Минтай, тушкований з морквою
Рецепти, представлені нижче, ідеально підходять для тих днів, коли необхідно приготувати не дороге, але ситне і смачне блюдо. Минтай можна купити за доступну ціну в мороженому вигляді, з морквою жодних проблем не виникне і поготів, тому збирайте всі свої запаси і давайте приступати до готування.
Інгредієнти:
оливкова олія - 6 ст. ложок;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
петрушка - 1 пучок;
помідори - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
сметана - 1/2 ст.;
сухе біле вино - 1/2 ст.;
філе минтая - 750 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо в ньому цибулю, моркву і часник протягом 4-5 хвилин. Після, додаємо нарізану петрушку і продовжуємо готування ще 2 хвилини. Викладаємо в жаровню нарізані кубиками томати і додаємо томатну пасту . Тушкуємо все інгредієнти хвилин 10 після чого заливаємо блюдо вином і склянкою води. Приправляємо сіллю за смаком. Викладаємо шматочки рибного філе і продовжуємо готування до тих пір, поки воно повністю не приготується (це займе не більше 10 хвилин).
Інгредієнти:
минтай - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
майонез - за смаком;
рослинна олія;
сіль, перець - за смаком;
лавровий лист - 2 шт.
Приготування
Минтай солимо і перчимо, після чого обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. Окремо обсмажуємо нарізану тонкими кільцями цибулю і натерту моркву до м'якості. На дно жаровні викладаємо половину риби, покриваємо її шаром з половини овочів, змащуємо все домашнім майонезом і викладаємо листочок лавра. Повторюємо процедуру з рештою інгредієнтами. Наливаємо половину склянки води і ставимо страву тушкуватися близько 30-35 хвилин на середньому вогні.
Інгредієнти:
філе минтая - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
картопля - 400 г;
часник - 2 зубчики;
овочевий бульйон - 50 мл;
оливкова олія;
сіль, перець - за смаком;
лавровий лист - 2 шт.;
зелень.
Приготування
На розігрітому маслі обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо часник, шматочки картоплі і моркви. Смажимо все разом ще 4-5 хвилин, після чого заливаємо овочі бульйоном і тушкуємо на середньому вогні хвилин 20-25. Приправляємо овочі сіллю, перцем, кладемо лавровий лист і рибне філе. Тушкуємо все ще 10 хвилин під кришкою.
Минтай, тушкований з морквою і цибулею в сметані
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо в ньому цибулю, моркву і часник протягом 4-5 хвилин. Після, додаємо нарізану петрушку і продовжуємо готування ще 2 хвилини. Викладаємо в жаровню нарізані кубиками томати і додаємо томатну пасту . Тушкуємо все інгредієнти хвилин 10 після чого заливаємо блюдо вином і склянкою води. Приправляємо сіллю за смаком. Викладаємо шматочки рибного філе і продовжуємо готування до тих пір, поки воно повністю не приготується (це займе не більше 10 хвилин).
Минтай, тушкований з морквою в майонезі
Інгредієнти:
Приготування
Минтай солимо і перчимо, після чого обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. Окремо обсмажуємо нарізану тонкими кільцями цибулю і натерту моркву до м'якості. На дно жаровні викладаємо половину риби, покриваємо її шаром з половини овочів, змащуємо все домашнім майонезом і викладаємо листочок лавра. Повторюємо процедуру з рештою інгредієнтами. Наливаємо половину склянки води і ставимо страву тушкуватися близько 30-35 хвилин на середньому вогні.
Рецепт минтая, тушкованого з морквою і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
На розігрітому маслі обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо часник, шматочки картоплі і моркви. Смажимо все разом ще 4-5 хвилин, після чого заливаємо овочі бульйоном і тушкуємо на середньому вогні хвилин 20-25. Приправляємо овочі сіллю, перцем, кладемо лавровий лист і рибне філе. Тушкуємо все ще 10 хвилин під кришкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажений минтай
З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
Минтай в сметані
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.
Тушкований кролик з картоплею
Кролик - смачне дієтичне м'ясо, але в приготуванні воно вимагає особливого підходу. І сьогодні ми розповімо, як тушкувати кролика з картоплею, щоб
Курка, тушкована з морквою і цибулею
Куряче м'ясо - дешевий і смачний продукт, який обожнюють багато. І сьогодні ми поговоримо про найпростіший спосіб його приготування - тушкованою
Риба, тушкована в мультиварці
Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно
Гуляш з риби
Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до