Рибний суп в мультиварці
Вважається, що риба повинна бути на нашому столі частіше, ніж м'ясо. Справа в тому, що вона легше засвоюється організмом і містить безліч корисних речовин. І перші страви ми повинні вживати частіше, щоб організм функціонував справно. Так що в нашій статті піде мова про виключно корисне страву - рибному супі. А приготувати його ми вам пропонуємо в мультиварці. Тоді він вийде ще корисніше, смачніше й пахучіше. Та й готувати його швидко і просто. Кілька цікавих рецептів чекають вас нижче.
Інгредієнти:
філе морської риби - 300 г;
картопля - 150 г;
морква - 100 г;
цибуля - 100 г;
лавровий лист - 2 шт.;
вода або бульйон рибний - 1 л;
чорний перець горошком - 5 шт.;
рубана зелень кропу і петрушки - за смаком;
сіль - за смаком.
Приготування
Очищену картоплю нарізаємо кубиками, цибулю подрібнюємо, а моркву натираємо на крупній тертці. Рибу нарізаємо шматочками середньої величини. Всі інгредієнти складаємо в каструлю мультиварки і додаємо воду. Вибираємо режим «Суп» і час варіння - 1 годину. Після звукового сигналу приготування рибного супу в мультиварці завершено. Якщо потрібно, то додаємо сіль за смаком і висипаємо подрібнену зелень кропу і петрушки.
Інгредієнти:
червона риба - 300 г;
картопля - 4 шт.;
плавлені сирки - 3 шт.;
морква середня - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль, лавровий лист, зелень кропу - за смаком;
вода - 15 л.
Приготування
Цибулю ріжемо дрібними кубиками, а моркву тремо на тертці. Вибираємо режим «Випічка», викладаємо в каструлю мультиварки цибулю і обсмажуємо його 5 хвилин, потім викладаємо моркву і смажимо ще 5 хвилин. Тепер нарізаємо картоплю і викладаємо його в мультиварку. Плавлені сирки тремо на крупній тертці, а рибу нарізаємо шматочками. Все складаємо в каструлю, вливаємо 15 л води, вибираємо режим «Варка на пару», час - 10 хвилин і натискаємо кнопку «Старт». Після того, як суп закипів, вибираємо режим «Гасіння» і час приготування - 60 хвилин. Готовий суп посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
Лосось або сьомга - 400 г;
великий картопля - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
вода - 2 л;
зелена цибуля, кріп - за смаком;
сіль, чорний перець, насіння кропу - за смаком.
Приготування
У чашу мультиварки вливаємо трохи рослинної олії (близько 20 мл) і обсмажуємо в ньому цибулю і моркву в режимі «Випічка» протягом 10 хвилин. Потім викладаємо нарізану кубиками картоплю, шматочки лосося, сіль, спеції. все це для прискорення процесу приготування заливаємо окропом і вибираємо режим «Гасіння» і час 1 год. Хвилин за 10 до кінця приготування посипаємо суп подрібненою зеленою цибулею і кропом. Смачний суп з сьомги в мультиварці готовий до вживання!
Інгредієнти:
філе морської риби - 400 г;
рибний бульйон або вода - 1 л;
борошно пшеничне - 1 ст. ложка;
вершкове масло - 1 ч. ложка;
варені яйця - 2 яйця;
сметана - 150 г;
кріп - 30 г;
сіль - за смаком.
Приготування
Вимите рибне філе нарізаємо порційними шматочками. Кріп дрібно кришимо. Яєчні жовтки розтираємо зі сметаною до стану однорідної маси, а білки дрібно рубаємо. В мультиварці вибираємо режим «Смаження», розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому протягом 4 хвилин кріп, потім додаємо 1 столову ложку борошна і ретельно розмішуємо. Тепер поступово вливаємо рибний бульйон. Викладаємо шматочки риби, жовтки зі сметаною і білки. Солимо за смаком. Закриваємо кришку мультиварки, вибираємо режим «Варка на пару» і час приготування 30 хвилин. Після цього суп готовий до вживання.
Рецепт рибного супу в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищену картоплю нарізаємо кубиками, цибулю подрібнюємо, а моркву натираємо на крупній тертці. Рибу нарізаємо шматочками середньої величини. Всі інгредієнти складаємо в каструлю мультиварки і додаємо воду. Вибираємо режим «Суп» і час варіння - 1 годину. Після звукового сигналу приготування рибного супу в мультиварці завершено. Якщо потрібно, то додаємо сіль за смаком і висипаємо подрібнену зелень кропу і петрушки.
Рибний суп в мультиварці «Панасонік»
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю ріжемо дрібними кубиками, а моркву тремо на тертці. Вибираємо режим «Випічка», викладаємо в каструлю мультиварки цибулю і обсмажуємо його 5 хвилин, потім викладаємо моркву і смажимо ще 5 хвилин. Тепер нарізаємо картоплю і викладаємо його в мультиварку. Плавлені сирки тремо на крупній тертці, а рибу нарізаємо шматочками. Все складаємо в каструлю, вливаємо 15 л води, вибираємо режим «Варка на пару», час - 10 хвилин і натискаємо кнопку «Старт». Після того, як суп закипів, вибираємо режим «Гасіння» і час приготування - 60 хвилин. Готовий суп посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Приготування рибного супу в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки вливаємо трохи рослинної олії (близько 20 мл) і обсмажуємо в ньому цибулю і моркву в режимі «Випічка» протягом 10 хвилин. Потім викладаємо нарізану кубиками картоплю, шматочки лосося, сіль, спеції. все це для прискорення процесу приготування заливаємо окропом і вибираємо режим «Гасіння» і час 1 год. Хвилин за 10 до кінця приготування посипаємо суп подрібненою зеленою цибулею і кропом. Смачний суп з сьомги в мультиварці готовий до вживання!
Рибний суп в мультиварці «Поларіс»
Інгредієнти:
Приготування
Вимите рибне філе нарізаємо порційними шматочками. Кріп дрібно кришимо. Яєчні жовтки розтираємо зі сметаною до стану однорідної маси, а білки дрібно рубаємо. В мультиварці вибираємо режим «Смаження», розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому протягом 4 хвилин кріп, потім додаємо 1 столову ложку борошна і ретельно розмішуємо. Тепер поступово вливаємо рибний бульйон. Викладаємо шматочки риби, жовтки зі сметаною і білки. Солимо за смаком. Закриваємо кришку мультиварки, вибираємо режим «Варка на пару» і час приготування 30 хвилин. Після цього суп готовий до вживання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибний суп з пшоном
Рибний супчик - це корисне і смачне блюдо, яке чудово підійде для легкого обіду або вечері. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати рибний суп з
Вуха в мультиварці
Якщо вам хочеться приготувати на обід щось швидке, легке, але в теж час досить поживне, смачне та корисне, то пропонуємо вам зварити юшку. Цей
Курячий суп в мультиварці
Курячий суп - улюблене багатьма з нас блюдо, яке до того ж є дієтичним. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами існує безліч. Давайте
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Риба, тушкована в мультиварці
Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в