Котлети з щуки з салом
Котлети із щуки з салом - досить просте і недороге блюдо. Воно виходить не дуже калорійним, і його можна подати практично з будь-яким гарніром на ваш смак. Ідеально щучі котлети з салом поєднуються з відварною картоплею . Давайте не будемо даремно гаяти час і дізнаємося з вами всі тонкощі їх приготування.
Інгредієнти:
філе щуки - 500 г;
сало свиняче - 150 г;
білий хліб - 300 г;
яйце - 1 шт.;
спеції;
цибулина - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
олія - за смаком;
молоко - за смаком;
сухарі панірувальні - 150 р.
Приготування
Отже, рибу розбираємо: видаляємо голову і хвіст, м'ясо очищаємо від луски і кісток. Потім перекручуємо щуку через м'ясорубку, додаючи паралельно шматочки сала, очищений часник і подрібнену цибульку. Білий хліб замочуємо на деякий час в теплому молоці, а потім додаємо його у фарш разом з курячим яйцем і спеціями. З отриманого тіста формуємо котлети і смажимо їх на сковороді масло з обох сторін до готовності.
Інгредієнти:
філе щуки - 300 г;
сир - 200 г;
сало свиняче - 50 г;
часник - 3 зубчики;
яйце - 2 шт.;
масло вершкове - 100 г;
вівсяні пластівці - 50 г;
борошно - 50 р;
олія рослинна;
зелена цибуля - за смаком;
спеції.
Приготування
Готове філе щуки промиваємо під холодною водою, обсушуємо і шаткуємо дрібними кубиками. Цибулю очищаємо від лушпиння, рубаємо кубиками, відправляємо до риби і змішуємо. Потім у рибну масу додаємо яйця, сир, сало, сіль і перчик за смаком. Все ретельно перемішуємо, мокрими руками формуємо з фаршу котлетки, в центр кожної кладемо по маленькому шматочку вершкового масла і обвалюємо їх спочатку в борошні, а потім - у вівсяних пластівцях. Часник подрібнюємо, злегка пасеруємо в маслі і прибираємо зі сковороди. На цьому маслечко обсмажуємо котлетки і перед подачею прикрашаємо їх зеленою цибулею.
Інгредієнти:
філе щуки - 1 кг;
свиняче сало - 100 г;
батон - 3 скибочки;
яйце - 1 шт.;
молоко - 150 мл;
борошно - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Сало нарізаємо невеликими шматочками, а хліб замочуємо на деякий час в молоці. Потім перекручуємо на м'ясорубці філе щуки і сало, до однорідної маси. Потім в отриманий фарш додаємо куряче яйце, солимо і перчимо за смаком.
Перемішуємо готовий фарш до однорідної маси. Якщо в результаті у вас вийшла досить рідка маса і котлетки з неї погано ліпляться - не турбуйтеся, а просто підсипте трохи борошна для щільності. Тепер ліпимо невеликі котлети, викладаємо їх поступово на розігріту сковорідку і обсмажуємо на рослинному масло на середньому вогні до рум'яної скориночки з кожної сторони.
Інгредієнти:
філе щуки - 1 кг;
молоко - 100 мл;
білий хліб - 1 скибочка;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
сало свиняче - 50 г;
борошно;
спеції.
Для соусу:
помідор - 5 шт;
цибулина - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Філе щуки обробляємо і пропускаємо кілька разів через м'ясорубку разом з очищеним цибулею, салом і часником. М'якуш хліба відокремлюємо від скоринки, замочуємо в теплому молоці, а потім додаємо разом з яйцем в рибну масу. Підсолюємо все до смаку, перемішуємо і ліпимо з фаршу котлети. Далі обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на розігрітій сковороді до готовності в маслечко. Тепер давайте займемося томатним соусом. Помідори натираємо на терочке. Цибулька шаткуємо кубиками, пасеруємо до золотистого кольору, додаємо помідори і спеції за смаком. Тушкуємо все близько 3 хвилин і поливаємо готовим соусом наші котлетки при подачі.
Рецепт рибних котлет з салом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, рибу розбираємо: видаляємо голову і хвіст, м'ясо очищаємо від луски і кісток. Потім перекручуємо щуку через м'ясорубку, додаючи паралельно шматочки сала, очищений часник і подрібнену цибульку. Білий хліб замочуємо на деякий час в теплому молоці, а потім додаємо його у фарш разом з курячим яйцем і спеціями. З отриманого тіста формуємо котлети і смажимо їх на сковороді масло з обох сторін до готовності.
Як приготувати котлети з щуки з салом?
Інгредієнти:
Приготування
Готове філе щуки промиваємо під холодною водою, обсушуємо і шаткуємо дрібними кубиками. Цибулю очищаємо від лушпиння, рубаємо кубиками, відправляємо до риби і змішуємо. Потім у рибну масу додаємо яйця, сир, сало, сіль і перчик за смаком. Все ретельно перемішуємо, мокрими руками формуємо з фаршу котлетки, в центр кожної кладемо по маленькому шматочку вершкового масла і обвалюємо їх спочатку в борошні, а потім - у вівсяних пластівцях. Часник подрібнюємо, злегка пасеруємо в маслі і прибираємо зі сковороди. На цьому маслечко обсмажуємо котлетки і перед подачею прикрашаємо їх зеленою цибулею.
Рецепт щукових котлет з салом
Інгредієнти:
Приготування
Сало нарізаємо невеликими шматочками, а хліб замочуємо на деякий час в молоці. Потім перекручуємо на м'ясорубці філе щуки і сало, до однорідної маси. Потім в отриманий фарш додаємо куряче яйце, солимо і перчимо за смаком.
Перемішуємо готовий фарш до однорідної маси. Якщо в результаті у вас вийшла досить рідка маса і котлетки з неї погано ліпляться - не турбуйтеся, а просто підсипте трохи борошна для щільності. Тепер ліпимо невеликі котлети, викладаємо їх поступово на розігріту сковорідку і обсмажуємо на рослинному масло на середньому вогні до рум'яної скориночки з кожної сторони.
Котлети з салом в томатному соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Філе щуки обробляємо і пропускаємо кілька разів через м'ясорубку разом з очищеним цибулею, салом і часником. М'якуш хліба відокремлюємо від скоринки, замочуємо в теплому молоці, а потім додаємо разом з яйцем в рибну масу. Підсолюємо все до смаку, перемішуємо і ліпимо з фаршу котлети. Далі обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на розігрітій сковороді до готовності в маслечко. Тепер давайте займемося томатним соусом. Помідори натираємо на терочке. Цибулька шаткуємо кубиками, пасеруємо до золотистого кольору, додаємо помідори і спеції за смаком. Тушкуємо все близько 3 хвилин і поливаємо готовим соусом наші котлетки при подачі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети із щуки - рецепт
Рибні котлети - неймовірно смачне і соковите блюдо, особливого якщо готувати його з щуки. У створенні такої страви немає нічого складного, а тому
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Котлети з минтая
Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
Страви з щуки - рецепти приготування
Щука є нежирної рибою і відмінно підходить для дієтичного харчування. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами приготування страв з щуки.
Котлети з судака
Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні
Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з