Котлети з курячого філе
З курки можна приготувати безліч смачних страв. Ми вам зараз розповімо, як з курячого філе приготувати котлети.
Котлети з курячого філе шматочками
Інгредієнти:
куряче філе - 05 кг;
майонез - 40 г;
яйця - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
крохмаль - 3 ст. ложки;
зелень, сіль, перець - за смаком;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Куряче філе миємо й обсушуємо. Нарізаємо маленькими кубиками і складаємо в миску. Часник пропускаємо через прес, зелень подрібнюємо і додаємо до філе. Туди ж додаємо яйця, кладемо майонез, перець, сіль і перемішуємо. Після цього додаємо крохмаль і знову гарненько перемішуємо. Прибираємо миску в холодильник години на 15. Розігріваємо на сковороді олію і ложкою викладаємо в нього приготовану суміш. Обсмажуємо котлетки з двох сторін до рум'яної скоринки. А після цього вогонь робимо мінімальним і під закритою кришкою доводимо рубані котлети з курячого філе до готовності.
Котлети «Ніжність» з курячого філе
Інгредієнти:
куряче філе - 400 г;
пшеничний хліб - 80 г;
молоко - 100 мл;
вершкове масло - 50 г;
бульйон - 400 мл;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Куряче філе пропускаємо через м'ясорубку, додаємо хліб, розмочений в молоці і віджатий, масло вершкове, сіль і перець. Отриману масу знову пропускаємо через м'ясорубку, а потім формуємо котлетки, укладаємо їх у сотейник, змащений маслом. Вливаємо бульйон і тушкуємо близько 20 хвилин на невеликому вогні. В якості гарніру до ніжним котлет з курячого філе відмінно підійде відварний рис.
Рецепт котлет з курячого філе
Інгредієнти:
куряче філе - 3 шт.;
цибуля (великий) - 3 шт.;
майонез - 1 ст. ложка;
перепелині яйця - 15 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
курячі яйця - 1 шт.;
сухарі панірувальні.
Приготування
Куряче філе і цибулю пропускаємо через м'ясорубку, додаємо сіль, перець, куряче яйце, борошно, майонез і перемішуємо. Відварюємо до готовності перепелині яйця, а потім очищаємо їх від шкаралупи. З фаршу формуємо котлетки і всередину кожної кладемо по 1 перепелиному яйцю. На сковороді обсмажуємо до готовності.
Рецепт курячих котлет з філе з фундуком
Інгредієнти:
філе куряче - 300 г;
вершки - 2 ст. ложки;
фундук рубаний - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 1 ч. ложка;
яйця - 1 шт.;
борошно - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Куряче філе двічі пропускаємо через м'ясорубку. Фундук рубаний обсмажуємо на вершковому маслі і викладаємо його у фарш, додаємо сіль, перець, вершки і перемішуємо. З отриманої маси формуємо котлети, потім їх в яйці і паніруємо в борошні, а потім обсмажуємо на рослинному маслі до готовності.
Ледачі котлети з курячого філе
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко - 160 г;
сухі дріжджі - 15 ч. ложки;
яйця - 1 шт.;
борошно - 220 г;
рослинне масло - 70 г;
цукор - 1 ч. ложка;
сіль - 1 ч. ложка.
Для фаршу:
філе куряче - 350 г;
цибуля - 1 шт.;
кріп, сіль, перець - за смаком.
Приготування
Спочатку готуємо тісто: у теплому молоці розвести дріжджі, додаємо цукор, сіль, яйце, рослинне масло і борошно. Добре все розмішуємо, накриваємо ємність з тістом серветкою і залишаємо хвилин на 30 підходити. Готове тісто нагадує по консистенції сметани. Приступаємо до приготування фаршу: філе разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку, додаємо подрібнений кріп, сіль і перець по смаку, перемішуємо. Змішуємо тісто з фаршем. Деко застеляємо пергаментним папером, злегка присипаємо борошном і столовою ложкою викладаємо на нього тісто з фаршем. При температурі близько 200 градусів випікаємо 25-30 хвилин. Все, наші котлети з курячого фаршу готові!
Котлети з курячого філе шматочками
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе миємо й обсушуємо. Нарізаємо маленькими кубиками і складаємо в миску. Часник пропускаємо через прес, зелень подрібнюємо і додаємо до філе. Туди ж додаємо яйця, кладемо майонез, перець, сіль і перемішуємо. Після цього додаємо крохмаль і знову гарненько перемішуємо. Прибираємо миску в холодильник години на 15. Розігріваємо на сковороді олію і ложкою викладаємо в нього приготовану суміш. Обсмажуємо котлетки з двох сторін до рум'яної скоринки. А після цього вогонь робимо мінімальним і під закритою кришкою доводимо рубані котлети з курячого філе до готовності.
Котлети «Ніжність» з курячого філе
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе пропускаємо через м'ясорубку, додаємо хліб, розмочений в молоці і віджатий, масло вершкове, сіль і перець. Отриману масу знову пропускаємо через м'ясорубку, а потім формуємо котлетки, укладаємо їх у сотейник, змащений маслом. Вливаємо бульйон і тушкуємо близько 20 хвилин на невеликому вогні. В якості гарніру до ніжним котлет з курячого філе відмінно підійде відварний рис.
Рецепт котлет з курячого філе
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе і цибулю пропускаємо через м'ясорубку, додаємо сіль, перець, куряче яйце, борошно, майонез і перемішуємо. Відварюємо до готовності перепелині яйця, а потім очищаємо їх від шкаралупи. З фаршу формуємо котлетки і всередину кожної кладемо по 1 перепелиному яйцю. На сковороді обсмажуємо до готовності.
Рецепт курячих котлет з філе з фундуком
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе двічі пропускаємо через м'ясорубку. Фундук рубаний обсмажуємо на вершковому маслі і викладаємо його у фарш, додаємо сіль, перець, вершки і перемішуємо. З отриманої маси формуємо котлети, потім їх в яйці і паніруємо в борошні, а потім обсмажуємо на рослинному маслі до готовності.
Ледачі котлети з курячого філе
Інгредієнти:
Для тіста:
Для фаршу:
Приготування
Спочатку готуємо тісто: у теплому молоці розвести дріжджі, додаємо цукор, сіль, яйце, рослинне масло і борошно. Добре все розмішуємо, накриваємо ємність з тістом серветкою і залишаємо хвилин на 30 підходити. Готове тісто нагадує по консистенції сметани. Приступаємо до приготування фаршу: філе разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку, додаємо подрібнений кріп, сіль і перець по смаку, перемішуємо. Змішуємо тісто з фаршем. Деко застеляємо пергаментним папером, злегка присипаємо борошном і столовою ложкою викладаємо на нього тісто з фаршем. При температурі близько 200 градусів випікаємо 25-30 хвилин. Все, наші котлети з курячого фаршу готові!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Котлети з щуки з салом
Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
Котлети без яєць
В котлетах в класичному рецепті завжди присутній яйце. Але в силу різних обставин не всі люди вживають цей продукт в їжу. І сьогодні ми розповімо, як
Курячі котлети січені
Набрид один і той же рецепт котлет? Хочете спробувати що-небудь новеньке і цікаве? Тоді пропонуємо вам зробити ніжні, соковиті курячі котлети рубані
Котлети по-міністерськи
Кожна господиня вміє готувати котлети. Однак не варто забувати, що способів приготування цієї страви досить багато. Отже, вашій увазі представлений
Оладки з курячого філе
Любителям м'яса курки наші сьогоднішні рецепти припадуть до душі. Ми пропонуємо спекти дивовижні оладки з ніжного курячого філе. Страва вийде