Рибний суп з тріски - рецепт

Вершковий рибний суп з філе тріски
Інгредієнти:
Приготування
У товстостінній глибокої посуді розігріваємо вершкове і оливкове масло. Обсмажуємо нарізану цибулю до м'якості і додаємо вино, чекаємо поки рідина випарується наполовину.
Додаємо до суміші цибулі і вина нарізану картоплю, спеції і трави. Якщо треба, доливаємо в посуд рідину так, щоб покрити картоплю. Готуємо до тих пір, поки картопля не буде м'яким.
Вершки нагріваємо. Рибне філе нарізаємо і додаємо до картоплі разом з вершками. Готуємо рибний суп з тріскою до повної готовності риби. Подаємо блюдо, прикрасивши порізаною петрушкою.
Як приготувати томатний рибний суп з тріски?
Інгредієнти:

Приготування
На оливковій олії смажимо нарізану часник, зменшуємо вогонь, додаємо томатну пасту і тримаємо її на вогні до тих пір, поки вона не почне ставати коричневою. Додаємо до пасти нарізані овочі і заливаємо їх водою або рибним бульйоном. Варимо до м'якості. За 5 хвилин до готовності додаємо до овочів нарізану рибу, спеції і трави.
Для дітей такий рибний суп з тріски також чудово підійде.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибний суп з пшоном
Рибний супчик - це корисне і смачне блюдо, яке чудово підійде для легкого обіду або вечері. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати рибний суп з

Рибний бульйон
Рибні страви, як всі ми знаємо, корисні для нашого повноцінного харчування. І дієтологи рекомендують вживати рибу не рідше 3-х разів на тиждень. І

Юшка з тріски
Вуха - це апетитне і універсальне блюдо в будь-який час року. Взимку вона відмінно зігріває і насичує, а влітку є відмінним компонентом будь-якого

Страви з тріски з картоплею
Універсальний смак і доступність тріски дозволяє використовувати її в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про страви з тріски з

Тріска, тушкована в сметані
Тріска - смачна, корисна і доступна рибка. І сьогодні ми розповімо, як тушкувати її в сметані. Вийде дивовижно ніжне блюдо, яке, без перебільшення

Гуляш з риби
Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до