Котлети з горбуші - рецепт
Будь-яка господиня стикалася зі знайомою до болю ситуацією, коли дуже хочеться приготувати що-небудь смачненьке, здивувати своїх близьких і рідних, але не знаєш що! Пропонуємо вашій увазі рецепти рибних котлеток з горбуші, які, безперечно, сподобаються всім, в тому числі і дуже вибагливим гурманам. Зазвичай горбушу ми смажимо, солимо, запікаємо в духовці, маринуємо. Але є ще один приголомшливий рецепт приготування цієї риби - котлети! Тим більше що і готувати їх дуже швидко і легко. А виходять вони на диво дуже соковитими, ніжними і поживними. Як же приготувати котлети з горбуші? Отже, приступимо!
Інгредієнти:
горбуша - 600 г;
яйце - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
білий хліб - 100 г;
панірувальні сухарі - 100 г;
рослинна олія;
перець, сіль - за смаком.
Приготування
Щоб наші котлетки вийшли дуже соковитими, давайте приготуємо їх в духовці. Візьмемо рибу, почистимо її і промиємо. Потім перекрутимо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею і розм'якшеним хлібом. В отриманий фарш додаємо яйця, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо, формуємо з рибного фаршу котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Викладаємо на змащене маслом деко і випікаємо приблизно 35 хвилин при температурі 170°. Котлети з горбуші в духовці готові! Подавайте блюдо гарячим з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
консерви - 1 банка;
манка - 200 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
панірувальні сухарі;
яйце - 2 шт.;
рослинна олія
сіль - за смаком.
Приготування
Приготування рибних котлет з консервованої горбуші, починається з того, що ми викладаємо консерви в миску і розминаємо виделкою. Потім додаємо до риби манну крупу і ретельно перемішуємо. Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо шматочками. Пропускаємо рибу з цибулею через м'ясорубку. Потім додаємо яйця і солимо за смаком. З фаршу формуємо котлети, обвалюємо в панірувальних сухарях і смажимо на сковороді з додаванням рослинної олії до появи золотистої скоринки.
Котлети з консервованої горбуші готові! Краще всього подавати такі котлетки з рисом або картоплею. Перед подачею на стіл, прикрасьте блюдо листям салату і часточками лимона або помідор черрі.
Інгредієнти:
горбуша - 800 г;
яйце - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
панірувальні сухарі;
сало свіже - 100 г;
часник - 1 шт.;
сіль, перець, зелень кропу - за смаком.
Приготування
Рибу добре промиваємо, просушуємо серветкою і обробляємо, відокремлюючи м'якоть від шкіри і кісток. Готову м'якоть дрібно-дрібно ріжемо й додаємо до прокрученному через м'ясорубку салу. Цибулю ріжемо на дрібні кубики, часник видавлюємо через землянку, кріп дрібно шаткуємо.
Перемішуємо все разом з рибою. В отриманий фарш додаємо яйце, панірувальні сухарі, сіль, перець і все знову заважаємо. Вологими руками, щоб фарш не прилипав до рук, формуємо однакові котлетки і викладаємо на заздалегідь розігріту сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажуємо рибні котлети спочатку з одного боку, до появи рум'яної скоринки, потім з іншого приблизно за 7 хвилин. Коли всі котлети будуть пожарени, складаємо їх всі разом в каструлю з товстим вогнетривким дном, наливаємо трохи води, кладемо зубчик часнику і тушкуємо ще хвилин 10 на слабкому вогні. Подаємо рубані котлети з горбуші з відвареною картоплею або картопляним пюре, а також з будь-яким соусом, красиво прикрасивши страву свіжою зеленню і овочами.
Рецепт рибних котлет з горбуші
Інгредієнти:
Приготування
Щоб наші котлетки вийшли дуже соковитими, давайте приготуємо їх в духовці. Візьмемо рибу, почистимо її і промиємо. Потім перекрутимо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею і розм'якшеним хлібом. В отриманий фарш додаємо яйця, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо, формуємо з рибного фаршу котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Викладаємо на змащене маслом деко і випікаємо приблизно 35 хвилин при температурі 170°. Котлети з горбуші в духовці готові! Подавайте блюдо гарячим з будь-яким гарніром.
Рецепт рибних котлет з консервованої горбуші
Інгредієнти:
Приготування
Приготування рибних котлет з консервованої горбуші, починається з того, що ми викладаємо консерви в миску і розминаємо виделкою. Потім додаємо до риби манну крупу і ретельно перемішуємо. Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо шматочками. Пропускаємо рибу з цибулею через м'ясорубку. Потім додаємо яйця і солимо за смаком. З фаршу формуємо котлети, обвалюємо в панірувальних сухарях і смажимо на сковороді з додаванням рослинної олії до появи золотистої скоринки.
Котлети з консервованої горбуші готові! Краще всього подавати такі котлетки з рисом або картоплею. Перед подачею на стіл, прикрасьте блюдо листям салату і часточками лимона або помідор черрі.
Рецепт рублених котлет з горбуші
Інгредієнти:
Приготування
Рибу добре промиваємо, просушуємо серветкою і обробляємо, відокремлюючи м'якоть від шкіри і кісток. Готову м'якоть дрібно-дрібно ріжемо й додаємо до прокрученному через м'ясорубку салу. Цибулю ріжемо на дрібні кубики, часник видавлюємо через землянку, кріп дрібно шаткуємо.
Перемішуємо все разом з рибою. В отриманий фарш додаємо яйце, панірувальні сухарі, сіль, перець і все знову заважаємо. Вологими руками, щоб фарш не прилипав до рук, формуємо однакові котлетки і викладаємо на заздалегідь розігріту сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажуємо рибні котлети спочатку з одного боку, до появи рум'яної скоринки, потім з іншого приблизно за 7 хвилин. Коли всі котлети будуть пожарени, складаємо їх всі разом в каструлю з товстим вогнетривким дном, наливаємо трохи води, кладемо зубчик часнику і тушкуємо ще хвилин 10 на слабкому вогні. Подаємо рубані котлети з горбуші з відвареною картоплею або картопляним пюре, а також з будь-яким соусом, красиво прикрасивши страву свіжою зеленню і овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на
Котлети з щуки з салом
Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
Котлети з квасолі
А чи знаєте ви, що кухня без м'яса також може бути дуже смачною та корисною? Пропонуємо вам здивувати близьких, і зробити дивовижні котлетки з
Котлети з фаршу свинини - рецепт
Напевно у кожної господині є свій рецепт приготування котлет. Це блюдо багатьом знайоме і улюблене. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові
Як зробити смачні котлети?
У наш час існує безліч рецептів котлет: овочевих, рибних, м'ясних. А от як зробити так, що б вони вийшли смачними і соковитими? У цьому вам допоможе