Котлети з щуки з салом

Рецепт рибних котлет з салом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, рибу розбираємо: видаляємо голову і хвіст, м'ясо очищаємо від луски і кісток. Потім перекручуємо щуку через м'ясорубку, додаючи паралельно шматочки сала, очищений часник і подрібнену цибульку. Білий хліб замочуємо на деякий час в теплому молоці, а потім додаємо його у фарш разом з курячим яйцем і спеціями. З отриманого тіста формуємо котлети і смажимо їх на сковороді масло з обох сторін до готовності.
Як приготувати котлети з щуки з салом?
Інгредієнти:
Приготування
Готове філе щуки промиваємо під холодною водою, обсушуємо і шаткуємо дрібними кубиками. Цибулю очищаємо від лушпиння, рубаємо кубиками, відправляємо до риби і змішуємо. Потім у рибну масу додаємо яйця, сир, сало, сіль і перчик за смаком. Все ретельно перемішуємо, мокрими руками формуємо з фаршу котлетки, в центр кожної кладемо по маленькому шматочку вершкового масла і обвалюємо їх спочатку в борошні, а потім - у вівсяних пластівцях. Часник подрібнюємо, злегка пасеруємо в маслі і прибираємо зі сковороди. На цьому маслечко обсмажуємо котлетки і перед подачею прикрашаємо їх зеленою цибулею.
Рецепт щукових котлет з салом
Інгредієнти:
Приготування
Сало нарізаємо невеликими шматочками, а хліб замочуємо на деякий час в молоці. Потім перекручуємо на м'ясорубці філе щуки і сало, до однорідної маси. Потім в отриманий фарш додаємо куряче яйце, солимо і перчимо за смаком.
Перемішуємо готовий фарш до однорідної маси. Якщо в результаті у вас вийшла досить рідка маса і котлетки з неї погано ліпляться - не турбуйтеся, а просто підсипте трохи борошна для щільності. Тепер ліпимо невеликі котлети, викладаємо їх поступово на розігріту сковорідку і обсмажуємо на рослинному масло на середньому вогні до рум'яної скориночки з кожної сторони.
Котлети з салом в томатному соусі
Інгредієнти:
Для соусу:

Філе щуки обробляємо і пропускаємо кілька разів через м'ясорубку разом з очищеним цибулею, салом і часником. М'якуш хліба відокремлюємо від скоринки, замочуємо в теплому молоці, а потім додаємо разом з яйцем в рибну масу. Підсолюємо все до смаку, перемішуємо і ліпимо з фаршу котлети. Далі обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на розігрітій сковороді до готовності в маслечко. Тепер давайте займемося томатним соусом. Помідори натираємо на терочке. Цибулька шаткуємо кубиками, пасеруємо до золотистого кольору, додаємо помідори і спеції за смаком. Тушкуємо все близько 3 хвилин і поливаємо готовим соусом наші котлетки при подачі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети із щуки - рецепт
Рибні котлети - неймовірно смачне і соковите блюдо, особливого якщо готувати його з щуки. У створенні такої страви немає нічого складного, а тому

Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то

Котлети з минтая
Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.

Страви з щуки - рецепти приготування
Щука є нежирної рибою і відмінно підходить для дієтичного харчування. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами приготування страв з щуки.

Котлети з судака
Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні

Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з