки;
борошно - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
сік 1 лимона;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
свіжа зелень.
Приготування
Обидві сторони рибного філе обсушуємо за допомогою паперового рушника і посипаємо сіллю і перцем. У чашу мультиварки розігріваємо рослинне масло режимі "Випічка", або "Смаження". Обвалюємо рибне філе в борошні і кладемо в каструлю. Обсмажуємо камбалу з обох боків по 2 хвилини, після чого кладемо в чашу невеликий шматочок вершкового масла і тримаємо рибу в мультиварці ще 2 хвилини. Викладаємо камбалу на тарілку і поливаємо сумішшю розтопленого вершкового масла, лимонного соку і подрібненої зелені.
Інгредієнти:
філе камбали - 500-750 м;
сіль - 1 ч. ложка;
перець - 1/2 ч. ложки;
вершкове масло (розтоплене) - 1/4 ст.;
сік 1 лимона;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
свіжа петрушка;
паприка - за смаком.
Приготування
Філе камбали перевіряємо на наявність кісток і при необхідності видаляємо їх. Обсушуємо філе паперовими рушниками і заправляємо сумішшю солі і перцю. Кладемо камбалу в чашу мультиварки.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і змішати з розтопленим вершковим маслом, лимонним соком і зеленню. Поливаємо отриманою сумішшю рибне філе і посипаємо його паприкою. Включаємо мультиварку в режим "Випічка" і закриваємо кришку. Приготування камбали в мультиварці займе 10-15 хвилин.
Інгредієнти:
кунжутна олія;
філе камбали - 2-3 шт.;
рисовий оцет - 2 ст. ложки;
сіль, перець;
подрібнений часник - 2 ст. ложки;
подрібнений імбир - 1 1/2 ст. ложки;
подрібнену цибулю - 1/4 ст.
Приготування
Змащуємо фольгу кунжутним маслом. Рибне філе обсушуємо паперовим рушником, солимо, перчимо і поливаємо рисовим оцтом. Викладаємо камбалу на лист фольги і розподіляємо по поверхні риби тертий імбир, часник і цибулю. Зверху поливаємо рибу кунжутним маслом і загортаємо фольгу. Кладемо рибу в чашу мультиварки і включаємо режим "Варка на пару" на 20-25 хвилин.
Інгредієнти:
Для начинки:
вершкове масло - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля (подрібнений) - 2 ст. ложки;
селера - 1 стебло;
болгарський перець - 1/2 шт.;
креветки - 200 г;
яловичий бульйон - 2 ст. ложки;
вустерширський соус - 1/2 ч. ложки;
зелена цибуля, кріп - за смаком;
сіль, перець;
хлібний м'якуш - 1/2 ст.
Для риби:
філе камбали - 2 шт.;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 2 ч. ложки;
петрушка.
Приготування
У чашу мультиварки розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю, болгарський перець, селера. Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо до них креветки і продовжуємо готування до тих пір, поки вони не стануть рожевими. Заливаємо все яловичим бульйоном , заправляємо соусом, сіллю і перцем, додаємо зелень. Як тільки рідина практично повністю випарується, викладаємо начинку на тарілку і змішуємо з хлібної паніровкою.
Очищене від шкіри і кісток філе камбали кладемо на робочу поверхню, а зверху розподіляємо нашу креветочную начинку, звертаємо філе в рулет і обертаємо фольгою. Кладемо філе на решітку для варіння на пару і вмикаємо відповідний режим. Через 25-30 хвилин рулети буде готові.
Рецепт смаженої камбали в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Обидві сторони рибного філе обсушуємо за допомогою паперового рушника і посипаємо сіллю і перцем. У чашу мультиварки розігріваємо рослинне масло режимі "Випічка", або "Смаження". Обвалюємо рибне філе в борошні і кладемо в каструлю. Обсмажуємо камбалу з обох боків по 2 хвилини, після чого кладемо в чашу невеликий шматочок вершкового масла і тримаємо рибу в мультиварці ще 2 хвилини. Викладаємо камбалу на тарілку і поливаємо сумішшю розтопленого вершкового масла, лимонного соку і подрібненої зелені.
Камбала, запечена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе камбали перевіряємо на наявність кісток і при необхідності видаляємо їх. Обсушуємо філе паперовими рушниками і заправляємо сумішшю солі і перцю. Кладемо камбалу в чашу мультиварки.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і змішати з розтопленим вершковим маслом, лимонним соком і зеленню. Поливаємо отриманою сумішшю рибне філе і посипаємо його паприкою. Включаємо мультиварку в режим "Випічка" і закриваємо кришку. Приготування камбали в мультиварці займе 10-15 хвилин.
Як приготувати камбалу на пару в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Змащуємо фольгу кунжутним маслом. Рибне філе обсушуємо паперовим рушником, солимо, перчимо і поливаємо рисовим оцтом. Викладаємо камбалу на лист фольги і розподіляємо по поверхні риби тертий імбир, часник і цибулю. Зверху поливаємо рибу кунжутним маслом і загортаємо фольгу. Кладемо рибу в чашу мультиварки і включаємо режим "Варка на пару" на 20-25 хвилин.
Фарширований філе камбали в мультиварці "Редмонд"
Інгредієнти:
Для начинки:
Для риби:
Приготування
У чашу мультиварки розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю, болгарський перець, селера. Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо до них креветки і продовжуємо готування до тих пір, поки вони не стануть рожевими. Заливаємо все яловичим бульйоном , заправляємо соусом, сіллю і перцем, додаємо зелень. Як тільки рідина практично повністю випарується, викладаємо начинку на тарілку і змішуємо з хлібної паніровкою.
Очищене від шкіри і кісток філе камбали кладемо на робочу поверхню, а зверху розподіляємо нашу креветочную начинку, звертаємо філе в рулет і обертаємо фольгою. Кладемо філе на решітку для варіння на пару і вмикаємо відповідний режим. Через 25-30 хвилин рулети буде готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
Камбала смажена - рецепти
Камбала - риба особлива, а тому приготувати її не надто просто. Полегшити це завдання допоможуть наші поради та маленькі секрети по створенню страв з
Як посмажити камбалу на сковороді?
М'ясо камбали відрізняється солодкуватим присмаком і годиться навіть для приготування різних страв. Вона смачна і прекрасна у всіх видах теплової
Як приготувати камбалу в духовці?
Камбала - з вигляду незвичайна риба, що має дуже плоске тіло з оригінальним розташуванням очей тільки на одній стороні. Готувати її можна різними
Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє
Як чистити камбалу?
Камбала не самий частий гість на нашому столі, тому деякі господині жодного разу в житті не стикалися з проблемою очищення риби від луски і кісток.
Як правильно чистити камбалу?
Камбала - риба не жирна, при цьому надзвичайно ніжна зважаючи своєї соковитості. Готувати камбалу можна як завгодно, вона відмінно запікається і