Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Котлети з щуки з салом

Котлети з щуки з салом

22-03-2015, 08:24
865
Котлети з щуки з салом
Котлети із щуки з салом - досить просте і недороге блюдо. Воно виходить не дуже калорійним, і його можна подати практично з будь-яким гарніром на ваш смак. Ідеально щучі котлети з салом поєднуються з відварною картоплею . Давайте не будемо даремно гаяти час і дізнаємося з вами всі тонкощі їх приготування.

Рецепт рибних котлет з салом


Інгредієнти:

  • філе щуки - 500 г;

  • сало свиняче - 150 г;

  • білий хліб - 300 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • спеції;

  • цибулина - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • олія - за смаком;

  • молоко - за смаком;

  • сухарі панірувальні - 150 р.


  • Приготування
    Отже, рибу розбираємо: видаляємо голову і хвіст, м'ясо очищаємо від луски і кісток. Потім перекручуємо щуку через м'ясорубку, додаючи паралельно шматочки сала, очищений часник і подрібнену цибульку. Білий хліб замочуємо на деякий час в теплому молоці, а потім додаємо його у фарш разом з курячим яйцем і спеціями. З отриманого тіста формуємо котлети і смажимо їх на сковороді масло з обох сторін до готовності.

    Як приготувати котлети з щуки з салом?


    Інгредієнти:

  • філе щуки - 300 г;

  • сир - 200 г;

  • сало свиняче - 50 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • яйце - 2 шт.;

  • масло вершкове - 100 г;

  • вівсяні пластівці - 50 г;

  • борошно - 50 р;

  • олія рослинна;

  • зелена цибуля - за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Готове філе щуки промиваємо під холодною водою, обсушуємо і шаткуємо дрібними кубиками. Цибулю очищаємо від лушпиння, рубаємо кубиками, відправляємо до риби і змішуємо. Потім у рибну масу додаємо яйця, сир, сало, сіль і перчик за смаком. Все ретельно перемішуємо, мокрими руками формуємо з фаршу котлетки, в центр кожної кладемо по маленькому шматочку вершкового масла і обвалюємо їх спочатку в борошні, а потім - у вівсяних пластівцях. Часник подрібнюємо, злегка пасеруємо в маслі і прибираємо зі сковороди. На цьому маслечко обсмажуємо котлетки і перед подачею прикрашаємо їх зеленою цибулею.

    Рецепт щукових котлет з салом


    Інгредієнти:

  • філе щуки - 1 кг;

  • свиняче сало - 100 г;

  • батон - 3 скибочки;

  • яйце - 1 шт.;

  • молоко - 150 мл;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Сало нарізаємо невеликими шматочками, а хліб замочуємо на деякий час в молоці. Потім перекручуємо на м'ясорубці філе щуки і сало, до однорідної маси. Потім в отриманий фарш додаємо куряче яйце, солимо і перчимо за смаком.
    Перемішуємо готовий фарш до однорідної маси. Якщо в результаті у вас вийшла досить рідка маса і котлетки з неї погано ліпляться - не турбуйтеся, а просто підсипте трохи борошна для щільності. Тепер ліпимо невеликі котлети, викладаємо їх поступово на розігріту сковорідку і обсмажуємо на рослинному масло на середньому вогні до рум'яної скориночки з кожної сторони.

    Котлети з салом в томатному соусі


    Інгредієнти:

  • філе щуки - 1 кг;

  • молоко - 100 мл;

  • білий хліб - 1 скибочка;

  • цибулина - 1 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • сало свиняче - 50 г;

  • борошно;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • помідор - 5 шт;

  • цибулина - 1 шт.;

  • спеції.


  • Котлети з щуки з салом
    Приготування
    Філе щуки обробляємо і пропускаємо кілька разів через м'ясорубку разом з очищеним цибулею, салом і часником. М'якуш хліба відокремлюємо від скоринки, замочуємо в теплому молоці, а потім додаємо разом з яйцем в рибну масу. Підсолюємо все до смаку, перемішуємо і ліпимо з фаршу котлети. Далі обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на розігрітій сковороді до готовності в маслечко. Тепер давайте займемося томатним соусом. Помідори натираємо на терочке. Цибулька шаткуємо кубиками, пасеруємо до золотистого кольору, додаємо помідори і спеції за смаком. Тушкуємо все близько 3 хвилин і поливаємо готовим соусом наші котлетки при подачі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Котлети із щуки - рецепт
    Котлети із щуки - рецепт
    Рибні котлети - неймовірно смачне і соковите блюдо, особливого якщо готувати його з щуки. У створенні такої страви немає нічого складного, а тому
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
    Котлети з минтая
    Котлети з минтая
    Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
    Страви з щуки - рецепти приготування
    Страви з щуки - рецепти приготування
    Щука є нежирної рибою і відмінно підходить для дієтичного харчування. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами приготування страв з щуки.
    Котлети з судака
    Котлети з судака
    Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні
    Котлети з баранини
    Котлети з баранини
    Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з