Рибний суп з пшоном
Рибний супчик - дуже смачне, легке і смачне блюдо. Давайте розглянемо з вами рецепти приготування рибного супу з пшоном.
Інгредієнти:
філе сьомги - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
пшоно - 05 ст.;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
сіль, перець, лавровий лист - за смаком;
зелень петрушки - за бажанням.
Приготування
Філе сьомги нарізаємо невеликими порційними шматочками і відправляємо в чашу мультиварки. Кладемо туди ж цілком промиті овочі: цибулю і моркву, ставимо програму «Варка», і готуємо 30 хвилин до звукового сигналу. В окрему чашу складаємо очищену і нарізану соломкою картоплю, перебранное, промите пшоно, кладемо за смаком приправи, подрібнений болгарський перець і заливаємо рибним процідженим бульйоном. Включаємо режим "Гасіння" приблизно на годину. У самому кінці додаємо шматочки риби, солимо, перчимо до смаку, перемішуємо. Ось і все, рибний суп з сьомги з пшоном в мультиварці готовий.
Інгредієнти:
кип'ячена вода - 2 л;
картопля - 4 шт.;
пшоно - 0 5 ст.;
консервована форель - 400 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
зелень кропу;
лимон - за смаком;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо, моркву чистимо і тремо на тертці соломкою. Пасеруємо овочі на рослинному маслі до м'якості на середньому вогні хвилин 10 помішуючи. У каструльку наливаємо воду, доводимо до кипіння і кидаємо нарізану соломкою картоплю і пшоно. Варимо хвилин 10. Потім викладаємо в суп консервовану рибу і овочеву обжарку. Додаємо за смаком сіль, лавровий листок і готуємо всі разом ще 5 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, посипаємо рибний суп з форелі з пшоном дрібно нарізаною зеленню і кладемо скибочку лимона.
Любителям риби пропонуємо приготувати рибний суп з горбуші , благородної і смачної риби.
Рибний суп з пшоном в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе сьомги нарізаємо невеликими порційними шматочками і відправляємо в чашу мультиварки. Кладемо туди ж цілком промиті овочі: цибулю і моркву, ставимо програму «Варка», і готуємо 30 хвилин до звукового сигналу. В окрему чашу складаємо очищену і нарізану соломкою картоплю, перебранное, промите пшоно, кладемо за смаком приправи, подрібнений болгарський перець і заливаємо рибним процідженим бульйоном. Включаємо режим "Гасіння" приблизно на годину. У самому кінці додаємо шматочки риби, солимо, перчимо до смаку, перемішуємо. Ось і все, рибний суп з сьомги з пшоном в мультиварці готовий.
Рибний суп з консервів з пшоном
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо, моркву чистимо і тремо на тертці соломкою. Пасеруємо овочі на рослинному маслі до м'якості на середньому вогні хвилин 10 помішуючи. У каструльку наливаємо воду, доводимо до кипіння і кидаємо нарізану соломкою картоплю і пшоно. Варимо хвилин 10. Потім викладаємо в суп консервовану рибу і овочеву обжарку. Додаємо за смаком сіль, лавровий листок і готуємо всі разом ще 5 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, посипаємо рибний суп з форелі з пшоном дрібно нарізаною зеленню і кладемо скибочку лимона.
Любителям риби пропонуємо приготувати рибний суп з горбуші , благородної і смачної риби.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибний суп з горбуші
Коли хочеться смачного рибного супу, а часу на тривале готування немає, згадайте про горбуші. Зробити з неї перше блюдо дуже просто, причому як зі
Рибний суп з тріски - рецепт
Тріска - нежирна і найпоширеніша риба періодично з'являється на нашому столі у вигляді холодцю або просто смажена. Але сьогодні ми хочемо поговорити
Суп з рибними фрикадельками
Суп з рибними фрикадельками - це смачна страва родом з дитинства. Воно виходить легким і дієтичним. Давайте приготуємо знайомий супчик за нескладними
Суп з пікші
Любителі юшки обов'язково оцінять ароматний суп з пікші! Ця риба - просто знахідка для приготування рибних страв, і суп тому не виключення. Прості
Вуха в мультиварці
Якщо вам хочеться приготувати на обід щось швидке, легке, але в теж час досить поживне, смачне та корисне, то пропонуємо вам зварити юшку. Цей
Рибний суп в мультиварці
Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька