Наші нові рецепти приготування свинини на сковороді завжди допоможуть господиням подати м'ясо в найкращому світлі. Додаючи щоразу новий гарнір, ви завжди будете приємно дивувати гостей своєю кулінарною майстерністю. Тому готуйтеся заздалегідь відповідати на питання про диво - рецепт тушкованої свинини на сковороді. Також це гаряче м'ясне блюдо чудово поєднується з різноманітними салатами і гострими закусками.
Смажена свинина на сковороді
Інгредієнти: філе свинини - 500 г; яйце куряче - 1 шт.; сухарі панірувальні; масло рослинне - 2 ст. л.; сіль, спеції і зелень - за смаком. Приготування М'ясо розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і нарізаємо пластинами. Потім шматочки свинини можна відбити для того щоб стейки вийшли м'якими і соковитими. У глибокій мисці змішуємо яйце з чвертю склянки води і чорним меленим перцем, ретельно перемішуємо. Після чого кожен шматочок м'яса занурюємо в отриману масу і обвалюємо в панірувальних сухарях . Потім кожен стейк обсмажуємо на сковороді, змазаній рослинною олією на середньому вогні. Готове м'ясо можна подавати з гарніром, так і без, попередньо посипавши мелкорубленной свіжою зеленню. В якості прикраси і доповнення чудово підійде найпростіша овочева нарізка з соковитих плодів.
Наступний рецепт докладно описує приготування свинини шматочками на сковороді з грибами.
Свинина з грибами на сковорідці
Інгредієнти: свинина - 500 г; печериці - 200 г; часник - 5 зубчиків; масло вершкове - 30 г; сіль, спеції і зелень - за смаком. Приготування Гриби розморожуємо і заливаємо гарячою водою, залишаємо в мисці на годину. Часник не очищаємо, а варимо протягом 10 хвилин, потім обсушуємо.
М'ясо розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і нарізаємо порційними шматочками, після чого натираємо улюбленими спеціями, сіллю і чорним меленим перцем, при бажанні можна задіяти оцет.
Далі розігріваємо олію на сковороді, використовуючи середній вогонь і обсмажуємо на ньому м'ясо з обох сторін. Потім у сковорідку додаємо підсушені печериці, часник і трохи води, в якій ми залишали настоюватися наші гриби. Після чого зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою і залишаємо м'ясо гаситися на 20 хвилин. Перед подачею очищаємо часник, прикрашаємо блюдо промитої мелкорубленной зеленню. При бажанні можна додати будь-вершковий соус або трохи сиру.