Пальчики з курячого філе

Курячі пальчики з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування курячих пальчиків достатньо простий. Відокремлюємо куряче філе від кістки і розрізаємо кожен шматочок вздовж на 3 частини. У нас повинно вийти 12 смужок. Кожну пластину злегка відбиваємо, солимо і перчимо за смаком. Тепер приготуємо начинку. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Печериці обробляємо і ріжемо кубиками. Моркву тремо на крупній тертці. Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинній олії до золотистого кольору і додаємо гриби. Смажимо до тих пір, поки з грибів не випарується вся рідина. Отриману обжарку залишаємо остигати. В охолоджену суміш додаємо тертий на крупній тертці сир. Все ретельно перемішуємо і солимо за смаком. Начинка для курячих пальчиків готова. Тепер беремо смужку курячого філе, кладемо трохи готової начинки і загортаємо рулетиком. Коли всі готові рулетики, обсмажуємо їх на рослинній олії до появи золотистої рум'яної скоринки.
Курячі пальчики з чорносливом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати курячі пальчики? Для початку беремо чорнослив, ретельно миємо, просушуємо і нарізаємо тонкою соломкою. Потім промиваємо куряче філе і ріжемо уздовж тонкими смужками товщиною приблизно 2 см. Шматочки ретельно відбиваємо, солимо і перчимо. На курячу смужку викладаємо трохи чорносливу і загортаємо рулетиком. Щоб при обжарке він не розкрився, заколюємо вільний кінець зубочисткою. Так формуємо всі рулетики. Тепер добре розігріваємо сковороду, наливаємо олію і обсмажуємо рулетики з усіх боків до появи золотистої скоринки. Готові пальчики перекладаємо в сотейник, не забуваючи вийняти всі зубочистки. В окремій ємності робимо соус для нашого страви. Наливаємо воду, додаємо сметану, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Заливаємо курячі пальчики приготовленої заправкою, накриваємо кришкою і ставимо на слабкий вогонь. Тушкуємо приблизно 30 хвилин. Ось і все, смачні, ситні, соковиті курячі пальчики з чорносливом готові!
Курячі пальчики з сиром і шинкою
Інгредієнти:

Приготування
Філе ріжемо на смужки і злегка відбиваємо. Отримані шматочки, солимо, перчимо та посипаємо приправою з обох сторін. Поки курка маринується в спеціях, зробимо начинку. Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо разом з шинкою і сиром на крупній тертці. Все перемішуємо, додаємо часник. Викладаємо трохи начинки на філе і акуратно загортаємо. Обсмажуємо з обох боків на олії до утворення рум'яної скоринки. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Майонез розвести водою. Тепер беремо форму для запікання, змащуємо її маслом і викладаємо рулети. Зверху кладемо кільця цибулі, посипаємо сиром і поливаємо розведеним майонезом. Запікаємо в духовці приблизно 20 хвилин. Курячі пальчики з начинкою готові!
Рекомендуємо добрі рецепти

Крученики з чорносливом
Крученики - це популярна страва української кухні. Готуватися зі свинини, яловичини, курки, в які загортається найрізноманітніша начинка. І сьогодні

Пальчики з грибами
Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру! Пропонуємо

Курячі крученики
Крученики - смачна страва української кухні. І сьогодні ми з вами поділимося варіантами приготування курячих кручеників. Читайте наші оригінальні і

Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І

Куряче філе - рецепти в духовці
З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його

Пальчики з свинини з начинкою
Пальчики з свинини з начинкою - оригінальне ситне блюдо, з яким вам доведеться трохи повозитися, але результат того вартий! Такі рулетики з начинкою