Рибний суп з тріски - рецепт
Тріска, як досить поширена і нежирна риба, час від часу з'являється на нашому столі в якості інгредієнта холодцю, або котлет. Ще одним застосуванням цієї недорогий риби може стати приготування супу. Пару рецептів рибного супу з тріски ми розглянемо в цій статті.
Інгредієнти:
філе тріски - 1 кг;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
вершкове масло - 1 ч. ложка;
цибуля шалот - 2 шт.;
сухе біле вино - 1/2 ст.;
картопля - 3 шт.;
лавровий лист - 1 шт.;
чебрець сушений - 1 ч. ложка;
вершки - 1 1/2 ст.;
петрушка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
У товстостінній глибокої посуді розігріваємо вершкове і оливкове масло. Обсмажуємо нарізану цибулю до м'якості і додаємо вино, чекаємо поки рідина випарується наполовину.
Додаємо до суміші цибулі і вина нарізану картоплю, спеції і трави. Якщо треба, доливаємо в посуд рідину так, щоб покрити картоплю. Готуємо до тих пір, поки картопля не буде м'яким.
Вершки нагріваємо. Рибне філе нарізаємо і додаємо до картоплі разом з вершками. Готуємо рибний суп з тріскою до повної готовності риби. Подаємо блюдо, прикрасивши порізаною петрушкою.
Інгредієнти:
філе тріски - 350 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
томатна паста - 5 ст. ложок;
фенхель - 1 цибулина;
морква - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
чебрець - 1/2 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
На оливковій олії смажимо нарізану часник, зменшуємо вогонь, додаємо томатну пасту і тримаємо її на вогні до тих пір, поки вона не почне ставати коричневою. Додаємо до пасти нарізані овочі і заливаємо їх водою або рибним бульйоном. Варимо до м'якості. За 5 хвилин до готовності додаємо до овочів нарізану рибу, спеції і трави.
Для дітей такий рибний суп з тріски також чудово підійде.
Вершковий рибний суп з філе тріски
Інгредієнти:
Приготування
У товстостінній глибокої посуді розігріваємо вершкове і оливкове масло. Обсмажуємо нарізану цибулю до м'якості і додаємо вино, чекаємо поки рідина випарується наполовину.
Додаємо до суміші цибулі і вина нарізану картоплю, спеції і трави. Якщо треба, доливаємо в посуд рідину так, щоб покрити картоплю. Готуємо до тих пір, поки картопля не буде м'яким.
Вершки нагріваємо. Рибне філе нарізаємо і додаємо до картоплі разом з вершками. Готуємо рибний суп з тріскою до повної готовності риби. Подаємо блюдо, прикрасивши порізаною петрушкою.
Як приготувати томатний рибний суп з тріски?
Інгредієнти:
Приготування
На оливковій олії смажимо нарізану часник, зменшуємо вогонь, додаємо томатну пасту і тримаємо її на вогні до тих пір, поки вона не почне ставати коричневою. Додаємо до пасти нарізані овочі і заливаємо їх водою або рибним бульйоном. Варимо до м'якості. За 5 хвилин до готовності додаємо до овочів нарізану рибу, спеції і трави.
Для дітей такий рибний суп з тріски також чудово підійде.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибний суп з пшоном
Рибний супчик - це корисне і смачне блюдо, яке чудово підійде для легкого обіду або вечері. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати рибний суп з
Рибний бульйон
Рибні страви, як всі ми знаємо, корисні для нашого повноцінного харчування. І дієтологи рекомендують вживати рибу не рідше 3-х разів на тиждень. І
Юшка з тріски
Вуха - це апетитне і універсальне блюдо в будь-який час року. Взимку вона відмінно зігріває і насичує, а влітку є відмінним компонентом будь-якого
Страви з тріски з картоплею
Універсальний смак і доступність тріски дозволяє використовувати її в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про страви з тріски з
Тріска, тушкована в сметані
Тріска - смачна, корисна і доступна рибка. І сьогодні ми розповімо, як тушкувати її в сметані. Вийде дивовижно ніжне блюдо, яке, без перебільшення
Гуляш з риби
Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до