Котлети з баранини
Котлети з баранини - чудово смачне і ситне м'ясне блюдо, яке чудово підійде до будь-якого гарніру на ваш розсуд. Їх можна подати на сімейну вечерю, а також вони чудово урізноманітнюють і прикрасять навіть святковий стіл. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати котлети з баранини.
Інгредієнти:
фарш баранячий - 700 г;
пшеничний хліб - 100 г;
молоко - 100 мл;
цибулина - 1 шт.;
спеції;
свіжа зелень;
масло рослинне - 40 мл
Приготування
Отже, для приготування котлет з баранини в мультиварці, беремо трохи підсохлий хліб і замочуємо його в молоці. Цибулю чистимо, подрібнюємо і з'єднуємо з баранячим фаршем. Додаємо розм'яклий в молоці білий хлібець і гарненько перемішуємо. Потім додаємо рубану зелень і спеції за смаком. У чашу мультиварки наливаємо трохи масла, мокрими руками формуємо з фаршу невеликі котлетки і викладаємо їх в каструльку. Виставляємо режим «Випічка», закриваємо кришкою і готуємо котлетки 25 хвилин до готовності.
Інгредієнти:
м'якоть баранини - 800 г;
зелень кінзи - 1 пучок;
спеції;
олія оливкова.
Приготування
Підкажемо ще один варіант, як приготувати котлети з баранини. М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо довільними шматочками. Потім, перекручуємо через м'ясорубку з крупною решіткою і змішуємо з дрібно порізаної кінзою і спеціями. Далі гарненько відбиваємо фарш про робочу поверхню, поділяємо його на 4 порції і ліпимо вологими руками котлети. Далі обмазуємо їх оливковим маслом і смажимо в духовці під сильно розігрітим грилем 15 хвилин. Подаємо м'ясні котлети зі стручками горошку, швидко відвареними у підсоленому окропі.
Інгредієнти:
м'якоть баранини - 700 г;
цибулина - 2 шт.;
куряче яйце - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
свіжа м'ята;
лимонний сік;
білий хліб - 1 скибочка;
молоко - 3 ст. ложки;
сир твердих сортів - 100 г;
майонез - 70 мл;
олія рослинна.
Приготування
Перед приготуванням м'ясо промиваємо, просушуємо, знімаємо жир і разом з вимоченим хлібом двічі пропускаємо через м'ясорубку. Чистимо цибулину, дрібно натираємо на тертці і пасеруємо хвилини 2 на олії. Потім додаємо його і дрібно нарізану м'яту у фарш, збризкуємо лимонним соком, солимо й додаємо яйце. Гарненько все перемішуємо і формуємо мокрими руками невеликі, круглі котлетки. Після цього злегка обсмажуємо з усіх боків на сковороді.
Цим часом переходимо поки до приготування соусу: сир натираємо на тертці, видавлюємо в нього часник, додаємо домашній майонез і перемішуємо. Деко застеляємо фольгою, скроплюємо маслом, викладаємо котлетки і виливаємо на них соус. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо 15 хвилин до готовності. Баранина чудово поєднується з відварним рисом і картоплею. Особливий смак котлет надають свіжі помідори, часник і оливкове масло.
Інгредієнти:
м'якоть баранини - 250 г;
свинина - 250 г;
копчене сало - 50 г;
цибулина - 20 г;
червоне сухе вино - 1 ст. ложка;
часник - 1 зубчик;
спеції;
молоко;
білий хліб - 1 скибочка.
Приготування
Отже, м'ясо обробляємо і нарізаємо маленькими кубиками. Потім додаємо вимочену в молоці булочку, сало, видавлений через прес часник і цибулю. Приправляємо фарш спеціями, вливаємо вино, розбиваємо яйце і перемішуємо до однорідності. Далі формуємо невеликі котлети, паніруємо їх у сухарях і обсмажуємо на розігрітій сковороді в рослинному маслечко до рум'яної скоринки. Готові котлети з баранини і свинини подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
Рецепт котлет з баранини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування котлет з баранини в мультиварці, беремо трохи підсохлий хліб і замочуємо його в молоці. Цибулю чистимо, подрібнюємо і з'єднуємо з баранячим фаршем. Додаємо розм'яклий в молоці білий хлібець і гарненько перемішуємо. Потім додаємо рубану зелень і спеції за смаком. У чашу мультиварки наливаємо трохи масла, мокрими руками формуємо з фаршу невеликі котлетки і викладаємо їх в каструльку. Виставляємо режим «Випічка», закриваємо кришкою і готуємо котлетки 25 хвилин до готовності.
Котлети з фаршу з баранини
Інгредієнти:
Приготування
Підкажемо ще один варіант, як приготувати котлети з баранини. М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо довільними шматочками. Потім, перекручуємо через м'ясорубку з крупною решіткою і змішуємо з дрібно порізаної кінзою і спеціями. Далі гарненько відбиваємо фарш про робочу поверхню, поділяємо його на 4 порції і ліпимо вологими руками котлети. Далі обмазуємо їх оливковим маслом і смажимо в духовці під сильно розігрітим грилем 15 хвилин. Подаємо м'ясні котлети зі стручками горошку, швидко відвареними у підсоленому окропі.
Котлети з баранини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням м'ясо промиваємо, просушуємо, знімаємо жир і разом з вимоченим хлібом двічі пропускаємо через м'ясорубку. Чистимо цибулину, дрібно натираємо на тертці і пасеруємо хвилини 2 на олії. Потім додаємо його і дрібно нарізану м'яту у фарш, збризкуємо лимонним соком, солимо й додаємо яйце. Гарненько все перемішуємо і формуємо мокрими руками невеликі, круглі котлетки. Після цього злегка обсмажуємо з усіх боків на сковороді.
Цим часом переходимо поки до приготування соусу: сир натираємо на тертці, видавлюємо в нього часник, додаємо домашній майонез і перемішуємо. Деко застеляємо фольгою, скроплюємо маслом, викладаємо котлетки і виливаємо на них соус. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо 15 хвилин до готовності. Баранина чудово поєднується з відварним рисом і картоплею. Особливий смак котлет надають свіжі помідори, часник і оливкове масло.
Рубані котлети з баранини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'ясо обробляємо і нарізаємо маленькими кубиками. Потім додаємо вимочену в молоці булочку, сало, видавлений через прес часник і цибулю. Приправляємо фарш спеціями, вливаємо вино, розбиваємо яйце і перемішуємо до однорідності. Далі формуємо невеликі котлети, паніруємо їх у сухарях і обсмажуємо на розігрітій сковороді в рослинному маслечко до рум'яної скоринки. Готові котлети з баранини і свинини подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Котлети з минтая
Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
Котлети з судака
Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні
Котлети з щуки з салом
Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
Котлети з нуту
Всі ми з вами звикли до традиційних м'ясних котлет. Але якщо ви хочете урізноманітнити це страва, то ми пропонуємо зробити дивовижно смачні котлети з
Котлети в мультиварці - рецепти
Котлети - страва, улюблене багатьма. Вони можуть бути м'ясні, рибні, овочеві і т. д. І сьогодні ми розповімо вам, як швидко і смачно приготувати в