Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Котлети з судака

Котлети з судака

22-03-2015, 08:25
991
Котлети з судака
Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування соковитих і смачних рибних котлет з судака.

Котлети з судака в духовці


Інгредієнти:

  • філе судака - 600 г;

  • спеції;

  • білий хліб - 150 г;

  • молоко для замочування;

  • цибулина - 1 шт.;

  • лимон - 05 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і злегка пасеруємо на сковорідці з маслом. Потім отриману обжарку, рибу і вимочений в молоці хліб перекручуємо двічі через м'ясорубку. Потім додаємо у фарш яйце, солимо і перчимо за смаком. Кидаємо шматочок вершкового масла і гарненько перемішуємо.
    Після цього ліпимо руками котлетки, обвалюємо їх у борошні і викладаємо в спеціальний лист, промазанний маслом. Посипаємо зверху дрібно порізаної свіжої зеленню, і обкладаємо лимонними часточками. Обов'язково накриваємо сковороду кришкою і ставимо на 15 хвилин у гарячу духовку. Готові рибні котлети відмінно поєднуються з товченим відварною картоплею .

    Рубані котлети з судака


    Інгредієнти:

  • філе судака - 800 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • петрушка;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • часник - 3 зубчики;

  • сир - 50 г;

  • борошно - 15 ст. ложки;

  • лимонний сік;

  • спеції.


  • Приготування
    Давайте детально розглянемо, як приготувати котлети з судака. Отже, рибне філе нарізаємо маленькими кубиками і додаємо до нього за смаком лимонний сік і видавлений через прес часник. Гарненько перемішуємо фарш і ставимо на 30 хвилин у холодильник.
    Цим часом шаткуємо поки дрібно зелену цибулю і петрушку. Сир натираємо на крупній терочке, а яйця збиваємо. Тепер дістаємо охолоджене рибне філе і додаємо до нього всі підготовлені інгредієнти: сир, збиті яйця, борошно, сметану і свіжу зелень.
    Посипаємо фарш сіллю, перцем за смаком, ретельно вимішуємо і знову ставимо ще на 30 хвилин у холодильник. Потім змочуємо руки водою і формуем невеликі котлети. Викладаємо їх на сковороду з маслом і обсмажуємо на сильному вогні до красивого золотистого кольору. Готові котлетки подаємо на стіл гарячими з будь-яким гарніром на ваш розсуд.

    Котлети з ікри судака


    Інгредієнти:

  • ікра судака - 1 кг;

  • куряче яйце - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • манна крупа - 1 ст. ложка;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Ікру судака викладаємо в каструлю, солимо, перчимо до смаку, додаємо яйце, видавлюємо очищений зубчик часничку і додаємо крохмаль, манку і борошно. Готовий фарш гарненько перемішуємо до однорідності.
    Тепер ставимо сковороду на плиту, запалюємо вогонь, наливаємо масло і залишаємо її розігріватися. Потім викладаємо котлетки ложкою, змоченою у холодній воді, і обсмажуємо з двох боків до появи рум'яної золотистої скоринки. Ось і все, у нас вийшли смачні і дуже м'які рибні котлети, якими не соромно пригостити навіть самих вибагливих гостей.

    Рецепт котлет з судака


    Інгредієнти:

  • судак - 1 кг;

  • цибулина - 1 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • свиняче сало - 50 г;

  • білий хліб - 100 г;

  • Котлети з судака

  • спеції.


  • Приготування
    Рибу спочатку гарненько промиваємо, потрошимо, звільняємо від хребта і видаляємо всі кісточки. Для приготування котлет, нам з вами знадобиться тільки філейна частина. Отже, філе знову промиваємо і викладаємо на рушник. Свиняче сало очищаємо від шкірки і разом з рибою перекручуємо кілька разів через м'ясорубку. Отриманий фарш підсолюємо за смаком, додаємо в нього розмочений у воді білий хліб і розбиваємо куряче яйце.
    Все ретельно перемішуємо і знімаємо готовий фарш на 30 хвилин у холодильник. Потім змочують у воді ложку і рибну масу викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо рибні котлетки на рослинному масло на невеликому вогні, до утворення апетитною рум'яною кірочки. Подаємо страву з улюбленим гарніром і свіжими овочами.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рибні котлети з хека
    Рибні котлети з хека
    Котлети - смачне блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Вони бувають м'ясні, овочеві та рибні. І зараз ми розповімо, як приготувати дивовижні
    Котлети з щуки з салом
    Котлети з щуки з салом
    Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
    Судак в клярі
    Судак в клярі
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для
    Котлети з крохмалем
    Котлети з крохмалем
    Котлети з додаванням крохмалю виходять соковитими і добре прожариваются. Давайте з вами розглянемо кілька простих варіантів створення м'ясних котлет
    Котлети з баранини
    Котлети з баранини
    Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з
    Рибні котлети в мультиварці
    Рибні котлети в мультиварці
    Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити