Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі крученики

Курячі крученики

19-03-2015, 17:45
14 113
Курячі крученики
Якщо вам хочеться чогось смачного і при цьому оригінального - ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як приготувати курячі крученики з начинкою. Це блюдо відмінно підійде і для повсякденного меню, і для святкового столу. Можливо, на перший погляд, воно здасться складним, але насправді готувати його дуже просто.

Крученики з курячого філе з сиром і помідорами


Інгредієнти:

  • філе куряче - 2 шт.;

  • великий помідор - 1 шт.;

  • сир - 40 г;

  • рослинне масло - 20 мл;

  • насіння кунжутне - 1 ч. ложка;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Куряче філе ретельно миємо й акуратно відбиваємо з двох сторін. Присипаємо сіллю і перцем за смаком. Помідор нарізаємо соломкою, а сир - довгими смужками. Розкладаємо на робочій поверхні відбите філе і на його край викладаємо помідори і сир. Загортаємо м'ясо рулетиком. Складаємо їх у форму для запікання, змащену олією. І зверху курячі крученики з сиром і помідорами також можна змастити маслом, щоб в процесі запікання вони не підсихали. Зверху посипаємо їх кунжутним насінням. Запікаємо при температурі 180 градусів близько 20 хвилин. Якщо крученики почали зверху підгоряти, потрібно накрити фольгою. До столу страву краще подавати в гарячому або теплому вигляді.

    Рецепт курячих кручеників з грибами


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 3 шт.;

  • цибуля (великий ) - 1 шт.;

  • печериці - 250 г;

  • сметана - 100 г;

  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.


  • Приготування
    Куряче філе миємо й ріжемо як для відбивних, потім акуратно відбиваємо з обох сторін, при цьому стежимо, щоб воно не порвалося. Солимо і перчимо за смаком. Накриваємо відбивні плівкою і залишаємо хвилин на 30.
    Тим часом готуємо начинку: подрібнюємо цибулю і протушиваем його до м'якості на вершковому маслі, додаємо шампіньйони, нарізані кубиками. Обсмажуємо до готовності грибів, сіль і перець додаємо за смаком. Приблизно третю частину начинки залишаємо для
    Курячі крученики
    приготування соусу. На кожен шматочок відбитого філе кладемо трохи начинки і загортаємо рулетик. Щоб він не розгорнувся в процесі смаження, по стику можна сколоти його зубочисткою. Обсмажуємо з обох сторін на рослинній олії.
    Після цього наші курячі крученики з грибами складаємо в каструлю і заливаємо соусом. Для його приготування змішуємо залишок начинки зі сметаною і 50 мл води, якщо потрібно, ще підсолюємо. На невеликому вогні тушкуємо крученики близько 15 хвилин.
    Сподобалися наші рецепти, тоді рекомендуємо зробити дивовижні крученики з чорносливом .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крученики з чорносливом
    Крученики з чорносливом
    Крученики - це популярна страва української кухні. Готуватися зі свинини, яловичини, курки, в які загортається найрізноманітніша начинка. І сьогодні
    Крученики з грибами
    Крученики з грибами
    Крученики з грибами - це дивовижно апетитне блюдо, які сподобається вашим домашнім і гостям. А як їх приготувати, ми вам зараз розповімо. Читайте
    Пальчики з курячого філе
    Пальчики з курячого філе
    Пальчики з курячого філе - надзвичайно просте і оригінальне блюдо. Приготувати його можна і на свято, і в звичайний день. У будь-якому випадку всі
    Куряче філе з помідорами
    Куряче філе з помідорами
    Куряче філе з помідорами - це чудове ситне блюдо, яке виручить будь-яку господарку, коли не вистачає часу на готування. Ми приготували для вас кілька
    Котлети по-міністерськи
    Котлети по-міністерськи
    Кожна господиня вміє готувати котлети. Однак не варто забувати, що способів приготування цієї страви досить багато. Отже, вашій увазі представлений
    Крученики - рецепт
    Крученики - рецепт
    Любите готувати страви української кухні? У такому випадку цей рецепт був створений саме для вас. Курячі крученики - яскравий представник