Куряче філе - рецепти в духовці

Куряче філе, запечене в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування курячого філе в духовці, м'ясо промиваємо, обсушуємо і акуратно розрізаємо уздовж, щоб утворився кишеню. Далі філе солимо, перчимо за смаком і вкладаємо в нього по скибочці сиру, кружечки помідора і листочок базиліка. Краї закріплюємо зубочисткою. Кабачки миємо, очищаємо від шкірки і шаткуємо вздовж на 8 скибочок. Укладаємо їх рівним шаром у форму для запікання, зверху покриваємо приготованим філе і збризкуємо все лимонним соком. Накриваємо блюдо фольгою й запікаємо 30 хвилин в духовці при температурі 180 градусів. Подаємо соковите куряче філе в духовці на шматочках кабачків разом з картоплею, рисом або пастою.
Рулетики з курячого філе в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати куряче філе в духовці. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо її на рослинній масло з сіллю до золотистого кольору. Чорнослив промиваємо, нарізаємо соломкою, а сир натираємо на тертці і змішуємо все з цибулею. Далі готуємо філе: миємо його, висушуємо рушником. Розрізаємо кожну грудку на 3 шматочки навскоси і посипаємо сіллю. Тепер викладаємо на кожну скибочку трохи начинки, скручуємо в рулетики і закріплюємо зубочистками. Блюдо викладаємо на деко і відправляємо курячого філе запікатися на 35 хвилин в духовку, прогріту до температури 200 градусів. Всі наші курячі рулетики готові!
Куряче філе фаршироване в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Шинку шаткуємо невеликими скибочками і загортаємо в кожен тертий сир, щоб в результаті у нас вийшли тонкі рулетики. Куряче філе акуратно розрізаємо уздовж, трохи не дорізуючи її до кінця. Трохи підсолюємо, перчимо м'ясо за смаком і кожен кишеньку акуратно вставляємо по 2 рулетика з шинки. Потім занурюємо фаршировані филешки спочатку в борошно, потім в яйце, а після добре обвалюємо в сухарях. Викладаємо все у форму для запікання, зверху на кожен шматок кладемо трохи вершкового масла і смажимо в духовці хвилин 20 до появи хрусткої скоринки апетитною. Подаємо куряче філе фаршироване злегка охолодженим, прикрасивши свіжою зеленню кропу або петрушки.
Отбивное куряче філе в духовці
Інгредієнти:

Приготування
Куряче філе нарізаємо гострим ножем на порційні шматочки і трохи відбиваємо молоточком. Натираємо кожен скибочку за смаком сіллю, перцем і змащуємо гарненько майонезом. Цибулю і печериці чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на олії до готовності. Подрібнюємо сир на тертці. Помідори нарізаємо кружечками. Викладаємо підготовлені відбивні на змащене деко, зверху на кожну укладаємо обжарку, гуртки помідорів і посипаємо тертим сиром. Запікаємо все при температурі 200 градусів приблизно 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряче філе з сиром
Курка - універсальний продукт, що чудово поєднується з іншими інгредієнтами. І сьогодні ми поговоримо про такому смачному і простої блюді, як куряче

Запечене куряче філе з помідорами - рецепти
Куряче м'ясо, особливо філе, є корисним і дієтичним. І сьогодні ми розповімо про те, як його запекти і згасити з помідорами - вийде просто,

Пальчики з курячого філе
Пальчики з курячого філе - надзвичайно просте і оригінальне блюдо. Приготувати його можна і на свято, і в звичайний день. У будь-якому випадку всі

Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І

Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.

Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.