Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє зберегти всі соки з риби. Саме про те, як приготувати камбалу у фользі ми і вирішили поговорити в цій статті.
Інгредієнти:
лимонна цедра - 2 ч. ложки;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
сіль, перець;
часник - 2 зубчики;
філе камбали - 4 шт.;
рослинне масло.
Приготування
Лимонну цедру змішати з оливковою олією, сіллю і перцем. Часник пропускаємо через прес і також додаємо до масляної суміші. Натираємо часниковим маслом рибні філе і загорнути їх фольгою. Приготування камбали у фользі займе близько 8 хвилин при 210 градусах, після чого рибу можна подавати до столу з часточкою лимона і гарніром з запеченої спаржі .
Інгредієнти:
філе камбали - 4 шт.;
тертий "Пармезан" - 1/2 ст.;
хлібна паніровка - 1/2 ст.;
каперси - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ст. ложка.
Приготування
Філе камбали солимо і перчимо з обох сторін, після чого обертаємо фольгою і кладемо в розігріту до 210 градусів духовку на 5-7 хвилин. Напівготову рибу викладаємо на змащене деко і рівномірно розподіляємо по поверхні суміш тертого "Пармезану" і хлібної панірування. Випікаємо рибу ще 10 хвилин при 180 градусах, або поки на поверхні не утворюється золотава скоринка.
Поки риба запікається, займемося соусом. Масло розтоплюємо в сотейнику і змішуємо з каперсами і лимонним соком. Додаємо сіль і перець за смаком. Подаємо рибу з соусом до столу.
Інгредієнти:
філе камбали - 4 шт.;
сіль;
морква - 4 шт.;
пастернак - 4 шт.;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 6 ст. ложок;
свіжий чебрець - 2 ч. ложки;
цедра 1 лимона.
Приготування
Перед тим, як готувати камбалу у фользі, рибне філе солимо з обох сторін і відкладаємо в сторону. Морква і пастернак натираємо і змішуємо з олією і дрібкою солі. В іншій невеликій мисці з'єднуємо вершкове масло з подрібненим чебрецем і лимонною цедрою.
Ділимо терту моркву і пастернак на 4 порції, кожну з яких кладемо гіркою в форму для випічки. Поверх овочевих гірок кладемо філе камбали і розподіляємо поверх нього масляну суміш. Накриваємо блюдо фольгою і випікаємо 20 хвилин при 190 градусах, а потім ще 10 без фольги.
Камбала, запечена у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Лимонну цедру змішати з оливковою олією, сіллю і перцем. Часник пропускаємо через прес і також додаємо до масляної суміші. Натираємо часниковим маслом рибні філе і загорнути їх фольгою. Приготування камбали у фользі займе близько 8 хвилин при 210 градусах, після чого рибу можна подавати до столу з часточкою лимона і гарніром з запеченої спаржі .
Рецепт камбали у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Філе камбали солимо і перчимо з обох сторін, після чого обертаємо фольгою і кладемо в розігріту до 210 градусів духовку на 5-7 хвилин. Напівготову рибу викладаємо на змащене деко і рівномірно розподіляємо по поверхні суміш тертого "Пармезану" і хлібної панірування. Випікаємо рибу ще 10 хвилин при 180 градусах, або поки на поверхні не утворюється золотава скоринка.
Поки риба запікається, займемося соусом. Масло розтоплюємо в сотейнику і змішуємо з каперсами і лимонним соком. Додаємо сіль і перець за смаком. Подаємо рибу з соусом до столу.
Рецепт приготування камбали у фользі з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати камбалу у фользі, рибне філе солимо з обох сторін і відкладаємо в сторону. Морква і пастернак натираємо і змішуємо з олією і дрібкою солі. В іншій невеликій мисці з'єднуємо вершкове масло з подрібненим чебрецем і лимонною цедрою.
Ділимо терту моркву і пастернак на 4 порції, кожну з яких кладемо гіркою в форму для випічки. Поверх овочевих гірок кладемо філе камбали і розподіляємо поверх нього масляну суміш. Накриваємо блюдо фольгою і випікаємо 20 хвилин при 190 градусах, а потім ще 10 без фольги.
Рекомендуємо добрі рецепти
Камбала смажена - рецепти
Камбала - риба особлива, а тому приготувати її не надто просто. Полегшити це завдання допоможуть наші поради та маленькі секрети по створенню страв з
Як посмажити камбалу на сковороді?
М'ясо камбали відрізняється солодкуватим присмаком і годиться навіть для приготування різних страв. Вона смачна і прекрасна у всіх видах теплової
Як приготувати камбалу в духовці?
Камбала - з вигляду незвичайна риба, що має дуже плоске тіло з оригінальним розташуванням очей тільки на одній стороні. Готувати її можна різними
Як чистити камбалу?
Камбала не самий частий гість на нашому столі, тому деякі господині жодного разу в житті не стикалися з проблемою очищення риби від луски і кісток.
Як правильно чистити камбалу?
Камбала - риба не жирна, при цьому надзвичайно ніжна зважаючи своєї соковитості. Готувати камбалу можна як завгодно, вона відмінно запікається і
Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще