Котлети по-міністерськи
У звичному розумінні котлети - це м'ясна страва з перемеленого м'яса, тобто з фаршу. Але виявляється, це блюдо готують з рубаного м'яса. Саме таким чином і готуються котлети міністерські. Рецепт їх приготування ми вам розповімо в цій статті.
Інгредієнти:
куряче філе - 05 кг;
майонез - 2 ст. ложки;
яйця - 1 шт.;
борошно - 3 ст. ложки;
часник - 1 зубчик;
сіль і перець - за смаком;
рослинна олія для обсмажування.
Приготування
Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Зручно обробляти злегка підморожене філе. Яйце злегка збиваємо віночком, потім додаємо в нього майонез (можна взяти сметану), а в отриману суміш - борошно (замість муки можна використовувати крохмаль). Добре вимішуємо, щоб не було грудочок. Настала черга курячого філе, додаємо його в тісто. Перемішуємо, солимо і перчимо за смаком, видавлюємо зубчик часнику і ще раз перемішуємо. На сковороді добре розігріваємо олію і ложкою викладаємо коти. Обсмажуємо з двох боків до появи золотистої скоринки. Як і відбивні, котлети по-міністерськи можна посипати тертим сиром і трохи тушкувати під кришкою.
Свинина для приготування рубаних котлет теж підходить, так як готується вона досить швидко.
Інгредієнти:
свинина - 800 г;
яйця - 2 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
цибуля - 1 шт.;
сіль і перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
М'ясо попередньо миємо, обсушуємо серветкою і нарізаємо шматочками. Чим вони дрібніше, тим краще. У ємність з м'ясом додаємо яйця, борошно і дрібно нарізану цибулю, сіль і перець сиплемо за смаком. Всі інгредієнти перемішуємо і викладаємо отриману масу ложкою на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо з обох сторін до готовності на середньому вогні.
Курячі котлети по-міністерськи
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Зручно обробляти злегка підморожене філе. Яйце злегка збиваємо віночком, потім додаємо в нього майонез (можна взяти сметану), а в отриману суміш - борошно (замість муки можна використовувати крохмаль). Добре вимішуємо, щоб не було грудочок. Настала черга курячого філе, додаємо його в тісто. Перемішуємо, солимо і перчимо за смаком, видавлюємо зубчик часнику і ще раз перемішуємо. На сковороді добре розігріваємо олію і ложкою викладаємо коти. Обсмажуємо з двох боків до появи золотистої скоринки. Як і відбивні, котлети по-міністерськи можна посипати тертим сиром і трохи тушкувати під кришкою.
Котлети по-міністерськи зі свинини - рецепт
Свинина для приготування рубаних котлет теж підходить, так як готується вона досить швидко.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо попередньо миємо, обсушуємо серветкою і нарізаємо шматочками. Чим вони дрібніше, тим краще. У ємність з м'ясом додаємо яйця, борошно і дрібно нарізану цибулю, сіль і перець сиплемо за смаком. Всі інгредієнти перемішуємо і викладаємо отриману масу ложкою на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо з обох сторін до готовності на середньому вогні.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з крохмалем
Котлети з додаванням крохмалю виходять соковитими і добре прожариваются. Давайте з вами розглянемо кілька простих варіантів створення м'ясних котлет
Курячі котлети січені
Набрид один і той же рецепт котлет? Хочете спробувати що-небудь новеньке і цікаве? Тоді пропонуємо вам зробити ніжні, соковиті курячі котлети рубані
Як приготувати котлети по-київськи?
Котлети по-київськи - дуже незвичайне блюдо, на приготування якого вам знадобиться час. Але підсумок праць вам сподобається, так що сміливо читайте
Котлети з курячого філе
З курки можна приготувати багато чудових і смачних страв. І сьогодні ми з вами поділимося оригінальними і водночас простими рецептами створення
Котлети з фаршу свинини - рецепт
Напевно у кожної господині є свій рецепт приготування котлет. Це блюдо багатьом знайоме і улюблене. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові
Котлети з грибами
Котлети - улюблене багатьма блюдо. І приготувати їх можна з різними інгредієнтами. І сьогодні мова піде про котлети з грибами, з додаванням м'яса і