Котлети з нуту
Коли м'ясні котлети вже трохи набридли і хочеться чогось легкого, але в той же час ситного - на допомогу вам прийдуть котлети з нуту.
Інгредієнти:
нут - 15 ст.;
цибулина - 1 шт.;
петрушка;
м'ята - 2 ст. ложки;
хліб - 1 шматочок;
яйце - 2 шт.;
сир - 100 г;
борошно;
кунжутне насіння - для панірування;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Зараз ми розповімо, як приготувати котлети з нуту. Отже, горох нут замочуємо з вечора. На наступний день відварюємо його трохи, щоб він не перетворився в пюре. Зливаємо всю рідину і подрібнюємо в блендері. Чистимо цибулину і теж протираємо в блендері. Хліб розмочуємо в молоці, віджимаємо і подрібнюємо. Додаємо трошки відвару від гороху і змішуємо інші інгредієнти, вимішуючи однорідне тісто. Тепер формуємо мокрими руками невеличкі котлетки, обвалюємо їх у борошні і кунжутного насіння. Обсмажуємо на гарячому маслі до появи апетитною і рум'яної скоринки. Готові котлетки викладаємо спочатку на паперові серветки, а потім на красиве блюдо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
нут сухе - 200 г;
кардамон і кмин - 2 ч. ложки;
часник - 2 зубчики;
цибулина - 1 шт.;
кріп - 1 пучок;
сіль - за смаком.
Приготування
Спочатку готуємо нут . Горох заздалегідь, краще за все з вечора, замочуємо в теплій воді. Потім рідину зливаємо, заливаємо нову і варимо на слабкому вогні близько 30 хвилин. Далі відкидаємо нут в друшляк і даємо воді стекти. Насіння кардамону і кмину ретельно розминаємо за допомогою кавомолки або ступки.
У чашу для блендера кладемо зварений нут, очищений цибулю, часник і спеції за смаком. Подрібнюємо все гарненько до утворення однорідного фаршу. Потім додаємо в масу дрібно нарізаний кріп, перемішуємо. Мокрими руками формуємо невеликі нутовие котлети, викладаємо їх на деко, змащене маслом, ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів і запікаємо приблизно 15 хвилин. Подаємо готову страву з зеленню і свіжими овочами.
Рецепт котлет з нуту
Інгредієнти:
Приготування
Зараз ми розповімо, як приготувати котлети з нуту. Отже, горох нут замочуємо з вечора. На наступний день відварюємо його трохи, щоб він не перетворився в пюре. Зливаємо всю рідину і подрібнюємо в блендері. Чистимо цибулину і теж протираємо в блендері. Хліб розмочуємо в молоці, віджимаємо і подрібнюємо. Додаємо трошки відвару від гороху і змішуємо інші інгредієнти, вимішуючи однорідне тісто. Тепер формуємо мокрими руками невеличкі котлетки, обвалюємо їх у борошні і кунжутного насіння. Обсмажуємо на гарячому маслі до появи апетитною і рум'яної скоринки. Готові котлетки викладаємо спочатку на паперові серветки, а потім на красиве блюдо і подаємо до столу.
Котлети з нуту в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо нут . Горох заздалегідь, краще за все з вечора, замочуємо в теплій воді. Потім рідину зливаємо, заливаємо нову і варимо на слабкому вогні близько 30 хвилин. Далі відкидаємо нут в друшляк і даємо воді стекти. Насіння кардамону і кмину ретельно розминаємо за допомогою кавомолки або ступки.
У чашу для блендера кладемо зварений нут, очищений цибулю, часник і спеції за смаком. Подрібнюємо все гарненько до утворення однорідного фаршу. Потім додаємо в масу дрібно нарізаний кріп, перемішуємо. Мокрими руками формуємо невеликі нутовие котлети, викладаємо їх на деко, змащене маслом, ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів і запікаємо приблизно 15 хвилин. Подаємо готову страву з зеленню і свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на
Горох нут - рецепти
Нут - це турецький горох, який використовують у створенні дієтичних страв, так як в ньому міститься велика кількість білка. Давайте з вами розглянемо
Котлети з квасолі
А чи знаєте ви, що кухня без м'яса також може бути дуже смачною та корисною? Пропонуємо вам здивувати близьких, і зробити дивовижні котлетки з
Котлети без яєць
В котлетах в класичному рецепті завжди присутній яйце. Але в силу різних обставин не всі люди вживають цей продукт в їжу. І сьогодні ми розповімо, як
Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з
Горохові котлети
Горохові котлети можуть різноманітити не тільки вегетаріанське меню, адже свою ніжність і ситністю вони здатні підкорити серце будь-якого м'ясоїда,