Вуха в мультиварці
Вуха - дуже смачний і легкий рибний супчик, відмінний варіант швидкого обіду. Особливо якщо ви тільки вчора засмажили рибу, а від неї залишилася голова та трохи м'яса, то потрібно обов'язково що-небудь з них приготувати. Ну не викидати ж!
Улюблений багатьма рибний суп можна з успіхом зварити не тільки на багатті, але і вдома у своїй мультиварці. Вуха в мультиварці вариться дуже швидко і просто. А як саме зварити юшку в мультиварці і, який режим вибрати, розглянемо прямо зараз.
Інгредієнти:
сьомга (голова і філе) - 400 г;
картопля - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
вода - 4 ст.;
морква - 1 шт.;
лимон - 1 зубчик;
сіль, чорний мелений перець, лавровий лист - за смаком.
Приготування
Отже, давайте розглянемо з вами як приготувати юшку в мультиварці? Для початку беремо чашу мультиварки і наливаємо туди води. Потім солимо за смаком, кладемо шматочки риби і часточку лимона. Лимон нам потрібен для того, щоб при варінні у риби не з'явилося неприємного запаху. Ставимо в чашу мультиварки і виставляємо режим «Гасіння» приблизно на 35 хвилин (в залежності від моделі мультиварки).
Цим часом чистимо картоплю, моркву, цибулю й ріжемо дрібними кубиками. По закінченню часу додаємо порізані овочі в бульйон, солимо, перчимо за смаком і кладемо лавровий лист. Знову ставимо в чашу мультиварки ще на 30 хвилин, але вже на режим «Варка на пару». Ось в принципі і весь рецепт приготування юшки в мультиварці.
Безпосередньо перед подачею на стіл прикрашаємо вуха дрібно посіченою свіжої зеленню і подаємо до столу. Якщо хочете, щоб суп вийшов більш ніжним, то краще використовувати не сьомгу, а форель. Тоді у вас вийде легка і ароматна юшка з форелі в мультиварці.
Інгредієнти:
філе горбуші - 500 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
помідор - 3 шт.;
картопля - 5 шт.;
базилік, кріп, петрушка для прикраси;
горілка - 1 ст. ложка;
пшоно - 05 ст.;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Давайте розглянемо з вами ще один простий, але дуже смачний рецепт того, як зварити юшку в мультиварці. Всі овочі ретельно миємо і висушуємо. Моркву і цибулю чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. Помідори добре подрібнюємо в мисці. Картопля очищаємо від шкірки і ріжемо великими шматками. Філе риби кладемо в чашу мультиварки разом з усіма овочами, солимо і перчимо за смаком. Заливаємо окропом і ставимо в мультиварку. Виставляємо режим «Гасіння» і чекаємо 15 години. У самому кінці додаємо трохи горілки. Перед подачею на стіл кладемо оливкове масло і зелень. Якщо ви хочете приготувати більш ситний обід, то можете разом з овочами покласти ще і пшоно.
Юшка, приготована в мультиварці з щуки - ще один з варіантів швидкого і бесхлопотного супчика.
Інгредієнти:
щука - 400 г;
картопля - 4 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
зелень - для прикраси;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Щука відмінно підходить для приготування наваристою і запашної юшки. Отже, нарізаємо рибу на невеликі шматочки і кладемо в чашу мультиварки. Далі до риби кладемо нарізану кубиками очищену картоплю і цілі цибулю і моркву. Чому моркву з цибулею цілі, а не різані, та тому що діти (та й багато дорослі люди) не люблять, коли в супі плаває варена морква з цибулею. Ми їх кладемо для поліпшення і концентрації смаку бульйону, а потім в кінці приготування виймемо.
Заливаємо все інгредієнти гарячою водою, приправляємо сіллю і перцем за смаком і включаємо режим «Суп» приблизно на годину. За 10 хвилин до готовності додаємо в юшку зелень і акуратно виймаємо і моркву з цибулею.
