Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Котлети з баранини

Котлети з баранини

19-03-2015, 09:35
3 012
Котлети з баранини
Котлети з баранини - чудово смачне і ситне м'ясне блюдо, яке чудово підійде до будь-якого гарніру на ваш розсуд. Їх можна подати на сімейну вечерю, а також вони чудово урізноманітнюють і прикрасять навіть святковий стіл. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати котлети з баранини.

Рецепт котлет з баранини в мультиварці


Інгредієнти:

  • фарш баранячий - 700 г;

  • пшеничний хліб - 100 г;

  • молоко - 100 мл;

  • цибулина - 1 шт.;

  • спеції;

  • свіжа зелень;

  • масло рослинне - 40 мл


  • Приготування
    Отже, для приготування котлет з баранини в мультиварці, беремо трохи підсохлий хліб і замочуємо його в молоці. Цибулю чистимо, подрібнюємо і з'єднуємо з баранячим фаршем. Додаємо розм'яклий в молоці білий хлібець і гарненько перемішуємо. Потім додаємо рубану зелень і спеції за смаком. У чашу мультиварки наливаємо трохи масла, мокрими руками формуємо з фаршу невеликі котлетки і викладаємо їх в каструльку. Виставляємо режим «Випічка», закриваємо кришкою і готуємо котлетки 25 хвилин до готовності.

    Котлети з фаршу з баранини


    Інгредієнти:

  • м'якоть баранини - 800 г;

  • зелень кінзи - 1 пучок;

  • спеції;

  • олія оливкова.


  • Приготування
    Підкажемо ще один варіант, як приготувати котлети з баранини. М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо довільними шматочками. Потім, перекручуємо через м'ясорубку з крупною решіткою і змішуємо з дрібно порізаної кінзою і спеціями. Далі гарненько відбиваємо фарш про робочу поверхню, поділяємо його на 4 порції і ліпимо вологими руками котлети. Далі обмазуємо їх оливковим маслом і смажимо в духовці під сильно розігрітим грилем 15 хвилин. Подаємо м'ясні котлети зі стручками горошку, швидко відвареними у підсоленому окропі.

    Котлети з баранини в духовці


    Інгредієнти:

  • м'якоть баранини - 700 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • куряче яйце - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • свіжа м'ята;

  • лимонний сік;

  • білий хліб - 1 скибочка;

  • молоко - 3 ст. ложки;

  • сир твердих сортів - 100 г;

  • майонез - 70 мл;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Перед приготуванням м'ясо промиваємо, просушуємо, знімаємо жир і разом з вимоченим хлібом двічі пропускаємо через м'ясорубку. Чистимо цибулину, дрібно натираємо на тертці і пасеруємо хвилини 2 на олії. Потім додаємо його і дрібно нарізану м'яту у фарш, збризкуємо лимонним соком, солимо й додаємо яйце. Гарненько все перемішуємо і формуємо мокрими руками невеликі, круглі котлетки. Після цього злегка обсмажуємо з усіх боків на сковороді.
    Цим часом переходимо поки до приготування соусу: сир натираємо на тертці, видавлюємо в нього часник, додаємо домашній майонез і перемішуємо. Деко застеляємо фольгою, скроплюємо маслом, викладаємо котлетки і виливаємо на них соус. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо 15 хвилин до готовності. Баранина чудово поєднується з відварним рисом і картоплею. Особливий смак котлет надають свіжі помідори, часник і оливкове масло.

    Рубані котлети з баранини


    Інгредієнти:

  • м'якоть баранини - 250 г;

  • свинина - 250 г;

  • копчене сало - 50 г;

  • цибулина - 20 г;

  • червоне сухе вино - 1 ст. ложка;

  • часник - 1 зубчик;

  • спеції;

  • молоко;

  • Котлети з баранини

  • білий хліб - 1 скибочка.


  • Приготування
    Отже, м'ясо обробляємо і нарізаємо маленькими кубиками. Потім додаємо вимочену в молоці булочку, сало, видавлений через прес часник і цибулю. Приправляємо фарш спеціями, вливаємо вино, розбиваємо яйце і перемішуємо до однорідності. Далі формуємо невеликі котлети, паніруємо їх у сухарях і обсмажуємо на розігрітій сковороді в рослинному маслечко до рум'яної скоринки. Готові котлети з баранини і свинини подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
    Котлети з минтая
    Котлети з минтая
    Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
    Котлети з судака
    Котлети з судака
    Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні
    Котлети з щуки з салом
    Котлети з щуки з салом
    Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
    Котлети з нуту
    Котлети з нуту
    Всі ми з вами звикли до традиційних м'ясних котлет. Але якщо ви хочете урізноманітнити це страва, то ми пропонуємо зробити дивовижно смачні котлети з
    Котлети в мультиварці - рецепти
    Котлети в мультиварці - рецепти
    Котлети - страва, улюблене багатьма. Вони можуть бути м'ясні, рибні, овочеві і т. д. І сьогодні ми розповімо вам, як швидко і смачно приготувати в