Рибний супчик - дуже смачне, легке і смачне блюдо. Давайте розглянемо з вами рецепти приготування рибного супу з пшоном.
Рибний суп з пшоном в мультиварці
Інгредієнти: філе сьомги - 300 г; цибулина - 1 шт.; морква - 1 шт.; перець болгарський - 1 шт.; картопля - 3 шт.; пшоно - 05 ст.; рослинне масло - 3 ст. ложки; сіль, перець, лавровий лист - за смаком; зелень петрушки - за бажанням. Приготування Філе сьомги нарізаємо невеликими порційними шматочками і відправляємо в чашу мультиварки. Кладемо туди ж цілком промиті овочі: цибулю і моркву, ставимо програму «Варка», і готуємо 30 хвилин до звукового сигналу. В окрему чашу складаємо очищену і нарізану соломкою картоплю, перебранное, промите пшоно, кладемо за смаком приправи, подрібнений болгарський перець і заливаємо рибним процідженим бульйоном. Включаємо режим "Гасіння" приблизно на годину. У самому кінці додаємо шматочки риби, солимо, перчимо до смаку, перемішуємо. Ось і все, рибний суп з сьомги з пшоном в мультиварці готовий.
Рибний суп з консервів з пшоном
Інгредієнти: кип'ячена вода - 2 л; картопля - 4 шт.; пшоно - 0 5 ст.; консервована форель - 400 г; цибулина - 1 шт.; морква - 2 шт.; зелень кропу; лимон - за смаком; сіль, перець - за смаком. Приготування Цибулю дрібно ріжемо, моркву чистимо і тремо на тертці соломкою. Пасеруємо овочі на рослинному маслі до м'якості на середньому вогні хвилин 10 помішуючи. У каструльку наливаємо воду, доводимо до кипіння і кидаємо нарізану соломкою картоплю і пшоно. Варимо хвилин 10. Потім викладаємо в суп консервовану рибу і овочеву обжарку. Додаємо за смаком сіль, лавровий листок і готуємо всі разом ще 5 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, посипаємо рибний суп з форелі з пшоном дрібно нарізаною зеленню і кладемо скибочку лимона.
Любителям риби пропонуємо приготувати рибний суп з горбуші , благородної і смачної риби.