Улюблений багатьма рибний суп можна з успіхом зварити не тільки на багатті, але і вдома у своїй мультиварці. Вуха в мультиварці вариться дуже швидко і просто. А як саме зварити юшку в мультиварці і, який режим вибрати, розглянемо прямо зараз.
Юшка з сьомги в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, давайте розглянемо з вами як приготувати юшку в мультиварці? Для початку беремо чашу мультиварки і наливаємо туди води. Потім солимо за смаком, кладемо шматочки риби і часточку лимона. Лимон нам потрібен для того, щоб при варінні у риби не з'явилося неприємного запаху. Ставимо в чашу мультиварки і виставляємо режим «Гасіння» приблизно на 35 хвилин (в залежності від моделі мультиварки).
Цим часом чистимо картоплю, моркву, цибулю й ріжемо дрібними кубиками. По закінченню часу додаємо порізані овочі в бульйон, солимо, перчимо за смаком і кладемо лавровий лист. Знову ставимо в чашу мультиварки ще на 30 хвилин, але вже на режим «Варка на пару». Ось в принципі і весь рецепт приготування юшки в мультиварці.
Безпосередньо перед подачею на стіл прикрашаємо вуха дрібно посіченою свіжої зеленню і подаємо до столу. Якщо хочете, щоб суп вийшов більш ніжним, то краще використовувати не сьомгу, а форель. Тоді у вас вийде легка і ароматна юшка з форелі в мультиварці.
Юшка з горбуші в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами ще один простий, але дуже смачний рецепт того, як зварити юшку в мультиварці. Всі овочі ретельно миємо і висушуємо. Моркву і цибулю чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. Помідори добре подрібнюємо в мисці. Картопля очищаємо від шкірки і ріжемо великими шматками. Філе риби кладемо в чашу мультиварки разом з усіма овочами, солимо і перчимо за смаком. Заливаємо окропом і ставимо в мультиварку. Виставляємо режим «Гасіння» і чекаємо 15 години. У самому кінці додаємо трохи горілки. Перед подачею на стіл кладемо оливкове масло і зелень. Якщо ви хочете приготувати більш ситний обід, то можете разом з овочами покласти ще і пшоно.
Юшка з щуки в мультиварці
Юшка, приготована в мультиварці з щуки - ще один з варіантів швидкого і бесхлопотного супчика.
Інгредієнти:
Приготування
Щука відмінно підходить для приготування наваристою і запашної юшки. Отже, нарізаємо рибу на невеликі шматочки і кладемо в чашу мультиварки. Далі до риби кладемо нарізану кубиками очищену картоплю і цілі цибулю і моркву. Чому моркву з цибулею цілі, а не різані, та тому що діти (та й багато дорослі люди) не люблять, коли в супі плаває варена морква з цибулею. Ми їх кладемо для поліпшення і концентрації смаку бульйону, а потім в кінці приготування виймемо.
Заливаємо все інгредієнти гарячою водою, приправляємо сіллю і перцем за смаком і включаємо режим «Суп» приблизно на годину. За 10 хвилин до готовності додаємо в юшку зелень і акуратно виймаємо і моркву з цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибний суп з пшоном
Рибний супчик - це корисне і смачне блюдо, яке чудово підійде для легкого обіду або вечері. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати рибний суп з
Юшка з тріски
Вуха - це апетитне і універсальне блюдо в будь-який час року. Взимку вона відмінно зігріває і насичує, а влітку є відмінним компонентом будь-якого
Юшка з лосося
Юшка з лосося - це чудовий наваристий суп, який сподобається і дорослим, і дітям. А головне він виходить дуже корисним і поживним. Пропонуємо вашій
Юшка з осетрини - рецепт
Вуха - це смачний легкий супчик, який за традицією вариться з голови і хвоста рибки. І зараз ми розглянемо кілька рецептів створення юшки з осетрини.
Рибний суп в мультиварці
Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в