Крученики з грибами
Для того щоб отримати купу компліментів від задоволених і ситих гостей, вам залишилося дізнатися, як зробити неймовірно ніжні і апетитні крученики з грибами та подати їх на стіл. Це блюдо ніколи не залишиться непоміченим, а грибна начинка ніколи не втратить популярності у сучасних любителів кулінарії.
Рецепт кручеників з грибами має багато тонкощів, з якими ми негайно познайомимо вас прямо зараз.
Інгредієнти:
свинина - 15 кг;
гриби на ваш вибір - 700 г;
яйце куряче - 3 шт.;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
сир твердих сортів - 70 г;
масло рослинне - 3 ст. л.;
сіль, спеції і зелень - за смаком.
Приготування
Розморожуємо і нарізаємо м'ясо шматочками, подібно отбивним. Далі молотком доводимо їх до розміру з долоню. Потім м'ясо перчимо, солимо і присмачую улюбленими приправами. Потім варимо яйця, охолодити і дрібно нарізаємо. Також дрібно подрібнюємо розморожені гриби і очищену цибулю.
Останні два інгредієнта обсмажуємо на сковороді, змазаній рослинною олією до золотистого кольору. Далі подрібнюємо на крупній тертці сир, шаткуємо промиту зелень і змішуємо всі складові начинки в одній мисці. На кожний краєчок м'яса викладаємо ложкою начинку і акуратно робимо з відбивною трубочку. Обсмажуємо рулетики на олії з усіх боків. Бажано робити це на середньому вогні, до утворення апетитною скоринки. Перед подаванням страву можна полити томатним, сирним або сметанним соусом .
А для тих, хто готується до свят і стежить за фігурою, пропонуємо рецепт не менш смачних курячих кручеників з грибами.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 кг;
печериці - 300 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
сир твердих сортів - 100 г;
рослинне масло - 3 ст. л.;
панірувальні сухарі;
сіль, перець і зелень - за смаком.
Приготування
Очищений цибулю і розморожені гриби нарізаємо кубиками. Потім обсмажуємо ці інгредієнти на змащеній маслом сковороді до повної готовності, не забуваємо посолити і поперчити. Залишаємо остуджуватися.
Куряче філе розморожуємо, ріжемо пластинками і відбиваємо. Потім у остигнула начинку додаємо мелкорубленную зелень і подрібнений на крупній тертці сир. Далі на краєчок кожної курячою відбивною ложкою викладаємо сирно-грибний фарш і загортаємо м'ясо трубочками. Після завершення самої складної частини обвалюємо рулетики в панірувальних сухарях і викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо кожен крученик на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки з усіх боків. Після чого відправляємо майже готове блюдо в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Рецепт кручеників з грибами має багато тонкощів, з якими ми негайно познайомимо вас прямо зараз.
Крученики з грибами з свинини
Інгредієнти:
Приготування
Розморожуємо і нарізаємо м'ясо шматочками, подібно отбивним. Далі молотком доводимо їх до розміру з долоню. Потім м'ясо перчимо, солимо і присмачую улюбленими приправами. Потім варимо яйця, охолодити і дрібно нарізаємо. Також дрібно подрібнюємо розморожені гриби і очищену цибулю.
Останні два інгредієнта обсмажуємо на сковороді, змазаній рослинною олією до золотистого кольору. Далі подрібнюємо на крупній тертці сир, шаткуємо промиту зелень і змішуємо всі складові начинки в одній мисці. На кожний краєчок м'яса викладаємо ложкою начинку і акуратно робимо з відбивною трубочку. Обсмажуємо рулетики на олії з усіх боків. Бажано робити це на середньому вогні, до утворення апетитною скоринки. Перед подаванням страву можна полити томатним, сирним або сметанним соусом .
А для тих, хто готується до свят і стежить за фігурою, пропонуємо рецепт не менш смачних курячих кручеників з грибами.
Курячі крученики з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Очищений цибулю і розморожені гриби нарізаємо кубиками. Потім обсмажуємо ці інгредієнти на змащеній маслом сковороді до повної готовності, не забуваємо посолити і поперчити. Залишаємо остуджуватися.
Куряче філе розморожуємо, ріжемо пластинками і відбиваємо. Потім у остигнула начинку додаємо мелкорубленную зелень і подрібнений на крупній тертці сир. Далі на краєчок кожної курячою відбивною ложкою викладаємо сирно-грибний фарш і загортаємо м'ясо трубочками. Після завершення самої складної частини обвалюємо рулетики в панірувальних сухарях і викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо кожен крученик на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки з усіх боків. Після чого відправляємо майже готове блюдо в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крученики з чорносливом
Крученики - це популярна страва української кухні. Готуватися зі свинини, яловичини, курки, в які загортається найрізноманітніша начинка. І сьогодні
Пальчики з грибами
Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру! Пропонуємо
Курячі крученики
Крученики - смачна страва української кухні. І сьогодні ми з вами поділимося варіантами приготування курячих кручеників. Читайте наші оригінальні і
Страви з курячого філе - рецепти
Куряче філе - це чудова дієтична частина курки. І сьогодні ми поговоримо про те, які страви можна приготувати з використанням цього м'яса. Рецепти
Крученики - рецепт
Любите готувати страви української кухні? У такому випадку цей рецепт був створений саме для вас. Курячі крученики - яскравий представник
Зрази з грибами - рецепт
Апетитні зрази з грибами - це ситне і швидке блюдо на кожен день, встояти перед яким неможливо навіть під час дієт. Рецепт справжніх картопляних зраз