Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рибний суп в мультиварці

Рибний суп в мультиварці

19-01-2015, 11:54
1 867
Рибний суп в мультиварці
Вважається, що риба повинна бути на нашому столі частіше, ніж м'ясо. Справа в тому, що вона легше засвоюється організмом і містить безліч корисних речовин. І перші страви ми повинні вживати частіше, щоб організм функціонував справно. Так що в нашій статті піде мова про виключно корисне страву - рибному супі. А приготувати його ми вам пропонуємо в мультиварці. Тоді він вийде ще корисніше, смачніше й пахучіше. Та й готувати його швидко і просто. Кілька цікавих рецептів чекають вас нижче.

Рецепт рибного супу в мультиварці


Інгредієнти:

  • філе морської риби - 300 г;

  • картопля - 150 г;

  • морква - 100 г;

  • цибуля - 100 г;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • вода або бульйон рибний - 1 л;

  • чорний перець горошком - 5 шт.;

  • рубана зелень кропу і петрушки - за смаком;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Очищену картоплю нарізаємо кубиками, цибулю подрібнюємо, а моркву натираємо на крупній тертці. Рибу нарізаємо шматочками середньої величини. Всі інгредієнти складаємо в каструлю мультиварки і додаємо воду. Вибираємо режим «Суп» і час варіння - 1 годину. Після звукового сигналу приготування рибного супу в мультиварці завершено. Якщо потрібно, то додаємо сіль за смаком і висипаємо подрібнену зелень кропу і петрушки.

    Рибний суп в мультиварці «Панасонік»


    Інгредієнти:

  • червона риба - 300 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • плавлені сирки - 3 шт.;

  • морква середня - 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • сіль, лавровий лист, зелень кропу - за смаком;

  • вода - 15 л.


  • Приготування
    Цибулю ріжемо дрібними кубиками, а моркву тремо на тертці. Вибираємо режим «Випічка», викладаємо в каструлю мультиварки цибулю і обсмажуємо його 5 хвилин, потім викладаємо моркву і смажимо ще 5 хвилин. Тепер нарізаємо картоплю і викладаємо його в мультиварку. Плавлені сирки тремо на крупній тертці, а рибу нарізаємо шматочками. Все складаємо в каструлю, вливаємо 15 л води, вибираємо режим «Варка на пару», час - 10 хвилин і натискаємо кнопку «Старт». Після того, як суп закипів, вибираємо режим «Гасіння» і час приготування - 60 хвилин. Готовий суп посипаємо зеленню і подаємо до столу.

    Приготування рибного супу в мультиварці


    Інгредієнти:

  • Лосось або сьомга - 400 г;

  • великий картопля - 3 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • вода - 2 л;

  • зелена цибуля, кріп - за смаком;

  • сіль, чорний перець, насіння кропу - за смаком.


  • Приготування
    У чашу мультиварки вливаємо трохи рослинної олії (близько 20 мл) і обсмажуємо в ньому цибулю і моркву в режимі «Випічка» протягом 10 хвилин. Потім викладаємо нарізану кубиками картоплю, шматочки лосося, сіль, спеції. все це для прискорення процесу приготування заливаємо окропом і вибираємо режим «Гасіння» і час 1 год. Хвилин за 10 до кінця приготування посипаємо суп подрібненою зеленою цибулею і кропом. Смачний суп з сьомги в мультиварці готовий до вживання!

    Рибний суп в мультиварці «Поларіс»


    Інгредієнти:

  • філе морської риби - 400 г;

  • рибний бульйон або вода - 1 л;

  • борошно пшеничне - 1 ст. ложка;

  • вершкове масло - 1 ч. ложка;

  • варені яйця - 2 яйця;

  • сметана - 150 г;

  • кріп - 30 г;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Рибний суп в мультиварці

    Вимите рибне філе нарізаємо порційними шматочками. Кріп дрібно кришимо. Яєчні жовтки розтираємо зі сметаною до стану однорідної маси, а білки дрібно рубаємо. В мультиварці вибираємо режим «Смаження», розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому протягом 4 хвилин кріп, потім додаємо 1 столову ложку борошна і ретельно розмішуємо. Тепер поступово вливаємо рибний бульйон. Викладаємо шматочки риби, жовтки зі сметаною і білки. Солимо за смаком. Закриваємо кришку мультиварки, вибираємо режим «Варка на пару» і час приготування 30 хвилин. Після цього суп готовий до вживання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рибний суп з пшоном
    Рибний суп з пшоном
    Рибний супчик - це корисне і смачне блюдо, яке чудово підійде для легкого обіду або вечері. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати рибний суп з
    Вуха в мультиварці
    Вуха в мультиварці
    Якщо вам хочеться приготувати на обід щось швидке, легке, але в теж час досить поживне, смачне та корисне, то пропонуємо вам зварити юшку. Цей
    Курячий суп в мультиварці
    Курячий суп в мультиварці
    Курячий суп - улюблене багатьма з нас блюдо, яке до того ж є дієтичним. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами існує безліч. Давайте
    Лосось в мультиварці
    Лосось в мультиварці
    Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
    Риба, тушкована в мультиварці
    Риба, тушкована в мультиварці
    Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно
    Форель в мультиварці
    Форель в мультиварці
    Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в